[quote="Jedi"][quote="eugen"]dumitre,
timisoreanul tau era un habarnist. trebuia sa-ti fi spus ca nu a vazut niciodata pe bega pescuindu-se la swimbait, stickbait, lipless, minnow, tail dancers, cranks samd etc. asa nu se pune. acu' nici macar nu le mai zice voblere mah. ba chiar tree cate o lanseta de heavy cover pentru fiecare tip.  te-ai ramolit de tot, r-ar ea de viata. 

si mai lasa-l dreac de taimen. de ce vrei sa platesti toate politele deodata, nu mai bine mai stai la coada la ghiseu si-n alte dati? nu de alta dar nu vad unde te grabesti, maine poimaine vine iarna.[/quote]........Eu sint habarnistul.Si am neobrazarea sa o mai spun odata ....Intre 1998 si vara lui 2005 n-am vazut decit in 2005 trei persoane care dadeau cu voblere pe Bega .Si mi-i amintesc foarte clar pe fiecare..Blinkeristi cu oscilante sau rotative ,razleti,am mai vazut ce-i drept.Bineinteles ca n-am fost non stop,peste tot .Iar singura persoana cu care am reusit sa vorbesc despre baitcasting,am gasit-o dupa luni de intrebat in stinga si dreapta.Era prof la Universitate,pe nume Calin.Nu i-am pus la socoteala pe cei cu care ieseam eu.Sau pe prietenul meu Oliver Ianculov,cu care am pierdut orice legatura.La el am vazut prima oara Shimano,Fenwick si Rapala.Acum 9 ani.Pina atunci dadeam cu Cozma A 9 si cind prindeam cite ceva izbucneau "pescarii" :-Fii atent,mai are un peste in gura(era vobleru).Asta era lumea pescuitului timisorean pe care am intilnit-o eu.Cu siguranta mai erau si altii,ca mai dispareau voblere de pe rafturi,dar n-am avut eu onoarea sa-i intilnesc.Forumurile erau un capitol slab atunci.[/quote]
  Te salut Edi si scuze ca nu am mai tinut legatura...  Speram sa recuperam acei cativa ani de "pauza"
  Cheers.