Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Nu le trebuie aer neaparat dar ca sa fim siguri o facem si pe aia. Am vazut dinaia care aduceau stiuci in oras si se laudau cu ele in fata blocului si inca traiau, desi erau aduse mai bine de 40 de minute cu masina si in pungi sau in saci. Se chinuiau saracii pesti... Daca punem apa proaspata in butoaie si pestii ii tinem pe agrafe pana la plecare nu patesc fix nimic doua ore de mers. Butoaiele sa nu fi avut ceva substante periculoase in ele da le spalam la o spalatorie auto si tot acolo le scoatem si mirosul de peste. Daca asa va fi ma jur ca o facem. Facem o gasca mare, ocupam cabana un weekend si tot ce prindem bagam la butoaie. Duminica la amiaz le suim in papuc si nu ne oprim numai la Bezid, eu filmez "popularea".
Am spus Bezid pentru ca acolo plase, lasat apa si curent nu prea poate fi vorba. Nu zic ca e imposibil pana nu le vad pe toate dar... si e si o calitate buna a apei.

Pacat.
Am scris si eu aicidespre asta, si cu asta am terminat-o cu Sacalaia.
Sa`si traga pe p...a lacul.
O adunatura de fomisti si low IQ's.
Prostitutie pe gratis o numesc.
Pentru nici 1000 de euro cat mai scot din permise anul acesta, vor decima balta.
Si sa imi explice desteptii de unde o sa aduca exemplare de 10kg+ la viteza cu care nenea Baboier le phoote directia pe balta...
Am scris si eu aicidespre asta, si cu asta am terminat-o cu Sacalaia.
Sa`si traga pe p...a lacul.
O adunatura de fomisti si low IQ's.
Prostitutie pe gratis o numesc.
Pentru nici 1000 de euro cat mai scot din permise anul acesta, vor decima balta.
Si sa imi explice desteptii de unde o sa aduca exemplare de 10kg+ la viteza cu care nenea Baboier le phoote directia pe balta...
-
- veteran
Intre timp "domnul " Andrei nu mai este in barca Energofish deci nu mai propovaduieste C&R ci a trecut in barca Ajps Cluj unde din cite stiu e mare consilier....georcaef scrie:comunicatul ala ce l-am scris cu rosu e dat de pop andrei, eu unul nu mai inteleg nimic, omu era un aparator infocat al c&r pe sacalaia, nu stiu cum s-a intors la 180 grade, macar sa aflam si noi care e manevra.
daca faceti rost de cisterna sau orice altceva sa mutam din stiuci in alta parte, ma bag si eu, numai pt. asta as mai calca pe acolo.

Deci nu ma mira reactia si nici comunicatul la" baboiul vesel "....
Jalnic si rusinos in acelasi timp.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Off!!pacat ca nu sunt mai aproape de sacalaia,,ca v-as ajuta si eu sa goliti balta de stiuca(sa le mutati) de ciuda sa nu apuce "baboierii fomisti" sa se inbuibe
Asa ca pot fi alaturi de voi doar cu speranta ca veti reusi sa faceti ceva macar pe plan local si ca veti reusi sa creati o noua "rezervatie" a stiucilor!

Asa ca pot fi alaturi de voi doar cu speranta ca veti reusi sa faceti ceva macar pe plan local si ca veti reusi sa creati o noua "rezervatie" a stiucilor!

Din pacate in lupta cu prostia este foarte greu de invins.
Eu am obosit ca de 3 ani sa ma lupt pentru scoaterea barcilor cu motor de pe Belis iar anul acesta pentru C&R pe Sacalaia.
Am scris o sama de scrisori catre toate autoritatile care puteau fi implicati in aceste doua cauze si am primit raspunsuri aberante , niciuna nu raspundea pentru nimic de fapt.
Eu nu 25 % din salarii as taia la cei care-si fac treaba asa cum si-o fac pe la ministere, agentii, consilii , primarii ,prefecturi si alte asemenea organisme ci i-as da afara pe 75 % dintre incompetentii de acolo.
Daca se da iar drumul la retinut stiucile s-a dus dracului lacul care si asa a fost decimat in primavara.
Ce sa facem daca nu putem schimba locuitorii acestei tari prea bogate cu unii civilizati -asta este.
Adrian
Eu am obosit ca de 3 ani sa ma lupt pentru scoaterea barcilor cu motor de pe Belis iar anul acesta pentru C&R pe Sacalaia.
Am scris o sama de scrisori catre toate autoritatile care puteau fi implicati in aceste doua cauze si am primit raspunsuri aberante , niciuna nu raspundea pentru nimic de fapt.
Eu nu 25 % din salarii as taia la cei care-si fac treaba asa cum si-o fac pe la ministere, agentii, consilii , primarii ,prefecturi si alte asemenea organisme ci i-as da afara pe 75 % dintre incompetentii de acolo.
Daca se da iar drumul la retinut stiucile s-a dus dracului lacul care si asa a fost decimat in primavara.
Ce sa facem daca nu putem schimba locuitorii acestei tari prea bogate cu unii civilizati -asta este.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?