stiuca_in_jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- lucian_flo
- senior
-
- senior
Stiuca in jud.Botosani
Ieri dupa amiaza, la Zvoristea, am crezut ca-mi ies din minti....am lasat o gramada de plastice in setcile nenorocitilor, pe balta aia mai lunga,pe partea stanga....au ingradit aproape toate malurile, dar macar le-am nenorocit vreo doua dintre ele.
3 oameni, 1 numai la lingura si 2 numai plastice = aprox. 10 marle / pers. bineinteles toate eliberate.
3 oameni, 1 numai la lingura si 2 numai plastice = aprox. 10 marle / pers. bineinteles toate eliberate.
-
- senior
Stiuca in jud.Botosani
Apropo de braconaj, a iesit careva pe Ionaseni-Bucecea in primavara asta? Anul trecut nu aveai unde lansa de setci....
-
- veteran
Re: Stiuca in jud.Botosani
Pe lac la Bucecea este idem si la fel si anul acesta.Daca esti din Botosani de ce nu treci pe la ajvps sa le spui cum sta treaba si sa trimita oameni in control?Ce este si mai trist e faptul ca un gaozar de militian din Bucecea sta pe mal in masina sa-i apere pe braconierii din Bucecea de braconierii din Ionaseni si din Hantesti.Ca deh,e concurenta mare.marcel gheorghita scrie:Apropo de braconaj, a iesit careva pe Ionaseni-Bucecea in primavara asta? Anul trecut nu aveai unde lansa de setci....
- lucian_flo
- senior
Ieri pe Rogojesti. Trei oameni, linguri, twistere, shaduri, nici o captura, nici un atac. De fapt nici un individ care era in zona "4 plopi" si SP3, nu a prins. Nu a mancat deloc, poate din cauza vremii.
In schimb nu mi-a parut rau ca am mers. Frumoasa zona, mai ales "4 plopi". Arata exact, cum spunea cineva ca o "mini delta". Acum am inteles de ce ar trebui barca.
Abia astept data viitoare...
In schimb nu mi-a parut rau ca am mers. Frumoasa zona, mai ales "4 plopi". Arata exact, cum spunea cineva ca o "mini delta". Acum am inteles de ce ar trebui barca.
Abia astept data viitoare...
-
- senior
Re: Stiuca in jud.Botosani
Am incercat si varianta asta, am fost la inginerul de la AJVPS si ne-a zis sa mergem la Politie la Bucecea (de astia auzisem ce le poate mintea), i-am replicat ca platim cotizatie la ei, nu la Politie si a dat-o cotita, ca n-au personal, etc,etc. Pana una-alta, mai taiem o setca-doua,, le mai stragem, le mai incalcim, si noi cum putem, ca alta solutie nue, pana ne-or fugari cu furcile si n-o sa mai mergem deloc. Acolo e terenul nimanui, fiecare face ce vrea....pensionaru scrie:Pe lac la Bucecea este idem si la fel si anul acesta.Daca esti din Botosani de ce nu treci pe la ajvps sa le spui cum sta treaba si sa trimita oameni in control?Ce este si mai trist e faptul ca un gaozar de militian din Bucecea sta pe mal in masina sa-i apere pe braconierii din Bucecea de braconierii din Ionaseni si din Hantesti.Ca deh,e concurenta mare.marcel gheorghita scrie:Apropo de braconaj, a iesit careva pe Ionaseni-Bucecea in primavara asta? Anul trecut nu aveai unde lansa de setci....