Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 09 Mai 2011, 18:12

eu am fost vineri, 4 ore. un singur atac pe o lingura. paznicul zice ca nu se prinde nimic. la iesire, in timp ce imi strangeam lanseta, vad paznicul cum ii prezenta unui nenic o frumoasa lanseta telescopica cu ditamai plutoiul, lanseta pe care a bagat-o in cabana dupa prezentare. deci paznicul da cu baboi, la fel ca majoritatea cacanarilor ce calca balta. pe o fisa in fata mea era trecuta o super stiuca de 1,2kg, dusa precis acasa de un cacanar din gherla, un om serios nu cantareste o marla de un kil.
lacu e relaxant, dar pt. pescuitul stiucii nu mai prezinta interes, multumita cacanarilor cu plutoi si nu in ultimul rand lingailor din ajps.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 10 Mai 2011, 07:48

Radu, asa e tara asta. Cand ceva devine relativ ok (e valabil in orice domeniu), vine un nenorocit cu o pila-doua, poate si pe linie de partid (suna ca pe vremea lui Ceau da asa si e), si reface cartile ca sa le intoarca in favoarea lor. nicidecum sa iasa ceva si mai bun si mai frumos, da sa scoata rapid bani chiar daca seaca resursa peste noapte. Asa se face. Inca nu te-ai prins? io am atras atentia in 2008, cand am prins stiucile alea mari si am scris si articolul. Maine as da foc ANPA daca as putea. Ieri. Ce academii si rezervatii ... ce-s alea? In tara asta? Ar trebui sa facem rezervatii pentru indieni, cum au facut americanii, ca de fauna si alte chestii nu poate fi vorba.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

stradic
veteran
veteran

Sacalaia

Mesaj de stradic » 13 Mai 2011, 20:58

rapala the best vobler in the world

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 15 Mai 2011, 18:40

Pune in loc de romania, Base sau Boc, daca esti mai democrat pune Elena sau Roberta ;)

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 19 Mai 2011, 18:07

N-a mai fost nimeni? Nici o miscare? trebe' sa ma duc sa torn io doi crocodili? ;) Acuma serios... nik'?

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 19 Mai 2011, 19:20

fost-am eu azi de la 10 la 2. lacu-i mort, se mai ia ocazional cate un somotel si cate-o marla amarata. eu n-am avut nici macar o prezentare. apa e tulbure, nivelul obisnuit, buruiana inca nu a crescut, barcile curate. cand am iesit eu au mai intrat 2 spiningari pe balta si mai era un stationar in trestii langa debarcader.

coiotu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de coiotu » 21 Mai 2011, 22:33

Buna,
Cum e acuma cu taxa pe Sacalaia daca e in custodia AJVPS Maramures (daca am retinut bine...)? Se poate plati la fata locului pe an si daca da cat costa? Ce se mai aude? Populeaza astia ceva sau nimic? Vreau sa merg saptamana viitoare pe acolo. Daca nu se prinde nimic macar sa-mi inaugurez echipamentul de casting :D . Anul trecut am fost de 4 ori si a fost superb... Pana in noiembrie cand nu mai erau barci disponibile pentru ca era plin de .... baboieri!!!

csillag bogdan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de csillag bogdan » 26 Mai 2011, 16:55

ceva noutati? ati mai fost careva in ultimele zile?

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 26 Mai 2011, 18:56

toata lumea intreaba de noutati, dar nimeni nu raspunde...concluzia: cei de pe forum au cam lasat Sacalaia...cei care frecventeaza acuma lacul, probabil nu le au cu netu', cu forumurile, cu alea , alea...ce zalturi,ce salme, da-i cu baboiu si pluta cat casa :?

stradic
veteran
veteran

saclaia

Mesaj de stradic » 26 Mai 2011, 21:49

Da da Serbane cam asa e!!!! Sacalaia a MURIT :!: :!: :!: :cry: :cry:
rapala the best vobler in the world

Scrie răspuns