Te rog ca la urmatoarea partida pe Milotina sa porti alt tricou. Sa ne convingem si noi daca e maiestria si norocul tau, sau pur si simplu e meritul tricoului!

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
am prins si io 2 muscati asa....si sorin 1,si toti erau la dimensiunea asta...intre 1kg si 1,5kg cu urme clare de dinti de stiuca.in ziua in care i-am prins am si vazut cam ce animal e in stare sa atace pestii astia......doar l-am plimbat cateva minute!de fapt el pe mine...cu tot cu barcaStriper scrie:Pai asta cu numarul 13 imi aduce noroc de obiceiDar uite, am schimbat palaria si nu am mai prins salau sau stiuca mai rasarita...
![]()
Data viitoare o sa pescuiesc topless!
Si sa va zic si ceva interesant: domnul salau aici de fata, cam de 1-1,5 kg, cu semne fizice vizibile, probabil de la vreo stiuca zdravana, a fost capturat si eliberat. Nu trec 30 de minute si este prins din nou, in acelasi loc. Asadar, cred ca este un exemplu de balta cu pesti inca "virgini", sanatosi, care nu se sperie si nu se sfiesc sa muste imediat dupa asa zisul stres cauzat de scoaterea la lumina, apucat cu gripul, pozat, eliberat...
Probabil multi salai au fost prinsi si reprinsi, poate chiar in aceeasi zi, poate chiar in aceeasi ora. Insa acest salau "tatuat" m-a lamurit si am mai invatat ceva despre locuitorii de sub apa.
Mi s-a mai intamplat pe Sarulesti, acum ani multi, sa prind un crap care avea o gaura in gura ce mi se parea cunoscuta. Dar aici, cu acest salau prins de userul Aspius, am primit confirmarea ca stresul pestilor este de o durata extrem de scurta.
nu am cu elrosu r. scrie:Da oricum astept de mult o poza cu animalu pe l-ati laudat atat de mult . Sper cat de curand ma si pot delecta cu poza ....