Silent, cand mai doresti sa vii, da un semn si mergem direct pe locurile cele bune, darnice si prinzatoare.
Cert este ca fara sonar, mai bine stai acasa, daca nu ai chef sa dai orbeste. Chiar si cu sfaturile celorlalti, sunt petice de stepi pe fund destul de mici, adica poti sa le ratezi foarte usor.
Insa cea mai buna varianta este sa intrebi pescarii, mai ales pe cei de aici de pe forum. Lasa paznicul - meseria de paznic e putin diferita de cea de pescar. Nu e vina lui. E vina ta ca te asteptai sa prinzi pe fund drept, oriunde, oricum. Insa nici daca te duci pe o insula pustie, plina doar cu Afrodite, asta nu inseamna ca vei avea succes
Cand mai planuiesti sa mergi pe Milotina, da un semn, pentru ca noi vrem sa revenim cat mai curand.
Cat despre orele de activitate, am prins la orice ora din zi, chiar si la 12 - 1, cand soarele era mai arzator. Nu am simtit nicio apatie. Insa daca dau 4 pescari pe un singur loc de 100 mp si prind 50-60 de exemplare, e cam normal sa se rareasca trasaturile. Adica vreau sa spun ca e o balta in care se prinde oricand. Cand nu se mai prinde intr-un loc, te muti in altul si se prinde la fel de bine.
Asadar, fii optimist si planuieste-ti inca o iesire la Milotina. Iti voi spune si eu, probabil ca si altii de aici, multe locuri bune daca doresti.