stiuca_in_jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Stiucaaa....
Lasa ca poate data viitoare avem noroc! 

- lucian_flo
- senior
- lucian_flo
- senior
Parerile sunt impartite.Inclin sa cred ca auriul este mai bun pe cer cu nori sau spre seara.Argintiul mat merge pe soare puternic, iar argintiul stralucitor pe cer noros sau apa mai putin limpede. Pe o apa limpede, striatiile sau combinatiile de culori de pe paleta(negru, rosu) sunt de mare efect. Nu uitati de oscilante. Tinand cont ca practicam spinningul pe ape de mica adancime este bine sa fie usoare.lucian_flo scrie:Si cum e treaba cu , culoarea nalucilor in functie de vreme?
Am inteles ca pe soare se da cu ceva mai inchis gen cupru, auriu?
Si pe inserat sau cand sunt nori se da cu argintiu?
Vreau sa imi iau niste rotative si nu stiu culorile.
Si inca un lucru. Stiuca este foarte curioasa, dar totusi e bine de stiut cu ce se hraneste . Forma si culoarea pestelui din habitat si folosirea unor naluci asemanatoare poate sa faca diferenta in a reusi sau a nu reusi intr-o partida.
-
- veteran
salut .
pt cei care va plangeti de braconieri si setca si nu luati nici o masura .
sunati la 112 si semnalati braconajul , jandarmii sau politia (arme si munitii) trebuie sa intervina ;intra in atributiile lor de serviciu sa rezolve aceste cazuri ;au in dotare tot ce le trebuie barci&comp.agvps este decor ,tre sa intelegeti ,nu este decat un concesionar al apelor si nu are atributii de control .orice braconier sau pescar comercial cu autorizatie ii da peste cap in instanta .iar la faza ca politaiul pazeste braconierii ,audienta la comandantul politiei sau chemati tv sau presa .daca va mai plangeti ca niste babe ramaneti fara peste .
pt cei care va plangeti de braconieri si setca si nu luati nici o masura .
sunati la 112 si semnalati braconajul , jandarmii sau politia (arme si munitii) trebuie sa intervina ;intra in atributiile lor de serviciu sa rezolve aceste cazuri ;au in dotare tot ce le trebuie barci&comp.agvps este decor ,tre sa intelegeti ,nu este decat un concesionar al apelor si nu are atributii de control .orice braconier sau pescar comercial cu autorizatie ii da peste cap in instanta .iar la faza ca politaiul pazeste braconierii ,audienta la comandantul politiei sau chemati tv sau presa .daca va mai plangeti ca niste babe ramaneti fara peste .
walleye
- lucian_flo
- senior
- lucian_flo
- senior
Da, pe langa niste rotative am dat comanda si de o Dolinger mica de 6 grame.
Cred ca domnul Adrian Frunza are dreptate. Stam toti si ne plangem dar in schimb nu facem nimic. Ar trebui toti cand vedem un caz de braconaj sa sunam la 112. Ce daca cei de la politia din Zvoristea sau Ionaseni se cunosc cu braconierii? Macar sa-i innebunim cu telefoanele. Poate pana la urma se vor sesiza si vor lua o masura.
Eu unul asa am sa fac.
Cred ca domnul Adrian Frunza are dreptate. Stam toti si ne plangem dar in schimb nu facem nimic. Ar trebui toti cand vedem un caz de braconaj sa sunam la 112. Ce daca cei de la politia din Zvoristea sau Ionaseni se cunosc cu braconierii? Macar sa-i innebunim cu telefoanele. Poate pana la urma se vor sesiza si vor lua o masura.
Eu unul asa am sa fac.