contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
aditud
- senior

nasolu scrie:aditud scrie:Nu mor sa vad clean de 4kg...mi-ar ajunge unul de 3kg. Hai cu pozele! Neaparat prins pe langa Pitesti.
Acum incep sa-nteleg de ce nasolu nu m-a dus la vadul vechi de la Bascov (sau Tudor?). I-a fost frica sa nu-l fac de ras

exact,d-aia imi era frica!ca ma faci de ras si nu prinzi nici acolo,iar eu te-am laudat la toata lumea

multe salutari

Cat pe ce sa ma simt jignit

-
nasolu
- veteran

au golit din nou barajul din tudor,pentru a treia oara in cateva luni,erau cativa mucosi cu plasele,oricum nu prindeau ca n-aveau ce..daca urmeaza si golestiul,pe unde vom pescui??

-
costi_e7
- utilizator nou

incredibil! chiar nu mai inteleg nimic. ce explicatie logica pot sa gaseasca astia, ca eu nu imi pot imagina... o sa ajungem sa avem fire intinse ..de agataturi. nu ca ar mai fi fost cine stie ce peste pe tudor, dar totusi pacat

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. by Albert Einstein.
-
nasolu
- veteran

costi_e7 scrie:incredibil! chiar nu mai inteleg nimic. ce explicatie logica pot sa gaseasca astia, ca eu nu imi pot imagina... o sa ajungem sa avem fire intinse ..de agataturi. nu ca ar mai fi fost cine stie ce peste pe tudor, dar totusi pacat

pentru a goli barajul din tudor trebuie scazut tot cursul argesului din baraj bascov,asta e repercusiunea...am fost ieri si am vazut cu ochii mei pentru a nu stiu cata oara ce inseamna asta...echipe de amarati cu plasele care scoteau toti clenii care au mai ramas pe la colonie,cleni frumosi,stiuci de-asemenea

..ai dracu',ratele care erau pe apa le adunau in batatura

-
aditud
- senior

Merge cleanul? E toamna-n toi dar nu prea va laudati cu capturi...
-
georges
- utilizator constant

-
Uitati-va oameni buni cum arata un rau pe care unii din noi, pescari, vrem sa ne relaxam incercand sa prindem ceva - eventual un PET, o punga, ca peste nu prea vad.
Oare unde trebuie actionat si cum trebuie abordata situatia? Macar cei care administreaza barajele si vad asemenea acumulari de gunoi pe apa, ar trebui sa curete inainte sa dea drumul suvoiului. INCREDIBIL ! Si cand ma gandesc ca imi puneam baza sa ma duc in weekend pe Raul Doamnei la un clean.
Priviti si inmarmuriti :
http://www.youtube.com/watch?v=1vtg_x4LMIg 
-
nasolu
- veteran

georges scrie:Uitati-va oameni buni cum arata un rau pe care unii din noi, pescari, vrem sa ne relaxam incercand sa prindem ceva - eventual un PET, o punga, ca peste nu prea vad.
Oare unde trebuie actionat si cum trebuie abordata situatia? Macar cei care administreaza barajele si vad asemenea acumulari de gunoi pe apa, ar trebui sa curete inainte sa dea drumul suvoiului. INCREDIBIL ! Si cand ma gandesc ca imi puneam baza sa ma duc in weekend pe Raul Doamnei la un clean.
Priviti si inmarmuriti :
http://www.youtube.com/watch?v=1vtg_x4LMIg 
macar asta avea apa,probabil si peste,nu ca argesul secat iar a5-a oara in vara asta

-
aditud
- senior

Am vazut filmuletul cu Doamnei de pe youtube...e filmat din locul in care m-a dus Nasolu in vara asta. Ce sa mai zic?! Ar trebui oprita ziua de lucru si toti cetatenii fortati sa vada filmuletul asta. Ar avea asta vreun efect?
-
nasolu
- veteran

p-aici sunt raurile negre si nu mai facem nici un spinning momentan