Ochelarii polarizati....

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
laurentiucat
utilizator constant
utilizator constant

sal

Mesaj de laurentiucat » 06 Mai 2007, 07:03

eu am luat de la un magazin din piata de la obor cu cateva sute de mii o pereche de ochelari polarizanti.pe urma am vazut la balzer pe langa televizune pana in 500.000 lei perechea.si mi-am facut unii pe calea victoriei mai sus de biserica alba cu lentile zeiss,polarizanti si heliomati cu 1,8 mil.acu pe aia de sticla ii folosesc noaptea la condus si pe ceilalti la balta.pescuiesc pe dunare si chiar daca apa este tulbure tot iti folosesc.vezi mult mai bine decat cu ochiul liber .in zonele fara curent, unde apa este mai limpede,se vede destul de bine.
Toti pescarii ajung in Rai...

miahi
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de miahi » 11 Mai 2007, 21:53

Eu am cautat de am behait o pereche de ochelari care sa aiba si dioptrii in sibiu. Pana la urma am gasi, dar nu fac ochelarii in asa fel incat sa aiba si lentilele curbate incat sa vina pe ochi! Mai merita sa dau banii pe ele? Mai ales ca ieftin nu e???

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 11 Mai 2007, 23:04

tu stii daca mai merita!
intradevar nu se fac ochelari polarizati cu raze de curbura prea mare..
asta e!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 12 Mai 2007, 11:10

dar la magazinele specializate de optica nu fac asa ceva si la comanda? sau nu au lentile polarizate?!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 12 Mai 2007, 15:16

exista lentile polarizae si cu dioptrie, si fara, dar nu exista lentile polarizate cu dioptrie curbate la 90'.
oricum daca se monteaza pe o ramaa de soare, de plastic...se mai pot aranja ochelarii la cald.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 14 Mai 2007, 19:00

Mi-am luat sambata o pereche de Rapala in reducere la vreo 12CAD$. In ciuda faptului ca erau printre cei mai ieftini, i-am preferat altor modele.
La condus sunt excelentzi. La pescuit am fost pe un rau care e tulbure tot timpul anului si nu mi-am format inca o opinie despre cum vad sub luciul apei. Voi reveni cu impresii.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 20 Mai 2007, 23:04

miahi scrie:Eu am cautat de am behait o pereche de ochelari care sa aiba si dioptrii in sibiu. Pana la urma am gasi, dar nu fac ochelarii in asa fel incat sa aiba si lentilele curbate incat sa vina pe ochi! Mai merita sa dau banii pe ele? Mai ales ca ieftin nu e???
Ochelari cu dioptrii si lentile polarizate sigur se fac in arad, dar pe comanda... si sunt destul de scumpi. Daca vrei pot sa-ti dau numele firmei si nr de tel dar pe mp, ca altfel poate fi considerata reclama si... Daca merita sau nu sa dai banii pe ei asta tu hotarasti :)
Neavand nevoie de ochelari de vedere, ma multumesc cu ochelarii polarizati de la balzer. Am doua modele, pe albastru si pe galben (maroniu) si fiecare e potrivita pt anumite conditii. Eu pe cei albastri ii folosesc cand este vreme urata, iar pe cei galbeni cand este soare

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Iun 2007, 09:08

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 28 Iun 2007, 13:47

eu am de 2 ani un Jaxon , ieftin fata de altele ce se gaseste pe piata dar e excelent! folosesc atat la condus cat si la pescuit (la musca) ... oricum e o alta lume sa vezi pestele cum sare , urmareste sau intoarce ....
eu am mai purtat si in buzunar cu cheile si's cam zgariate lentilele dar tot asa vad cu ea ca dinainte (probabil am obisnuit cu zgarieturi) poate e cazul sa schimb :lol:

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 28 Iun 2007, 23:34

mi-am luat si eu ochelari Jaxon si sunt multumit de ei.acum am alta problema: m-am obisnuit cu ochelarii de soare pe nas!!!! nu-i mai prea dau jos!!!!daca e sore afara si ii uit acasa ma dor ochii de numa.la pesti si la volan nu mai pot sta fara ei.

Scrie răspuns