Poate ne vedem pe acolo si bem o bere (doua) dupa.
Spinning la clean in zona Pitesti...pe unde?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
-
fratelecelmic
- senior

boje scrie:Sambata ma duc pe canal la Prundu. Stiti daca astia de la baraj au intervale orare in care opresc apa, sau e la ghici?
salut,
cum ai vrea sa fie apa?eu am luat doar pe oprita doi clencioi la vobler,cand a curs...glorie!
e la ghici,duminica de regula il tin oprit,poate trag si eu o fuga maine dupa ora12,cate beri sa iau
boje scrie:Sambata ma duc pe canal la Prundu. Stiti daca astia de la baraj au intervale orare in care opresc apa, sau e la ghici?
salut,
cum ai vrea sa fie apa?eu am luat doar pe oprita doi clencioi la vobler,cand a curs...glorie!
e la ghici,duminica de regula il tin oprit,poate trag si eu o fuga maine dupa ora12,cate beri sa iau
Sa fie oprita, intr-un weekend , acum vreo luna, am avut multe prezente cand a fost oprit, dupa care au dat drumul in timp ce pescuiam si ... nici un tac n-am mai avut. In general am prins clean pe canal in perioada asta, numai cand a fost oprit sau a curs incet.
Poate ne vedem maine.
Atatea cat sa nu te afecteze, e daunatoare sanatatii

Poate ne vedem maine.
Atatea cat sa nu te afecteze, e daunatoare sanatatii

N-am dat pe canal, curgea tare. Pe la colonie era oprit si in afara de 2 cleni de 30 cm, ......... , luata cu vobler de 2,5 cm si florocarbon de 14 fara struna! Firul a fost iesit in coltul gurii, imobilizat de mandibula aia externa(sau cum se cheama).
I-am facut poza in apa , asteptandu-ma sa dispara
-
fratelecelmic
- senior

- costica_fishing
- veteran

Bravo, domnilor! Eu mi-am pus sculele-n pod pana-n aprilie...locurile mele preferate s-au solidificat deja, cu toate ca iarna asta-i mult mai blanda ca aia trecuta
Numai doua zile cu temperaturi in jur de -20C, in rest intre -7 si 2 (adica, pentru noi aici, lux).
Domnul boje, "power to the fluoro"! Ai vazut ca nici stiuca nu-l taie?! Ce marca folosesti?
Domnul boje, "power to the fluoro"! Ai vazut ca nici stiuca nu-l taie?! Ce marca folosesti?