Multumim mult. Si eu va doresc dragi clujeni bafta si mult noroc la peste pe tot anul! Pe el pe mama lui...( adica pe peste...sa nu aiba noroc!)vanila scrie:wechendul asta am fost la zau de campie jud mures si am prins la larva si la vierme carasi si babusca la 500g amicul meu a prins un crap de 5 kg si un salau de 2 kg eu doresc fir intins pt totzi pescrii
TOPIC PT CLUJENI
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

-
Fario_nebunu
- veteran

Mersi de info. Intr-advar nu e mult, mai ales daca e stiuca multa si mare! Cat despre C and R nu e tragedie, si asa nu e prea buna carnea de stiuca!dr.pike scrie:Din cate stiu eu lacul stiucilor este administrat de Asociatia "Pro Sacalaia". Se pescuieste in regim strict catch&release. Anul trecut in toamna era 20 ron/zi taxa + 10 ron/barca/persoana. Nu stiu daca informatiile mai sunt de actualitate!
Ce ai frate cu oamenii?Si eu va doresc dragi clujeni bafta si mult noroc la peste pe tot anul!
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Am inteles ca la Zau s-a luat salau dar numai la viu! Stiti ceva rezultate si la spinning?
Ca cica este multa lume , dorm pe acolo noaptea
si dau la peste viu...Dar se pare ca incepe sa mearga slab...Eu nu am fost deoarece au trecut vremurile cand imi permiteam sa dorm pe zau la 2 grade ...
Si totusi? Salau la naluci pe zau?
PS: fara barca si 30 de lei/zi +30/noapte...
PS: fara barca si 30 de lei/zi +30/noapte...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
tavicoroiu
- utilizator constant

Buuun. Deci cu Sacalaia lucrurile stau asa: 20ron taxa zi +20 ron barca pt cei fara permis; gratuit taxa zi +15ron barca pt cei cu permis de ses.
Stiuca mare nu prea este. Dar de anul trecut a inceput sa intre bine marlitza. Se prind 4-5 buc pe dupa-masa, adica partida de 3-4 ore. Asta in aug-sept. Toate stiucile se elibereaza. Sezonul se deschide la 28 martie cred, sau 27. Bucati peste kilogram sunt chiar rare, dar lacul merge mult mai bine decat acum 3-4 ani. Si e frumos...
Stiuca mare nu prea este. Dar de anul trecut a inceput sa intre bine marlitza. Se prind 4-5 buc pe dupa-masa, adica partida de 3-4 ore. Asta in aug-sept. Toate stiucile se elibereaza. Sezonul se deschide la 28 martie cred, sau 27. Bucati peste kilogram sunt chiar rare, dar lacul merge mult mai bine decat acum 3-4 ani. Si e frumos...