Iesire noua: Chiroiu 4

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
terrybill
veteran
veteran

Re: Iesire noua: Chiroiu 4

Mesaj de terrybill » 20 Oct 2012, 09:28

Dragilor,
Desi imi place compania voastra, nu pot spune ca imi place inghesuiala pe lac (decat la concerte sau la diverse evenimente prin oras, poate).
Nu voi zice pas la intalnire, numai ca am sa confirm sau sa infirm in preajma datei, deoarece de acum incep ceva treaba si nu stiu cum voi fi cu week-endul... insa daca ne adunam prea multi, devine deranj.
Dupa cum vedeti, folosesc forumul rar, si in general pt a ma informa, si nu a palavragi... insa cand este cazul, tare mult imi place SA FAC MISTO de ce se intampla pe aici!
Deci vorbim in preajma datei.
Pe de alta parte, in balta aia AGATA MULT, si nu imi place sa las o cutie de prinzacioase pt 2-3 pesti, cu atat mai mult cat este NOCIV SI PT MEDIUL ACVATIC, cu tot ce e in el. As prefera saa pescuim din barca acolo, dupa ce se linistesc colegii crapisti.
Luati asta in calcul, fiindca chiar daca balta are peste, e bine pitit si nu se lasa usor.
Pana atunci, SPOR in toate!
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 20 Oct 2012, 09:32

Apropo, eu propun Snagov, si cativa avem si barci, mai sunt si barci de inchiriat, sunt si destule marle. Mai multe avantaje decat la Chiroiu.
Mai vedem si mai vorbim.
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 20 Oct 2012, 18:53

Am fost azi pe Snagov profitand de arca unui prieten. 2 oameni, 5 ore, 8 marle, nici un biban :oops:
Am vazut vreo 3-5 barci la Astoria de inchiriat, oficial 30 ron/ora, neoficial maxim 100 ron ziua. Balta arata bine, poate da rezultate bune mai spre iarna.
La chiroiu poate apar si eu, spun doar "poate" ca sa nu patesc ca data trecuta...
RX6 & Daiwa SS owner!

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 20 Oct 2012, 21:41

Salut Fanele ! Frumos trebuie sa fi fost azi pe Snagov la ce vreme a fost. Lucrez si eu la "proiectul barca mea gonflabila" si sper ca in scurt timp sa-i dau de cap si de coada ca alta autonomie ai din barca.
La cat ati stat pe lac nu prea v-ati plictisit , 8 marle in cateva ore inseamna distractie. Ce barci sunt alea de inchiriat , arata ok sau sunt darapanate ? Cam scump la 100 lei toata ziua , macar la un 60 lei in doua persoane mai mergea, dar asa ... Se cam arunca la preturi cumetri.
Cele bune si hai pe Chiroiu daca ai chef !

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 20 Oct 2012, 21:59

Sambata se anunta ploi. :P

sherbamont
veteran
veteran

Mesaj de sherbamont » 20 Oct 2012, 22:41

Gogol scrie:Sambata se anunta ploi. :P
schimbam locatia

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 21 Oct 2012, 08:10

@Vegas: Iesirea a fost foarte placuta drept pt care imi propun sa o repet...
Barcile aratau bine cu mentiunea ca le-am vazut de la 100 m, nu m-am apropiat mai mult. Cred ca "duc" un motor de 25 kg...
RX6 & Daiwa SS owner!

Vegas_75
veteran
veteran

Mesaj de Vegas_75 » 21 Oct 2012, 22:00

Tocmai m-am intors mai devreme de la Chiroiu. Balta frumoasa, vremea predominant innorata mai toata ziua , arareori si ptr scurt timp ne-a vizitat soarele. Agata in dusmanie in locurile calde, pe intinsura une nu agata dai o luna si nu o vezi.
Nu poti sa dai la jig simplu, standard ca esti mancat. Offset am incercat, nu-l suport, agata si asa, mai rar dar apar rateuri, n-am incredre in prezervativele astea obosite.
Am lasat peste 12-13 azi, cu struna cu tot ... Nu e ca si cum nu ma asteptam. Au fost si ceva capturi, neste stiuci, una mai imbracata, un salau a zis si el prezent, o zi destul de plina intr-un cuvant.
O balta care azi a mers bine, vremea optima ptr rapitor, vantul a batut putin si rar, nu a deranjat. Se tinea un concurs de crap asa ca unele zone a trebuit sa le ocolesc ca sa nu deranjez competitorii dar si asa a fost ok.O balta frumoasa, incadrata intr-un peisaj frumos, cu un aer de tara, de autentic.

Dupa ora 18.00 mi-a fost dat sa vad un spectacol rar in larg, curse sau "liniute" intre stiucile mari care iesisera sa-si vaneze cina, plecau si cate 2 sau 3 odata cu valul in cap , ziceai ca sunt rachete de croaziera care strabateau si 25-30 de m pana la tinta. Erau prea departe sa dau cu jigul pana la ele ... , doar le-am admirat.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 22 Oct 2012, 09:54

Acum nu pricep ce alta autonomie ai cu barca...autonomie la ce? Poate altfel pescuiesti, dar autonomia nu vad cum e influentata.
Saptamana asta am planificat si noi o iesire pe Chiroiu, vedem cand si cum, va tinem la curent.

mandea85
junior
junior

Mesaj de mandea85 » 22 Oct 2012, 10:03

Daca sunt amatori pentru o iesire pe Snagov am eu un open de 5m din care putem sa pescuim 4 persoane lejer.

Scrie răspuns