Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
azi, un batran cu bicicleta a prins la baboi in mal un salau de 4,5kg. restul spiningarilor n-am avut nici macar un atac, tzac, cioc, prezentare, lovitura, ciocan.....am scaldat vreo 4 ore nalucile in apa goala. l-am intrebat pe paznic de ce nu se respecta prohibitia, la care el imi zice ca legea permite administratorului sa stabileasca el regulile fiind arie protejata
. una peste alta, vreme excelenta, apa se incalzeste, usor tulbure, bradisul inca nu a iesit, barci curate lacrima. s-au prins recent o stiuca de 5kg, una de 2 kg si un somn.
oare cand o fi popularea aia promisa de ajps, atunci cand au dat liber la infometati pe balta

oare cand o fi popularea aia promisa de ajps, atunci cand au dat liber la infometati pe balta

-
- veteran
-
- utilizator nou
joi si vineri , 28 si 29 aprilie, patru pescari -5 esox lucius minimus (marlite cu bunavointa); sus, jos, la mijloc, lingura, twister, vobler....nimic ; mai urma sa incerc si la pestisor viu (ptiu, drace)
se pescuieste la orice (specie si metoda, favorita fiind trena), nu conteaza ca e prohibitie, dar din fericire , nu prea misca nimic ; ajungem sa ne bucuram ca nu mai pune botu' , macar asa nu duc toti fomistii pestele acasa
se pescuieste la orice (specie si metoda, favorita fiind trena), nu conteaza ca e prohibitie, dar din fericire , nu prea misca nimic ; ajungem sa ne bucuram ca nu mai pune botu' , macar asa nu duc toti fomistii pestele acasa
- serbanhbk!!
- veteran
- Petru B.GD.N
- senior
-
- junior