Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- vasilepop_65
- senior
- diamond5dog
- utilizator nou
CRIMINALI in toata regula.Ar trebui sa ne organizam si sa facem ceva(petitii,manifestatii) impotriva COMUNISTILOR care vor sa distruga si sa transforme lacul acesta intr-un supermarket de stiuci.asta e romanul din ziua de azi,tot ce are mostenit de la natura distruge.SA VA FIE RUSINEEE !!! AJPS CLUJ

batalia e pierduta, asociatia vrea cat mai multe permise, desi cum zicea cineva anterior, o sa incaseze numai bani marunti. bineinteles ca pe comunistii din asociatie nu-i intereseaza viitorul pescuitului.
cat despre petitii, etc, eu n-o sa intreprind nimic, m-am mutat cu pescuitul pe alt lac si is f. multumit, sa-si phuta sacalaia. la iarna parca vad ca toti somerii din gherla si taranii localnici si din sic is cu baboiul la gaurica, pana extermina si ultima marla.
oricum, azi imi ard carnetu de membru si niciodata nu o sa-mi mai fac permis la ei.
cat despre petitii, etc, eu n-o sa intreprind nimic, m-am mutat cu pescuitul pe alt lac si is f. multumit, sa-si phuta sacalaia. la iarna parca vad ca toti somerii din gherla si taranii localnici si din sic is cu baboiul la gaurica, pana extermina si ultima marla.
oricum, azi imi ard carnetu de membru si niciodata nu o sa-mi mai fac permis la ei.
Mda...inca odata se dovedeste inutila orice fel de petitie semnata on line.Nimeni nu te baga in seama.
De ce sa avem si noi o balta pentru pescuitul exclusiv al stiucii???
Tind sa cred ca e aceeasi poveste ca si aici la noi in Bihor.Cat timp le intra banu in buzunare,nu le pasa de absolut nimic.Urlam azi iarna pe un forum bihorean ca se miciuieste la greu intr-o zona din Oradea.Cine credeti ca le lua apararea miciuitorilor?PAZNICUL Ajvps.......Fara cuvinte!!
De ce sa avem si noi o balta pentru pescuitul exclusiv al stiucii???
Tind sa cred ca e aceeasi poveste ca si aici la noi in Bihor.Cat timp le intra banu in buzunare,nu le pasa de absolut nimic.Urlam azi iarna pe un forum bihorean ca se miciuieste la greu intr-o zona din Oradea.Cine credeti ca le lua apararea miciuitorilor?PAZNICUL Ajvps.......Fara cuvinte!!