Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Sacalaia
Si inca se mai si desconspira ca au gasit si in icre paraziti!
Asta chiar e o barbarie sa retii femelele pline de icre
In consecinta tind sa cred ca stiucile au fost decimate subtil pe Sacalaia indiferent de ce regim a avut lacul!

rapala the best vobler in the world
- vasilepop_65
- senior

Sacalaia Decimarea Stiucilor
De acord ca mai retinem cate un peste,dar nu unde se specifica clar ca regimul baltii e C&R! Si unde mai pui ca se precizeaza clar ca era vorba de o stiuca,femela si cu icre!
Deci parerea mea ca sunt pescari care se bat cu pumnul in piept ca ce mari adepti sunt ei al pescuitului C&R dar de fapt nu e chiar asa

rapala the best vobler in the world
Stradic
Eu atata vreau sa zic.De ce sa nu avem macar un lac in Romania care sa fie recunoscut pentru bogatia de stiuca din el.!??!?!
Si eu am zis si recunoscut ca sunt 99% pentru C and R.Anul asta am dus o stiuca acasa din toate care le-am prins.Si va ramane singurul peste dus acasa.
ULK....Sper ca oamenii sa fie constienti de periculozitatea teniei si sa nu mai manance carne de stiuca din Saca.
Eu atata vreau sa zic.De ce sa nu avem macar un lac in Romania care sa fie recunoscut pentru bogatia de stiuca din el.!??!?!
Si eu am zis si recunoscut ca sunt 99% pentru C and R.Anul asta am dus o stiuca acasa din toate care le-am prins.Si va ramane singurul peste dus acasa.
ULK....Sper ca oamenii sa fie constienti de periculozitatea teniei si sa nu mai manance carne de stiuca din Saca.