Ochelarii polarizati....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
sal
eu am luat de la un magazin din piata de la obor cu cateva sute de mii o pereche de ochelari polarizanti.pe urma am vazut la balzer pe langa televizune pana in 500.000 lei perechea.si mi-am facut unii pe calea victoriei mai sus de biserica alba cu lentile zeiss,polarizanti si heliomati cu 1,8 mil.acu pe aia de sticla ii folosesc noaptea la condus si pe ceilalti la balta.pescuiesc pe dunare si chiar daca apa este tulbure tot iti folosesc.vezi mult mai bine decat cu ochiul liber .in zonele fara curent, unde apa este mai limpede,se vede destul de bine.
Toti pescarii ajung in Rai...
- Bogdan_Alex
- veteran
Mi-am luat sambata o pereche de Rapala in reducere la vreo 12CAD$. In ciuda faptului ca erau printre cei mai ieftini, i-am preferat altor modele.
La condus sunt excelentzi. La pescuit am fost pe un rau care e tulbure tot timpul anului si nu mi-am format inca o opinie despre cum vad sub luciul apei. Voi reveni cu impresii.
La condus sunt excelentzi. La pescuit am fost pe un rau care e tulbure tot timpul anului si nu mi-am format inca o opinie despre cum vad sub luciul apei. Voi reveni cu impresii.
Ochelari cu dioptrii si lentile polarizate sigur se fac in arad, dar pe comanda... si sunt destul de scumpi. Daca vrei pot sa-ti dau numele firmei si nr de tel dar pe mp, ca altfel poate fi considerata reclama si... Daca merita sau nu sa dai banii pe ei asta tu hotarastimiahi scrie:Eu am cautat de am behait o pereche de ochelari care sa aiba si dioptrii in sibiu. Pana la urma am gasi, dar nu fac ochelarii in asa fel incat sa aiba si lentilele curbate incat sa vina pe ochi! Mai merita sa dau banii pe ele? Mai ales ca ieftin nu e???

Neavand nevoie de ochelari de vedere, ma multumesc cu ochelarii polarizati de la balzer. Am doua modele, pe albastru si pe galben (maroniu) si fiecare e potrivita pt anumite conditii. Eu pe cei albastri ii folosesc cand este vreme urata, iar pe cei galbeni cand este soare
eu am de 2 ani un Jaxon , ieftin fata de altele ce se gaseste pe piata dar e excelent! folosesc atat la condus cat si la pescuit (la musca) ... oricum e o alta lume sa vezi pestele cum sare , urmareste sau intoarce ....
eu am mai purtat si in buzunar cu cheile si's cam zgariate lentilele dar tot asa vad cu ea ca dinainte (probabil am obisnuit cu zgarieturi) poate e cazul sa schimb
eu am mai purtat si in buzunar cu cheile si's cam zgariate lentilele dar tot asa vad cu ea ca dinainte (probabil am obisnuit cu zgarieturi) poate e cazul sa schimb