TOPIC PT CLUJENI
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
TOPIC PT CLUJENI
Scrieti cand mergeti la vreo partida si daca a-ti avut succes sau nu , locul cred ca ar fi foarte util desi nu suntem foarte multi, incep eu:
-am fost weekendul trecut pe somes ,destul de mare si tulbure dar am reusit sa iau un clean la un jaxon de 4 zona : apahida - jucu .

-am fost weekendul trecut pe somes ,destul de mare si tulbure dar am reusit sa iau un clean la un jaxon de 4 zona : apahida - jucu .
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=5527   poze de la ultima partida

- Unchiu Stiuc :-)
- junior 
...acum 3 zile am fost la Livada(Bihor) am pescuit din barca si de pe mal...dupa 10 ore de lansat am agatat un fitofag de 5 kg (de spate)la un salmo bull head  ....acum 2 zile am fost pe  Taul Popi(cj),dupa vreo 3 ore am plakat la Santejude si am continuat vobleritul inca vreo 5 ore,rezultat zero
 ....acum 2 zile am fost pe  Taul Popi(cj),dupa vreo 3 ore am plakat la Santejude si am continuat vobleritul inca vreo 5 ore,rezultat zero  ...azi am fost in zona Somes Odorhei (SJ),voblerit toata ziua dar nici macar un atak
 ...azi am fost in zona Somes Odorhei (SJ),voblerit toata ziua dar nici macar un atak  ...maine dimineata merg pe Tarnita(cj) sa pacalesc un clenut, daca o sa vrea el
 ...maine dimineata merg pe Tarnita(cj) sa pacalesc un clenut, daca o sa vrea el  ....stiucile au disparut complet in aceasta perioada....unde or fii oare??
  ....stiucile au disparut complet in aceasta perioada....unde or fii oare??  

....acum 2 zile am fost pe  Taul Popi(cj),dupa vreo 3 ore am plakat la Santejude si am continuat vobleritul inca vreo 5 ore,rezultat zero
 ....acum 2 zile am fost pe  Taul Popi(cj),dupa vreo 3 ore am plakat la Santejude si am continuat vobleritul inca vreo 5 ore,rezultat zero  ...azi am fost in zona Somes Odorhei (SJ),voblerit toata ziua dar nici macar un atak
 ...azi am fost in zona Somes Odorhei (SJ),voblerit toata ziua dar nici macar un atak  ...maine dimineata merg pe Tarnita(cj) sa pacalesc un clenut, daca o sa vrea el
 ...maine dimineata merg pe Tarnita(cj) sa pacalesc un clenut, daca o sa vrea el  ....stiucile au disparut complet in aceasta perioada....unde or fii oare??
  ....stiucile au disparut complet in aceasta perioada....unde or fii oare??  

- Unchiu Stiuc :-)
- junior 
...scuze pt raspunsul inarziiat....de obicei la stiuca merg in Salaj pe lacul de la Benesat si pe lacurile de la Somes-Odorhei(aici merge mai slabut,nu prea ramane mare lucru dupa plasari)dar pe Benesat sant exemplare f faine,mai nerg pe Varsolt(Zalau)si in rest cam in jurul Clujului....pe somes am luat 2 exemplare de cand ma stiu(poate nu am avut eu norocul sa dau de ele mai des)dar am un prieten care a prins una de 8kg in zona Inau(SJ)............
....numa bine si fir intins

....numa bine si fir intins

- 
				Fario_nebunu
- veteran 
Cand am vazut topicul asta ptr clujeni am fost f curios daca stiucarii vor mentionata faimoasa balta de langa Gherla, zisa "lacul stiucilor". Prin anii 95-2000 se facea f mult caz de lacul asta unde se spunea ca stiuca de 5 kg e frecventa. Nu am ajuns niciodata pe acolo dar daca trec intr-o vara prin Cluj dau o fuga si prin Gherla. Stie cineva cine il administreaza si cat o fi taxa?