Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Oct 2010, 11:24

Ariann...asta am vrut si eu sa arat...sa observat nemernicia miseleasca al aluia care a compus Anuntul Important(my ass)...ANUL ACESTA si CONFORM LEGILOR IN VIGOARE....de parca a contat pentru ei legile in vigoare...cand au declarat deschis si in prohibitie,etc..Nu a fost lege never pe Sacalaia...defapt bada legea foamei...asta a fost....si este ...Sa vezi daca am fi noi mai multi cu C&R , fata de fomisti...si automat sa faca mai multi bani pe noi decat pe ei...cum ar declara C&R...Banu sa vina...si stiuca sa fie pe masa de Craciun si Rev la domnii din conducera AJPS....

Ai ars carnetul de membru geoarcaef?....Poate postam online fapta...ca semn de protest...
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 25 Oct 2010, 13:17

De asta cu copca nici nu stiam... Vai de capul nostru sau al lor, cum sa zic? Vedem noi ce si cum putem face, dom' presedinte, inca o scrisoare, o petitie ceva? Facem din timp? O forma oficiala cat de marunta, sa fie. Ma ofer voluntar la orice actiune in limitele legilor din tara asta nu a regulamentului lor. Inclusiv o sa-i intreb la A.J.V.P.S. de ce m-au obligat sa-mi vizez permisul la Cluj.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 26 Oct 2010, 12:39

NU domnule coleg ' nu mai merita nici un efort din pacate ....
La petitiile din primavara au codit-o vre-o luna pe urma s-au sucit, ca acum sa faca pocinogul cu pescuitul la baboi si basca si la copca .....

Din pacate asta meritam daca nu suntem in stare sa schimbam ceva in pescuitul sportiv si mai ales conducerea AJPS Cluj.

Mai trebuie sa fac o reparatie morala,acea ca nu asi vrea sa se inteleaga in nici un fel ca Andrei Pop actualmente administratorul cabanei Sacalaia si consilier la AJPS Cluj este capul rautatilor in speta Sacalaia .....nici pomeneala .

Am vorbit cu domnia sa la tel. ieri si am inteles cum stau treburile in cadrul AJPS Cluj unde din cei 15 consilieri 8-9 dintre ei sunt cei care sustin cu tarie pescuitul cu baboi si retinerea stiucii din Sacalaia .

Daca nici macar Energofish sau Pro Sacalaia adeptii C&R nu au reusit sa intoarca decizia consiliului de conducere al AJPS atunci orice actiune este in zadar.....

Imi pare tare rau ca se intimpla asemenea lucruri si imi este rusine ca sunt concetatean cu asemenea indivizi ingusti la minte si cu stomacul gol. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 26 Oct 2010, 12:46

Nu exista o posibilitate de concesionare a lacului respectiv ?
pe vre-o 99 ani ?

shoco
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de shoco » 26 Oct 2010, 15:34

kzoli scrie:Nu exista o posibilitate de concesionare a lacului respectiv ?
pe vre-o 99 ani ?
@Kzoli > Super idee !! Asta ar rezolva problema cu siguranta.Si cu siguranta nu poate fi atat de greu !

Uite, nici nu m-am gandit la posibilitatea asta...
Nici eu, nici restul de 1000000 care ne-am dorit asta...

Hmm... oare cum se poate face ?
Cunoasteti vre-un pestisor de aur cu dorinte magice ?

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 28 Oct 2010, 16:58

ULK scrie:
Ai ars carnetul de membru geoarcaef?....Poate postam online fapta...ca semn de protest...
am vrut sa-l ard, insa m-am razgandit, mai trebuie sa-mi satisfac niste curiozitati legate de sacalaia. in multele ore cand scaldam naluci fara nici o prezentare ma gandeam daca la baboi ar trage. cand o sa ma mai duc la sacalaia o sa dau cu baboi la stiuca, cu montura sportiva cu ancora si carlig simplu (sa nu ranesc stiuca), evident c&r la cucoana.
alt stil ce vreau sa-l abordez e pescuitul la somn cu baboi, la clonc, cu sonar.

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 30 Oct 2010, 23:28

Verificati stiuca de la sacalaia cand o curatati e bolnava de tenie,am gasit in icre,intestine si muschi.
ATENTIE SA NU VA IMBOLNAVITI.
SUNT SIGUR CA MAI SUNT COLEGI DE FORUM CARE AU GASIT. :cry:
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 31 Oct 2010, 00:31

Sunt pline ..mai ales in muschi..greu de depistat..dar cand se cresteaza carnea, sa se patrunda bine..numa vezi ce e inauntru :shock:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

vasilepop_65
senior
senior

Mesaj de vasilepop_65 » 31 Oct 2010, 07:29

Daca este C&R, sau ma rog era pana la 30.10.2010, cum va-ti dat seama :lol:?
Nu am mai fost la Sacalaia de cel putin 15 ani, dar pestii de acolo erau infestati de tenie si inainte. Asta ar trebui sa-i sperie pe unii, dar probabil ca nu citesc acest topic :wink:
Imagine

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 31 Oct 2010, 07:52

[quote="vasilepop_65"]Daca este C&R, sau ma rog era pana la 30.10.2010, cum va-ti dat seama :lol:?
Chiar? Si mai sunt unii care se tin si sustin pescuitul C&R 8) iar in realitate nu se pot abtine sa nu bage o stiuca la sacosa! RUSINE!!!
rapala the best vobler in the world

Scrie răspuns