Iesire noua: Chiroiu 4
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Iesire noua: Chiroiu 4
a aparut aici ceva:
http://www.rapitori.ro/forum/amical-de- ... 22211.html
cred ca asta e concursul despre care e vorba. Suna interesant din punctul meu de vedere, si daca ne hotaram sa ne deplasam mai multi amanam Chiroiu pentru jumattea lunii Noiembrie.
http://www.rapitori.ro/forum/amical-de- ... 22211.html
cred ca asta e concursul despre care e vorba. Suna interesant din punctul meu de vedere, si daca ne hotaram sa ne deplasam mai multi amanam Chiroiu pentru jumattea lunii Noiembrie.
-
- veteran
-
- veteran
Si eu sunt pentru. Eu mut iesirea de la Chiroiu aici, doar pentru ca este o balta noua, pe care nu am mai fost, si este cea mai potrivita ocazie sa o cunosc; multi pescari, se afla locurile de pescuit mai repede, la ce vrea si restul.
-
- veteran
Va rog daca va bagati la izvoarele dati de veste ca as vrea si eu
sherbamont
serbandudus@rdslink.ro
serbandudus@rdslink.ro
-
- veteran
Vezi pe topicul dedicat, deja ne-am mutat mare parte la concursul de pe Izvoarele. Ramane sa mergem pe Chiroiu cu urmatoarea ocazie.
- dumitrescu vlad
- utilizator nou
balta chiroiu are si f mult salau nu numai stiuca. S-au prins sub ochii mei si exemplare de 4 kg ,3,5 si 3....eu am prins cel mai des undeva intre 1 kg si 2,5 kg. Chiar daca este agatatura am pescuit numai cu jig.Oricum s-a mai curatat de cocioace datorita noua
))...Fir intins in continuare si ne vedem la izvoarele!

chiroiu are salau,dar nu atat de mult ca alte balti care au devenit renumite pentru asa ceva
rapitorul cel mai prezent ramane stiuca
ocazional biban mare
rapitorul cel mai prezent ramane stiuca
ocazional biban mare
Chiroiu are mult salau, zice lumea, dar dupa doua-trei iesiri pe balta, nu i-am vazut nici ochii si nici culoarea. Mai nou, dom' patron goleste balta de tot, caci altfel nu se explica, prin ratiunea mea de pescar onest platitor de taxa, diferenta de nivel a apei de cel putin 1 metru. Da, 1 metru. Un metru. Probabil se planuieste vreo navodeala. Deh, toate's faine si frumoase, doar la inceput.
Cand ai fost ultima data acolo si ai vazut ca scazuse apa cu 1 m ca vreau sa ma duc in weekend ? In urma cu vreo 2-3 saptamani nivelul apei era OK.Puiu.BZ scrie:Chiroiu are mult salau, zice lumea, dar dupa doua-trei iesiri pe balta, nu i-am vazut nici ochii si nici culoarea. Mai nou, dom' patron goleste balta de tot, caci altfel nu se explica, prin ratiunea mea de pescar onest platitor de taxa, diferenta de nivel a apei de cel putin 1 metru. Da, 1 metru. Un metru. Probabil se planuieste vreo navodeala. Deh, toate's faine si frumoase, doar la inceput.
vegase,am fost ieri.
apa este foarte scazuta(in fiecare noiembrei este asa)
conditii de pescuit dificile,rezultate modeste
nici din barca nu se prinsese nimic
am inteles de la alti pescari c-a scazut foarte mult si repede incepand cu w-endul trecut
motivul este navodirea bazinului 3
iar de revenit la o cota normala nu prea cred(anul asta)intrucat cei din baraj(Dridu)nu mai lucreaza
apa este foarte scazuta(in fiecare noiembrei este asa)
conditii de pescuit dificile,rezultate modeste
nici din barca nu se prinsese nimic
am inteles de la alti pescari c-a scazut foarte mult si repede incepand cu w-endul trecut
motivul este navodirea bazinului 3
iar de revenit la o cota normala nu prea cred(anul asta)intrucat cei din baraj(Dridu)nu mai lucreaza