Buldo, moralitate, legalitate si alte polemici infinite
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Instigatoru'
- utilizator nou
Sa se mute topicu la arena, sa mai vedem ceva fete noi pe acolo, ca tot o dati in polemici!
Scuze de off topic da se poarta.
Mihai,
te bagi la un pescuit in padurea neagra, uite un link, mai lasa Slovenia, exista si alte locuri interesante.
http://www.av-zell.de/
Iti pun pile la VP de acolo?
Apropo poza de pe homepage e cu pestele meu, sic!
Hai ca intru la fly sa mai discutam pe topic!

Scuze de off topic da se poarta.

Mihai,
te bagi la un pescuit in padurea neagra, uite un link, mai lasa Slovenia, exista si alte locuri interesante.

Apropo poza de pe homepage e cu pestele meu, sic!

Hai ca intru la fly sa mai discutam pe topic!
- kuin tauti
- veteran
Aici sunt polemici de pescuit la musca, nu "Gerulisme"Instigatoru' scrie:Sa se mute topicu la arena, sa mai vedem ceva fete noi pe acolo, ca tot o dati in polemici!![]()
Scuze de off topic da se poarta.![]()

Toate la vremea lor.Instigatoru' scrie:Mihai,
te bagi la un pescuit in padurea neagra, uite un link, mai lasa Slovenia, exista si alte locuri interesante.![]()

N-am fost niciodata in Slovenia!

VP=?

N-am priceput nimic din site-ul ala. Numa nemtzeste!

Foarte frumos!Instigatoru' scrie:Apropo poza de pe homepage e cu pestele meu, sic!![]()
Numa' prea tare nu ma impresioneaza pestii astia populati. Poate fiindca tocmai am avut o experienta recenta cu ei? Asta nu inseamna ca n-o sa-i pescuiesc cand o sa am ocazia!

Ultima oară modificat 25 Sep 2008, 07:53 de către MihaiV, modificat 1 dată în total.
cum ziceam mai sus, intai se valideaza. Acu e valdat. Acu poti scrie.kuintautti scrie:pai am incercat din nou in seara asta... uitete si tu... sint inregistrat acolo ... dar n-am acces...MihaiV scrie:Poti sa iti faci user-ul din nou. Userii de pe site-ul vechi nu
mai exista. Apoi iti va fi validat user-ul si apoi vei putea scrie.
ce se intimpla ? furtuna in apuseni iar ?
- Instigatoru'
- utilizator nou
Mihai,
cu populati ai dreptate partial, curcubeii nu sunt bastinasi, dar am avut si Indigeni de calitate in manute, de aia care te fac sa tremuri de fericire cand il vezi in mana, si poza parca nu merita facuta sa nu cumva sa stea prea mult afara din apa.
Si oricum e mai bine sa ai ce vedea in apa si la ce sa arunci o musca, decat sa cauti cu kilometrii ceva ce poate trece ca peste, cum e pe alocuri in tara.
VP inseamna vice president ( multinationala, stii tu....), e un fost coleg de munca, acum la pensie.
Deci sunt dispus la informatii sharing, apa se numeste Wiese si izvoraste de pe langa Dunare.
cu populati ai dreptate partial, curcubeii nu sunt bastinasi, dar am avut si Indigeni de calitate in manute, de aia care te fac sa tremuri de fericire cand il vezi in mana, si poza parca nu merita facuta sa nu cumva sa stea prea mult afara din apa.

Si oricum e mai bine sa ai ce vedea in apa si la ce sa arunci o musca, decat sa cauti cu kilometrii ceva ce poate trece ca peste, cum e pe alocuri in tara.

VP inseamna vice president ( multinationala, stii tu....), e un fost coleg de munca, acum la pensie.

Deci sunt dispus la informatii sharing, apa se numeste Wiese si izvoraste de pe langa Dunare.
- kuin tauti
- veteran
ma... o fi.. dar io mai inaite am incercat si nu mergeMihaiV scrie:cum ziceam mai sus, intai se valideaza. Acu e valdat. Acu poti scrie.kuintautti scrie:pai am incercat din nou in seara asta... uitete si tu... sint inregistrat acolo ... dar n-am acces...MihaiV scrie:Poti sa iti faci user-ul din nou. Userii de pe site-ul vechi nu
mai exista. Apoi iti va fi validat user-ul si apoi vei putea scrie.
ce se intimpla ? furtuna in apuseni iar ?
uite l-am rugat pe Eugen sa-l sune pe scumpul Luci ... dar zice ca nu raspunde...
ete ... da cela bir cu fujiti de acasa cind m-a vazut ca vin sa joc chiar si in deplasare...
Normal ca nu raspunde, ca-i la pescuit! Si ma-nerveaza, ca io trebe sa stau la birou cu ceva rapoarte!kuintautti scrie:
uite l-am rugat pe Eugen sa-l sune pe scumpul Luci ... dar zice ca nu raspunde...
ete ... da cela bir cu fujiti de acasa cind m-a vazut ca vin sa joc chiar si in deplasare...
Am intrat si eu pe partea de admin si userul kuintautti e activ si cu drepturi depline, fara nici o restrictie.
instigatoru'
cand o veni vremea! Stiu de f multe locuri excelente prin europa, atat pe continent cat si pe insule sau peninsule, dar n-am nici timp, nici bani sa merg cat as vrea. Pe rand!

Intre timp poate reusesc unii sa faca si la noi ape valabile. Hm! Oi mai prinde si eu vremurile alea?