Spinning la clean in zona Pitesti...pe unde?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Stiu, doar vorbesc la telefon in tara de cateva ori pe saptamana. Dar tot blanda-i vremea, nu se compara cu prin ce trec eu. Nu te gandesti ca lacul ala care apare mereu in pozele postate de mine aci pe site e deja bocna?! Oricum, anul trecut si lacurile mari (doua, care impreuna au suprafata mai mare decat restul orasului) inghetasera in jurul Craciunului. Anul asta nu cred ca-ngheata pana la jumatea lui ianuarie. Deci, poate mai e rost de vreo stiuca si p-aicea, cine stie?! Numai sa mai prind vreun weekend mai omenesc, in jur de 0 grade si fara vant...nasolu scrie:adi,au venit zapezile si pe la noi

De curand Sunline, si sunt foarte multumit. Oricum am avut noroc cu caru'.aditud scrie:Bravo, domnilor! Eu mi-am pus sculele-n pod pana-n aprilie...locurile mele preferate s-au solidificat deja, cu toate ca iarna asta-i mult mai blanda ca aia trecutaNumai doua zile cu temperaturi in jur de -20C, in rest intre -7 si 2 (adica, pentru noi aici, lux).
Domnul boje, "power to the fluoro"! Ai vazut ca nici stiuca nu-l taie?! Ce marca folosesti?

Norocul face parte din meserieboje scrie:De curand Sunline, si sunt foarte multumit. Oricum am avut noroc cu caru'.aditud scrie:
Domnul boje, "power to the fluoro"! Ai vazut ca nici stiuca nu-l taie?! Ce marca folosesti?

A propos de PLine, mi-am luat de curand o rola de Fluoroclear Low-Vis Fluorescent care e copolimer imbracat in fluorocarbon. Are acelasi diametru si pound test ca InvizX de 4lb-0,16mm, dar, sper ca e mai maleabil nefiind 100% fluoro. Ramane sa-l incerc, sa ma conving.
Add pe lista:nasolu scrie:Maine,in jurul orei12,are loc intrunirea de sfarsit de an a spinning-ului pitestean!Locatie:zavoiul argesului(cncd)!nu e cu taxa,e binevenit orice individ care are o juma'la el..![]()
de gratareanu' ma ocup eu!invitat on-line:aditud-winsconsin!
welcome
Eu - 8888/Mane - semnatura
Nu ma oftic.nasolu scrie:Maine,in jurul orei12,are loc intrunirea de sfarsit de an a spinning-ului pitestean!Locatie:zavoiul argesului(cncd)!nu e cu taxa,e binevenit orice individ care are o juma'la el..![]()
de gratareanu' ma ocup eu!invitat on-line:aditud-winsconsin!
welcome

Dar, ca dovada ca nu-s invidios, distractie placuta si mai usor cu alcoolul ca si-asa e cam alunecos acum pe jos

Gratarul n-a iesit,uitase mane aparatu'de sudura acasa...
am aruncat de cateva ori in arges si-n doamnei(limpede),rezultatele nu ti le pot scrie acum..
apoi am servit o gustare la mall cu undite dupa noi de se uita lumea ca la circ..!cica,pana nu vii tu-n tara,cleanu'nu pune boticul..
multe salutari!