Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
coiotu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de coiotu » 04 Iun 2011, 21:00

Am fost vineri pe lac de la 6 pana la 13. Nici un atac, nici o urmarire, nimic. Doar bancuri de bibani sau puiet de salau urmareau nalucile. Nu a mai fost nimeni pe lac pana pe la ora 11 cand a mai intrat un baboier. Am incercat de toate (linguri, jiguri, crankbaituri, spinnerbaituri etc chiar si montura carolina rig in premiera din lipsa de activitate :D ). Peisajul e superb dar parca era mai frumos daca intrau si ceva stiuculite... Din ce am vazut, probabil este mult puiet (rosioara, biban etc) si putine stiuci rezulta hrana din abundenta fara concurenta acerba. Si probabil stiucile ramase sunt si mai experimentate si nu le poti pacali asa usor :? Una peste alta m-am relaxat grozav (fiind prima iesire anul acesta) dar parca am si uitat ca am fost la pescuit si nu la iarba verde :lol: . La iesirea de pe balta l-am vazut pe domnul de la AJPS Cluj (nu stiu cum il cheama) dar i-am retinut fata cand am mai fost pe la sediu. M-a intrebat daca am prins ceva... :evil: I-am raspuns ca daca a dat drumul la sacosa normal ca nu se mai prinde ceva. O tacut malc. Am mai adaugat ca e mare foamea in Romania si ce se distruge nu se inlocuieste. La fel niciun raspuns.
Sper sa se instaureze o data regula exclusiv de C&R si sa se populeze masiv.... Sper ca speranta sa nu moara ultima. Sacalaia a murit, traiasca Sacalaia!!!

stradic
veteran
veteran

Sacalaia

Mesaj de stradic » 04 Iun 2011, 21:36

deci Sacalaia va intra in egida gherlelor totale de acum.......... :evil: :cry: :help:
rapala the best vobler in the world

andreypck
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de andreypck » 26 Iun 2011, 01:21

Sambata, 25.06.2011 cred ca s-a desfasurat "Cupa Politehnistului" pe Saca. Stie cineva ceva?
Prinde si Elibereaza!

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 26 Iun 2011, 18:15

andreypck scrie:Sambata, 25.06.2011 cred ca s-a desfasurat "Cupa Politehnistului" pe Saca. Stie cineva ceva?
s-a desfasurat ceva cupa, s-au prins 5 "stiuci", cea mai mare la 2,6kg, eliberate toate.
azi pe un vant crancen, am dat cred ca a 6-a sau a 7-a gherla pe sacalaia, de fapt un singur jack de vreo 40cm am prins anu asta acolo.
un coleg de forum a intrat cu motoru electric si cand l-au vazut parca l-au vazut pe dracu, asa se agitau (paznicu, popandrei si restul ce stateau pe terasa :lol: :lol: eu imi bagam giugelele in cutii la debarcader.

stradic
veteran
veteran

Sacalaia

Mesaj de stradic » 27 Iun 2011, 08:59

Aha...... eu am fost cu motoru........ Asta e vigilenta pe Sacalaia........ ierau atat de beti incat nu m au observat numai dupa o jumate de zi ca sunt cu motorul....... Sacalaia...... insa nu i tocmai o balta terminata....... Pacat ca ce i care ar trebui sa o gestioneze sunt......... nici nu gasesc termenul......... Auzi cica poluam cu motorul electric......... umpleam balta de bacteriiii...... Da aia de fac baie in lac intr o rezervatie naturala.....si alte cate si mai cate........ cu aia cum e????? RUSINEEEEEEEEEEEEEEEE :lol1: :lol1: :lol1:

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 27 Iun 2011, 21:37

In august am planificat o tura in Apuseni,din care 2 zile erau dedicate Sacalaiei, sa inteleg ca nu mai merita?

stradic
veteran
veteran

sacalaia

Mesaj de stradic » 27 Iun 2011, 21:43

Merita...... ca e superb lacu...... si mai are si ceva pesti.......

deltaic
veteran
veteran

Mesaj de deltaic » 27 Iun 2011, 21:52

Cand vin incerc sa te contactez. Credeam ca pe Sacalaia se pescuieste exclusiv C&R. Apropo,unde este Somcuta Mare? Tura din Apuseni vizeaza si trasee de treking inpreuna cu baietii mei (schimba topicul daca raspunzi pe tema asta).

lucian_cluj
junior
junior

gherla

Mesaj de lucian_cluj » 28 Iun 2011, 10:00

am fost si eu pe sacalaia...dupa aproape 5 ore de dat cu toate artificialele din trusa, am mai bifat o GHERLA. pacat de faptul ca mai nou am dat doar gherle...deja ma duc acolo doar pentru frumusettea lacului

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 28 Iun 2011, 10:23

A mai crescut vegetatia? Macar pe la maluri? Primii 4-5 m?

@ deltaic - Somcuta Mare e la vreo 40 de km de Sacalaia, inspre Baia Mare, din cate stiu io.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns