Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Pot sa confirm ce spune colegul Shoco,si anume apa a fost mult mai limpede ca in alti ani! Sincer,din pacate, in acest an nu ma pot lauda cu capturi la metru,dar am luat cateva peste 3 si una peste5. Totusi,astept cu nerabdare sa-si dea drumul,asta nu pot sa stiu cand v-a fi pt ca acest lac este unul cu totul atipic influentat de mai multi factori pe care inca tot ii invat,dar de aceasta este un loc asa de deosebit! Pana atunci invatam
momelile sa inoate in alte locuri!
Apropo: ce stiti de lacul Faragau-MS ???
momelile sa inoate in alte locuri!
Apropo: ce stiti de lacul Faragau-MS ???
Eu cred ca le da de mancare si umbla la apa...
Ha ha ha ha!
Asta era lucrul care-l spuneau pescarii de stationar pe baltile astea "amenajate" si unii inca il mai spun.
Eu le-am spus prietenilor apropiati ca, cu conditia sa mai ies cel putin 3 zile la pescuit pe Sacalaia anul asta mai prind cel putin una peste metru daca nu doua. Am sa incerc sa-mi respect angajamentul si pun poze si pe forum...
Crocodilii de peste metru sunt acolo cel putin in proportie de 90% din cei are au fost anul trecut si de atunci au mai intrat cativa in categorie poate. Deocamdata stati linistiti zic eu.
Ha ha ha ha!
Asta era lucrul care-l spuneau pescarii de stationar pe baltile astea "amenajate" si unii inca il mai spun.
Eu le-am spus prietenilor apropiati ca, cu conditia sa mai ies cel putin 3 zile la pescuit pe Sacalaia anul asta mai prind cel putin una peste metru daca nu doua. Am sa incerc sa-mi respect angajamentul si pun poze si pe forum...

Crocodilii de peste metru sunt acolo cel putin in proportie de 90% din cei are au fost anul trecut si de atunci au mai intrat cativa in categorie poate. Deocamdata stati linistiti zic eu.
- Ariston
- utilizator constant
De Faragau ...nu prea e de bine,se mai prinde cate o marlita ici -colo,cate un salau,dar nu mai mare de 40 cm,stiuca nu se prinde
care o fi cauza in toamna asta??habar nu am....din ce informatii am se zice ca pe taga ...ar fi inceput sa se ia stiuca ....mentionez din auzite ...mai asteptam pana in dec ...daca nu ingheata.

am fost la sacalaia langa poton e plin de bibanei morti stiuca nu pune gura la nimic nu stiu ce sa zic fac si eu o speculatie,am impresia ca nivelul de oxigen din lac este la cote alarmante datorita incalziri si procesului de descompunere a plantelor daca aveti in plan sa mergeti acolo va sfatiuesc sa nu o faceti doar daca va place sa va plimbati cu barca
Mersi mult Ariston de informatia cu Faragau,chiar stateam pe ganduri daca sa merg sau nu pana acolo! In ce priveste Taga am mari dubii in privinta lacului;din pacate am avut ceva "afaceri fructuoase"cu conducerea de acolo si anume un dl Margineanu(director piscicola) care a cam vandut tot ce era in zona(cu cisterna)! Sincer povestea mea cu lacurile din zona este foarte lunga si din pacate cam dureroasa,asa ca nu intru in amanunte,dar nu o sa ma vedeti degraba pe acolo!
Mai stie cineva ceva de ROSIENI? Frumoase partide am avut acolo acum 5-6 ani! Daca a-ti fost recent prin zona,scrieti ce rezultate a-ti avut!
Mai stie cineva ceva de ROSIENI? Frumoase partide am avut acolo acum 5-6 ani! Daca a-ti fost recent prin zona,scrieti ce rezultate a-ti avut!