Buldo, moralitate, legalitate si alte polemici infinite

pescuit cu muste artificiale, flyfishing

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 08 Oct 2008, 00:44

dragos74 scrie:...ei gata acum v-ati gasit repede ....sa nu cumva sa pareti mai habarnisti decat trebuie :D :twisted:
...ia plecati cu woblerele si twisterele voastre de aici ca ne spurcati...mustele.......habarnistilor... :)
...fruncea.... :)
............................... :lol: :lol: :lol: .Cee...ca ne stim o tzira si cu mustele :lol: :lol: :lol: .....Nu ma nerva ca m-apuc iara :D .
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 08 Oct 2008, 08:02

dragos74 scrie:...ei gata acum v-ati gasit repede ....sa nu cumva sa pareti mai habarnisti decat trebuie :D :twisted:
...ia plecati cu woblerele si twisterele voastre de aici ca ne spurcati...mustele.......habarnistilor... :)
...fruncea.... :)
dragos, din vara asta m-am apucat si eu de muscarit, asa ca nu ma fugari :D pana acuma am prins cativa cleni si primul meu lipan. e un inceput, nu?
e adevarat ca am prins si pastravi la musca, dar la buldo :oops: acu' vreo 3 ani.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 08 Oct 2008, 17:06

...ma buna treaba faceti...da sa stiti una....cand te apuci de muscarit te lasi de prins peste... :? :) ....dar faci miscare....de-ati sti cata miscare faceti...!!! :)
...adevarat sport... :)

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 08 Oct 2008, 19:39

bai,... atata ati balmajit topicu' asta ca s-a dus naibii,... nici nu mai ai de ce te lega... :lol: ptiu' drace ! ... nu e moral !!! :D
chiar nu mai da nimeni la buldo ?...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 08 Oct 2008, 19:42

miky scrie:chiar nu mai da nimeni la buldo ?...
Tot am auzit de metoda asta si parca as incerca-o. Imi plac noutatile. Ador metodele moderne. Poate cineva sa imi explice despre ce e vorba si cum se pescuieste la buldo? Ce pesti mananca buldo? Se poate momi cu buldo?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Oct 2008, 23:49

MihaiV scrie:
miky scrie:chiar nu mai da nimeni la buldo ?...
Tot am auzit de metoda asta si parca as incerca-o. Imi plac noutatile. Ador metodele moderne. Poate cineva sa imi explice despre ce e vorba si cum se pescuieste la buldo? Ce pesti mananca buldo? Se poate momi cu buldo?
Mihai draga, cat de plin de umor esti in seara asta! :lol: Chiar nu stii cum se da la buldo? Nu prea cred....doar afirmai clar superioritatea Fly Fishing asupra buldo prin vara! Dar acu...uitare subita! Noroc cu Miky care e memoria vie a sitului si iti va reaminti imediat ca ai stiut candva! Deci ce neam de peste mananca buldo? Cine stie primeste marele premiu....manulaul "Braconier pe apele patriei" scris de subsemnatul si inca nepublicat. :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 08 Oct 2008, 23:50

miky scrie:bai,... atata ati balmajit topicu' asta ca s-a dus naibii,... nici nu mai ai de ce te lega... :lol: ptiu' drace ! ... nu e moral !!! :D
chiar nu mai da nimeni la buldo ?...
Ba da, insa cu 10 muste, plus 2 ace cu viermusi. Daca nu se agatza in buza macar de coada tot se prinde! :lol:

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 09 Oct 2008, 06:16

Mai Fario , eu cred ca tu dai cu ceva hibrid , taparina cu bila , ca la buldo dau astia cu pana la 8 muste ;) . Misule , daca vrei sa prinzi pastrav sau lipan , inainte cu o zi tre sa le arunci un pumn de muste ca sa-i nadesti si a doua zi dai la ei :D

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Oct 2008, 09:36

Fario_nebunu scrie:
Mihai draga, cat de plin de umor esti in seara asta! :lol: Chiar nu stii cum se da la buldo? Nu prea cred....doar afirmai clar superioritatea Fly Fishing asupra buldo prin vara! Dar acu...uitare subita! Noroc cu Miky care e memoria vie a sitului si iti va reaminti imediat ca ai stiut candva! Deci ce neam de peste mananca buldo? Cine stie primeste marele premiu....manulaul "Braconier pe apele patriei" scris de subsemnatul si inca nepublicat. :lol:

Stiu io, stiu io!
Deci neamul de peste care mananca buldo e cleanul.
Astept premiul.
Fario, sper ca nu esti... tzepar :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 09 Oct 2008, 10:01

Mihai, stilul asta nou si modern “la Buldoâ€
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns