Buldo, moralitate, legalitate si alte polemici infinite

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 29 Sep 2008, 09:38

dragos74 scrie:... asa in extra sezon :oops:
da, da... foarte fain !
am auzit ca in extrasezon sunt mari reduceri si permisele sunt mai ieftine... la "promotie"... in plus sunt o gramada de facilitati :lol: :lol: :lol: ... ma gandesc sa-mi iau si eu un concediu mic ... sa ma duc pe undeva;... vreo recomandare ? :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 29 Sep 2008, 19:12

dragos74 scrie:ca sa ne mai relaxam un pic fiti atenti cu cine m-am driluit sapt. trecuta asa in extra sezon :oops:

http://www.youtube.com/watch?v=hEZ9fjF6Hgs
pe asta l-ai scapat?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 29 Sep 2008, 22:37

miky scrie:
dragos74 scrie:... asa in extra sezon :oops:
da, da... foarte fain !
am auzit ca in extrasezon sunt mari reduceri si permisele sunt mai ieftine... la "promotie"... in plus sunt o gramada de facilitati :lol: :lol: :lol: ... ma gandesc sa-mi iau si eu un concediu mic ... sa ma duc pe undeva;... vreo recomandare ? :lol:
Miky sti doar ca pt. tine am intodeauna pastrate cateva locuri nadite zilnic ...sa-l tina pe loc... :)

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 29 Sep 2008, 22:38

Adi_ scrie:
dragos74 scrie:ca sa ne mai relaxam un pic fiti atenti cu cine m-am driluit sapt. trecuta asa in extra sezon :oops:

http://www.youtube.com/watch?v=hEZ9fjF6Hgs
pe asta l-ai scapat?
pai daca e in extra sezon... :wink:
incerc si eu sa-i eliberez cat mai sportiv....ca pana in primavara tot o sa-l mai driluiesc ca doar ....ii stiu pe toti prin zona
:wink:

Hook'em & kook'em
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Hook'em & kook'em » 07 Oct 2008, 08:33

[quote="Jedi"][quote="eugen"]dumitre,

timisoreanul tau era un habarnist. trebuia sa-ti fi spus ca nu a vazut niciodata pe bega pescuindu-se la swimbait, stickbait, lipless, minnow, tail dancers, cranks samd etc. asa nu se pune. acu' nici macar nu le mai zice voblere mah. ba chiar tree cate o lanseta de heavy cover pentru fiecare tip. te-ai ramolit de tot, r-ar ea de viata. :)

si mai lasa-l dreac de taimen. de ce vrei sa platesti toate politele deodata, nu mai bine mai stai la coada la ghiseu si-n alte dati? nu de alta dar nu vad unde te grabesti, maine poimaine vine iarna.[/quote]........Eu sint habarnistul.Si am neobrazarea sa o mai spun odata ....Intre 1998 si vara lui 2005 n-am vazut decit in 2005 trei persoane care dadeau cu voblere pe Bega .Si mi-i amintesc foarte clar pe fiecare..Blinkeristi cu oscilante sau rotative ,razleti,am mai vazut ce-i drept.Bineinteles ca n-am fost non stop,peste tot .Iar singura persoana cu care am reusit sa vorbesc despre baitcasting,am gasit-o dupa luni de intrebat in stinga si dreapta.Era prof la Universitate,pe nume Calin.Nu i-am pus la socoteala pe cei cu care ieseam eu.Sau pe prietenul meu Oliver Ianculov,cu care am pierdut orice legatura.La el am vazut prima oara Shimano,Fenwick si Rapala.Acum 9 ani.Pina atunci dadeam cu Cozma A 9 si cind prindeam cite ceva izbucneau "pescarii" :-Fii atent,mai are un peste in gura(era vobleru).Asta era lumea pescuitului timisorean pe care am intilnit-o eu.Cu siguranta mai erau si altii,ca mai dispareau voblere de pe rafturi,dar n-am avut eu onoarea sa-i intilnesc.Forumurile erau un capitol slab atunci.[/quote]

Te salut Edi si scuze ca nu am mai tinut legatura... Speram sa recuperam acei cativa ani de "pauza"

Cheers.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 07 Oct 2008, 10:45

vorbiti despre Bega in oras? sunt destui "vobleristi" care nici acum nu merg la pescuit pe Bega in oras. si eu sunt unul dintre ei. n-am facut-o si nici nu o voi face vre-odata.
dar existau si in 2005 destui care dadeau la vobler pe Bega de la uzina de apa in sus, sau pe Timis, unii chiar cu vechime si experienta considerabila!
pe Calin il stiu si eu, am fost de cateva ori la pescuit impreuna :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Hook'em & kook'em
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Hook'em & kook'em » 07 Oct 2008, 10:57

Mai era un tip cu o dacie crem, ai spuneam noi "colonelul" care rata avati la greu in golf la siloz...
Avea el niste oscilante deochiate cu triple boante probabil...
Calling fishing a hobby is like calling brain surgery a job.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 07 Oct 2008, 12:36

Hook'em & kook'em scrie:Mai era un tip cu o dacie crem, ai spuneam noi "colonelul" care rata avati la greu in golf la siloz...
Avea el niste oscilante deochiate cu triple boante probabil...
..........................................Ho...ho...hoooo. Buna treaba forumurile.... :lol: . Nu-l stiu pe "colonel"
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 07 Oct 2008, 13:15

Adi_ scrie:vorbiti despre Bega in oras? sunt destui "vobleristi" care nici acum nu merg la pescuit pe Bega in oras. si eu sunt unul dintre ei. n-am facut-o si nici nu o voi face vre-odata.
dar existau si in 2005 destui care dadeau la vobler pe Bega de la uzina de apa in sus, sau pe Timis, unii chiar cu vechime si experienta considerabila!
pe Calin il stiu si eu, am fost de cateva ori la pescuit impreuna :wink:
..........Stiu SIGUR ca erau,pentru ca piata de articole mergea.Doar ca muult mai rari decit acum.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 07 Oct 2008, 20:09

...ei gata acum v-ati gasit repede ....sa nu cumva sa pareti mai habarnisti decat trebuie :D :twisted:
...ia plecati cu woblerele si twisterele voastre de aici ca ne spurcati...mustele.......habarnistilor... :)
...fruncea.... :)

Scrie răspuns