Ochelarii polarizati....
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
eu era s-o comit sambata.
ametit de succesul zilei, si de caldura...ajung la masina, dau jos niste haine de pe mine si pun ochelarii pe masina; ma urc, merg vreun kilometru, si ma ia cu frig: OCHELARII!!!
niste ochelari noi, abia la al2-lea pescuit, i-am gasit pe mijlocul soselei, n-au patit nimic, am avut si noroc, fin'ca n-a trecut nicio masina....
asa ca: mare atentie la plecare!!! verificati locul, pe langa masina...ca altfel...pacat de investitii.
ametit de succesul zilei, si de caldura...ajung la masina, dau jos niste haine de pe mine si pun ochelarii pe masina; ma urc, merg vreun kilometru, si ma ia cu frig: OCHELARII!!!
niste ochelari noi, abia la al2-lea pescuit, i-am gasit pe mijlocul soselei, n-au patit nimic, am avut si noroc, fin'ca n-a trecut nicio masina....
asa ca: mare atentie la plecare!!! verificati locul, pe langa masina...ca altfel...pacat de investitii.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
cam pe unde la Parta?

topicul asta nu e de "echipamente si accesorii"?
topicul asta nu e de "echipamente si accesorii"?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
ochelari polarizati
Sunt amarit, mi-am pierdut ochelarii la munca nu i-am probat la pescuit,
i-am lasat pe masa -nu mia iertat gestul (aplicasem o corectie cuiva si
probabil mi-a intors amabilitatea).Dar tot raul spre bine, ma consolez cu
ideia ca pe la "80 ani nu mai vede"-sic.
i-am lasat pe masa -nu mia iertat gestul (aplicasem o corectie cuiva si
probabil mi-a intors amabilitatea).Dar tot raul spre bine, ma consolez cu
ideia ca pe la "80 ani nu mai vede"-sic.
Dar ochelarii astia Rapala de prin magazinele astea de pescuit online si nu numai nu sunt buni ca as vrea si eu sa-mi iau dar la ce am citit aici deduc ca doar aia de la 4-5 milioane in sus sunt buni!Au dioptrii ceva sau tii vinde ca pe niste ochelari oarecare,astia de la otinova or avea si daca au sunt buni de ceva?