Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ariann...asta am vrut si eu sa arat...sa observat nemernicia miseleasca al aluia care a compus Anuntul Important(my ass)...ANUL ACESTA si CONFORM LEGILOR IN VIGOARE....de parca a contat pentru ei legile in vigoare...cand au declarat deschis si in prohibitie,etc..Nu a fost lege never pe Sacalaia...defapt bada legea foamei...asta a fost....si este ...Sa vezi daca am fi noi mai multi cu C&R , fata de fomisti...si automat sa faca mai multi bani pe noi decat pe ei...cum ar declara C&R...Banu sa vina...si stiuca sa fie pe masa de Craciun si Rev la domnii din conducera AJPS....
Ai ars carnetul de membru geoarcaef?....Poate postam online fapta...ca semn de protest...
Ai ars carnetul de membru geoarcaef?....Poate postam online fapta...ca semn de protest...
De asta cu copca nici nu stiam... Vai de capul nostru sau al lor, cum sa zic? Vedem noi ce si cum putem face, dom' presedinte, inca o scrisoare, o petitie ceva? Facem din timp? O forma oficiala cat de marunta, sa fie. Ma ofer voluntar la orice actiune in limitele legilor din tara asta nu a regulamentului lor. Inclusiv o sa-i intreb la A.J.V.P.S. de ce m-au obligat sa-mi vizez permisul la Cluj.
-
- veteran
NU domnule coleg ' nu mai merita nici un efort din pacate ....
La petitiile din primavara au codit-o vre-o luna pe urma s-au sucit, ca acum sa faca pocinogul cu pescuitul la baboi si basca si la copca .....
Din pacate asta meritam daca nu suntem in stare sa schimbam ceva in pescuitul sportiv si mai ales conducerea AJPS Cluj.
Mai trebuie sa fac o reparatie morala,acea ca nu asi vrea sa se inteleaga in nici un fel ca Andrei Pop actualmente administratorul cabanei Sacalaia si consilier la AJPS Cluj este capul rautatilor in speta Sacalaia .....nici pomeneala .
Am vorbit cu domnia sa la tel. ieri si am inteles cum stau treburile in cadrul AJPS Cluj unde din cei 15 consilieri 8-9 dintre ei sunt cei care sustin cu tarie pescuitul cu baboi si retinerea stiucii din Sacalaia .
Daca nici macar Energofish sau Pro Sacalaia adeptii C&R nu au reusit sa intoarca decizia consiliului de conducere al AJPS atunci orice actiune este in zadar.....
Imi pare tare rau ca se intimpla asemenea lucruri si imi este rusine ca sunt concetatean cu asemenea indivizi ingusti la minte si cu stomacul gol.

La petitiile din primavara au codit-o vre-o luna pe urma s-au sucit, ca acum sa faca pocinogul cu pescuitul la baboi si basca si la copca .....
Din pacate asta meritam daca nu suntem in stare sa schimbam ceva in pescuitul sportiv si mai ales conducerea AJPS Cluj.
Mai trebuie sa fac o reparatie morala,acea ca nu asi vrea sa se inteleaga in nici un fel ca Andrei Pop actualmente administratorul cabanei Sacalaia si consilier la AJPS Cluj este capul rautatilor in speta Sacalaia .....nici pomeneala .
Am vorbit cu domnia sa la tel. ieri si am inteles cum stau treburile in cadrul AJPS Cluj unde din cei 15 consilieri 8-9 dintre ei sunt cei care sustin cu tarie pescuitul cu baboi si retinerea stiucii din Sacalaia .
Daca nici macar Energofish sau Pro Sacalaia adeptii C&R nu au reusit sa intoarca decizia consiliului de conducere al AJPS atunci orice actiune este in zadar.....
Imi pare tare rau ca se intimpla asemenea lucruri si imi este rusine ca sunt concetatean cu asemenea indivizi ingusti la minte si cu stomacul gol.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
@Kzoli > Super idee !! Asta ar rezolva problema cu siguranta.Si cu siguranta nu poate fi atat de greu !kzoli scrie:Nu exista o posibilitate de concesionare a lacului respectiv ?
pe vre-o 99 ani ?
Uite, nici nu m-am gandit la posibilitatea asta...
Nici eu, nici restul de 1000000 care ne-am dorit asta...
Hmm... oare cum se poate face ?
Cunoasteti vre-un pestisor de aur cu dorinte magice ?
am vrut sa-l ard, insa m-am razgandit, mai trebuie sa-mi satisfac niste curiozitati legate de sacalaia. in multele ore cand scaldam naluci fara nici o prezentare ma gandeam daca la baboi ar trage. cand o sa ma mai duc la sacalaia o sa dau cu baboi la stiuca, cu montura sportiva cu ancora si carlig simplu (sa nu ranesc stiuca), evident c&r la cucoana.ULK scrie:
alt stil ce vreau sa-l abordez e pescuitul la somn cu baboi, la clonc, cu sonar.
- vasilepop_65
- senior