TOPIC PT CLUJENI
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
TOPIC PT CLUJENI
Scrieti cand mergeti la vreo partida si daca a-ti avut succes sau nu , locul cred ca ar fi foarte util desi nu suntem foarte multi, incep eu:
-am fost weekendul trecut pe somes ,destul de mare si tulbure dar am reusit sa iau un clean la un jaxon de 4 zona : apahida - jucu .
-am fost weekendul trecut pe somes ,destul de mare si tulbure dar am reusit sa iau un clean la un jaxon de 4 zona : apahida - jucu .
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=5527 poze de la ultima partida
- Unchiu Stiuc :-)
- junior
...acum 3 zile am fost la Livada(Bihor) am pescuit din barca si de pe mal...dupa 10 ore de lansat am agatat un fitofag de 5 kg (de spate)la un salmo bull head
....acum 2 zile am fost pe Taul Popi(cj),dupa vreo 3 ore am plakat la Santejude si am continuat vobleritul inca vreo 5 ore,rezultat zero
...azi am fost in zona Somes Odorhei (SJ),voblerit toata ziua dar nici macar un atak
...maine dimineata merg pe Tarnita(cj) sa pacalesc un clenut, daca o sa vrea el
....stiucile au disparut complet in aceasta perioada....unde or fii oare??

- Unchiu Stiuc :-)
- junior
...scuze pt raspunsul inarziiat....de obicei la stiuca merg in Salaj pe lacul de la Benesat si pe lacurile de la Somes-Odorhei(aici merge mai slabut,nu prea ramane mare lucru dupa plasari)dar pe Benesat sant exemplare f faine,mai nerg pe Varsolt(Zalau)si in rest cam in jurul Clujului....pe somes am luat 2 exemplare de cand ma stiu(poate nu am avut eu norocul sa dau de ele mai des)dar am un prieten care a prins una de 8kg in zona Inau(SJ)............
....numa bine si fir intins
....numa bine si fir intins

-
- veteran
Cand am vazut topicul asta ptr clujeni am fost f curios daca stiucarii vor mentionata faimoasa balta de langa Gherla, zisa "lacul stiucilor". Prin anii 95-2000 se facea f mult caz de lacul asta unde se spunea ca stiuca de 5 kg e frecventa. Nu am ajuns niciodata pe acolo dar daca trec intr-o vara prin Cluj dau o fuga si prin Gherla. Stie cineva cine il administreaza si cat o fi taxa?