Spinning la clean in zona Pitesti...pe unde?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 15 Dec 2009, 20:31

adi,au venit zapezile si pe la noi

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 16 Dec 2009, 08:36

nasolu scrie:adi,au venit zapezile si pe la noi
Stiu, doar vorbesc la telefon in tara de cateva ori pe saptamana. Dar tot blanda-i vremea, nu se compara cu prin ce trec eu. Nu te gandesti ca lacul ala care apare mereu in pozele postate de mine aci pe site e deja bocna?! Oricum, anul trecut si lacurile mari (doua, care impreuna au suprafata mai mare decat restul orasului) inghetasera in jurul Craciunului. Anul asta nu cred ca-ngheata pana la jumatea lui ianuarie. Deci, poate mai e rost de vreo stiuca si p-aicea, cine stie?! Numai sa mai prind vreun weekend mai omenesc, in jur de 0 grade si fara vant... :(

boje
veteran
veteran

Mesaj de boje » 16 Dec 2009, 21:03

aditud scrie:Bravo, domnilor! Eu mi-am pus sculele-n pod pana-n aprilie...locurile mele preferate s-au solidificat deja, cu toate ca iarna asta-i mult mai blanda ca aia trecuta :) Numai doua zile cu temperaturi in jur de -20C, in rest intre -7 si 2 (adica, pentru noi aici, lux).

Domnul boje, "power to the fluoro"! Ai vazut ca nici stiuca nu-l taie?! Ce marca folosesti?
De curand Sunline, si sunt foarte multumit. Oricum am avut noroc cu caru'. :D

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 17 Dec 2009, 07:30

boje scrie:
aditud scrie:
Domnul boje, "power to the fluoro"! Ai vazut ca nici stiuca nu-l taie?! Ce marca folosesti?
De curand Sunline, si sunt foarte multumit. Oricum am avut noroc cu caru'. :D
Norocul face parte din meserie :) Asta vara, in tara la clean am mers pe mana Seaguar InvizX (0.16mm) care e mai rezistent decat un mono bunicel de 0.22mm. Am recuperat multe naluci din agataturi la care n-as fi avut nicio sansa cu un mono de acelasi diametru. Problema a fost ca-mi sarea des de pe tambur, cu toate ca nu parea asa sarmos. Se poate sa fi fost din cauza mulinetei Ultra-Light cu tamburul foarte mic, aceeasi marca InvizX dar de 0.20mm (deci, teoretic, mai sarmos) ne-mai dandu-mi probleme pe o mulineta Light de 2000. Ma rog, intre timp am mai invatat niste trucuri despre "imblanzirea" fluoro-ului, asa ca voi merge in continuare pe mana sa, confera mult mai multa siguranta decat mono de diametru apropiat.

A propos de PLine, mi-am luat de curand o rola de Fluoroclear Low-Vis Fluorescent care e copolimer imbracat in fluorocarbon. Are acelasi diametru si pound test ca InvizX de 4lb-0,16mm, dar, sper ca e mai maleabil nefiind 100% fluoro. Ramane sa-l incerc, sa ma conving.

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 18 Dec 2009, 18:52

Maine,in jurul orei12,are loc intrunirea de sfarsit de an a spinning-ului pitestean!Locatie:zavoiul argesului(cncd)!nu e cu taxa,e binevenit orice individ care are o juma'la el.. :D :D de gratareanu' ma ocup eu!invitat on-line:aditud-winsconsin! :D welcome :D

8888
junior
junior

Mesaj de 8888 » 18 Dec 2009, 19:47

nasolu scrie:Maine,in jurul orei12,are loc intrunirea de sfarsit de an a spinning-ului pitestean!Locatie:zavoiul argesului(cncd)!nu e cu taxa,e binevenit orice individ care are o juma'la el.. :D :D de gratareanu' ma ocup eu!invitat on-line:aditud-winsconsin! :D welcome :D
Add pe lista:

Eu - 8888/Mane - semnatura

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 18 Dec 2009, 21:24

nasolu scrie:Maine,in jurul orei12,are loc intrunirea de sfarsit de an a spinning-ului pitestean!Locatie:zavoiul argesului(cncd)!nu e cu taxa,e binevenit orice individ care are o juma'la el.. :D :D de gratareanu' ma ocup eu!invitat on-line:aditud-winsconsin! :D welcome :D
Nu ma oftic. :roll: Maine voi avea si eu o zi frumoasa: examen cu 200 studenti, care mai de care mai "destept", dup-aia vreo 6 ore de corectat impreuna cu asistentii mei chinezi cu care nici nu prea pot comunica :( Cum se zice in limbaj academic: imi vine sa-mi bag...!

Dar, ca dovada ca nu-s invidios, distractie placuta si mai usor cu alcoolul ca si-asa e cam alunecos acum pe jos :D !

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 21 Dec 2009, 18:24

Nu ma mai tineti in suspense! Cum a iesit gratarul? Si, mai ales, a muscat cleanu'?

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 22 Dec 2009, 18:23

Gratarul n-a iesit,uitase mane aparatu'de sudura acasa... :lol: am aruncat de cateva ori in arges si-n doamnei(limpede),rezultatele nu ti le pot scrie acum.. :lol: apoi am servit o gustare la mall cu undite dupa noi de se uita lumea ca la circ..!cica,pana nu vii tu-n tara,cleanu'nu pune boticul.. :cry: multe salutari!

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 25 Dec 2009, 01:11

Sarbatori fericite la onorabilii membri din zona Pitestiului!
Adi

Scrie răspuns