TOPIC PT CLUJENI

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 19 Mar 2008, 18:17

in jurul nostru, salau nu cred ca gasesti numai la dostat. ar trebui sa inceapa sa puna gura.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 19 Mar 2008, 18:24

Probabil...Dar sti ca acolo cel mai mic pret este 80lei/zi... :shock: :?
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 20 Mar 2008, 07:41

e cam prohibitiv , dar asta e. nu stiu pe la Radesti ce-o mai fi. intr-o vreme se mai prindea si pe acolo (cam demult, ce-i drept).
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Mar 2008, 16:06

La Radesti...
Fi atent: ieri am plecat dimineata la Taureni. Erau ceva pescari , dadeau la salau si in 45 de minute cat am stat am vazut un biban si un strap de 250 g! Am dat si eu vreo jumate de ora =nimic!
Am venit de acolo la brat la Ludus.Pescari plin! Si de spinning! La spinning in doua ore si trei km de brat din vreo 7 pescari nu am vazut peste! :cry: Nici o miscare de rapitor nimic! La intrebarea mea , a zis un pescar ca mai sunt vreo 10 rapitori pe brat!!!! :lol: :lol: :lol: Sau erau anul trecut...Restul au sfarsit cica in plasele braconierilor! :evil:
Am venit la balta de la Najlac unde pe un vant teribil , prietenul cu care am fost a fost vizitat de o marla .Atat! Restul...in plasele braconierilor si in furculite ( :shock: ) ca astia prind noaptea din barca la lumina felinarului! :evil: :evil: :evil:
La Radesti...Mai sunt vreo 7 rapitori :P
Daca ai noroc, la 500 de lanseuri ai un atac! :shock: :cry: :lol:
Eu l-am avut duminica trecuta si mi-a plecat cu coada de la twister :P
Bine, nu am lansat ,cred, decat de 499 de ori!
Restul...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 24 Mar 2008, 18:44

Am fost pe somes , sambata+duminica , toata ziua de duminica si o parte din sambata , nimic inafara de o trasatura si aia anemica , am ramas cu amintirea unei zile frumoase + niste poze , nu incep sa puna gura momentan is in cautare de femele mai ales clenii il anemici , pana nu apar gazele nici o sansa din mai - iunie incepe show-ul pana atunci cate o plimbarica , o sa pun pozele .

negru
junior
junior

topic pt clujeni

Mesaj de negru » 26 Mar 2008, 11:50

am fost azi la campenesti un vant ca la mare valuri imense frig de te ingheta rezultate nimk am rezistat cam o ora si am taiat-o in varza

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 26 Mar 2008, 15:06

ms nu avea rost sa te duci ca inainte sa il vanda au scos tot , asteptam sa populeze primaria ca nu la luat degeaba 8)

alin99
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alin99 » 06 Apr 2008, 15:37

zamfi scrie:@fisherman
Zi si tu o balta de salau in jurul nostru.Ca deja sunt de-a dreptul suparat pe alte zone ale tarii... :lol:
aici, dak ai permis, ti-as recomanda o partida la Tureni, salau mai mare de vre-o 2,5-3 kg nu prinzi, dar intr-o dupamasa 3-4 ore ai cateva trasaturi(cativa pesti...) si asta dak nu merge scoti si tu o fixa si te distrezi cu cativa carasi, rosioare, babuste... Am fost chiar saptamana(sambata) trecuta si am prins 2.Momeala folosita, peste viu(rosioara) si bucatica.Daca ajungi cumva pe acolo grija mare la agataturi, fundul baltii e plin de salci.

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 06 Apr 2008, 18:05

am fost ieri cu 2 prieteni la Sacalaia taxa este de 40 ron/zi in care ai inclusa si barca cica permiselle de la ajvps nu is valabile akolo... dupa cateva ore de vaslit pe ploaie un coleg a pacalit o marlitza ii adevarat ca sa populat dar mai mult cu caras cat despre regimu C&R se termina la anu :( pe balta la najac tot asa cateva marlitze obosite iar la zau 2 3 strapi si cativa bibani iar la faragau pauza totala ma intereseaza si pe mine un loc unde se poate prinde peste in ardeal ca deja intru in depresie :))

Scrie răspuns