stiuca_in_jud. Botosani
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Stiuca in jud.Botosani
Ieri la Zvoristea, dimineata, pe 4 balti, 3 oameni, cate 12-15 buc/pers marle intre 15-35 cm, toate eliberate, lingura mica - 5-8 gr, si gruburi albe-gri lestate cu 3-4 gr.
- lucian_flo
- senior
mihali scrie:Pentru a ajunge acolo treceti prin Mihaileni si aproape de iesirea din localitate, imediat dupa ce se trece peste un pod aflat pe drumul national, se face la stanga pe un drum pietruit. Dupa cateva sute de metri se vede lacul si SP3.lucian_flo scrie:Sa inteleg ca zona SP3 este cea de la portile barajului?
Aveti incredere in ce v'am scris.Am fost acolo ieri,alaltaieri, etc. si nu mai merg pana... pe la oara 16 (azi).
SP3 nu este la coada lacului ci, daca vreti mai exact, in prima treime a lacului de la porti spre coada. Spre coada lacului este SP1. La patru plopi se vede foarte bine de la SP3.
- lucian_flo
- senior
-
- veteran
stiuca in judetul botosani
Informatiile oferite de Nucus si Mihali sunt mult prea generoase si exacte. Acum depinde de priceperea si norocul fiecaruia.Locurile le descoperi si singur daca stii sa citesti apa.
- lucian_flo
- senior
Problema este ca nu am pus un "?" semnul intrebarii la un mesaj de mai sus. Si a iesit o propozitie gresit inteleasa. Nu am spus ca SP3 e in coada lacului, ci vroiam sa intreb daca e acolo. Greseala mea.
Stiu ca dati informatii corecte si esentiale si va multumesc pentru ele.
Sunt asa insistent cu intrebarile ptr. ca m-am apucat de "sportul" asta de 2-3 luni. Incerc sa aflu si eu cat mai multe informatii, incepator fiind nu ma bazez inca pe "nasul" meu de pescar, nu stiu unde sa caut pestele.
Inca o data, imi pare rau.
Sunt asa insistent cu intrebarile ptr. ca m-am apucat de "sportul" asta de 2-3 luni. Incerc sa aflu si eu cat mai multe informatii, incepator fiind nu ma bazez inca pe "nasul" meu de pescar, nu stiu unde sa caut pestele.
Am o "rugaminte"..imi incerc norocul aici
. Acum o luna am facut "baie" dupa un caine pe Zvoristea ( crescuse apa si a ramas blocat). Cineva a filmat de pe mal isprava... Este cineva dintre voi care are clipul? Mi-ar fi de mare ajutor...ms anticipat.
E offtopic...imi cer scuze. Daca considerati necesar , rog un moderator sa stearga mesajul.

E offtopic...imi cer scuze. Daca considerati necesar , rog un moderator sa stearga mesajul.
-
- veteran
stiuca in jud Botosani
lucian_flo scrie:Problema este ca nu am pus un "?" semnul intrebarii la un mesaj de mai sus. Si a iesit o propozitie gresit inteleasa. Nu am spus ca SP3 e in coada lacului, ci vroiam sa intreb daca e acolo. Greseala mea.
Pentru lucian_flo!
Mai intai "lipeste-te"de un pescar cu ceva experienta si incearca sa faci ceea ce face el.O sa-mi spui ca nu-i frumos sa copii,dar asa este in viata: meseria se fura.Dupa ce o sa ai rezultate incearca sa le imbunatatesti.
Si daca i-ti place sportul acesta cu adevarat trebuie sa perseverezi si rezultatele nu vor inceta sa apara.Fire cat mai intinse!!