Am fost vineri pe lac de la 6 pana la 13. Nici un atac, nici o urmarire, nimic. Doar bancuri de bibani sau puiet de salau urmareau nalucile. Nu a mai fost nimeni pe lac pana pe la ora 11 cand a mai intrat un baboier. Am incercat de toate (linguri, jiguri, crankbaituri, spinnerbaituri etc chiar si montura carolina rig in premiera din lipsa de activitate

). Peisajul e superb dar parca era mai frumos daca intrau si ceva stiuculite... Din ce am vazut, probabil este mult puiet (rosioara, biban etc) si putine stiuci rezulta hrana din abundenta fara concurenta acerba. Si probabil stiucile ramase sunt si mai experimentate si nu le poti pacali asa usor

Una peste alta m-am relaxat grozav (fiind prima iesire anul acesta) dar parca am si uitat ca am fost la pescuit si nu la iarba verde

. La iesirea de pe balta l-am vazut pe domnul de la AJPS Cluj (nu stiu cum il cheama) dar i-am retinut fata cand am mai fost pe la sediu. M-a intrebat daca am prins ceva...

I-am raspuns ca daca a dat drumul la sacosa normal ca nu se mai prinde ceva. O tacut malc. Am mai adaugat ca e mare foamea in Romania si ce se distruge nu se inlocuieste. La fel niciun raspuns.
Sper sa se instaureze o data regula exclusiv de C&R si sa se populeze masiv.... Sper ca speranta sa nu moara ultima. Sacalaia a murit, traiasca Sacalaia!!!