Daiwa - ,,povestea merge mai departe"

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
tdum
veteran
veteran

Re: Daiwa - ,,povestea merge mai departe"

Mesaj de tdum » 16 Oct 2023, 13:38

OldSVF - v? mul?umesc pentru apreciere.
Nu am citit postarea ini?ial? a lui lucalucian, deci nu ?tiu nici cu ce m-a jignit ?i nici dac? a? ?ti, nu a? intra în polemici cu el. Sunt convins c? e mult mai tân?r decât mine, iar ochii lui nu au v?zut cât au v?zut ai mei, mâinile lui n-au lucrat cât ale mele... Etc. Oricum, mul?umesc moderatorului care a luat atitudine dac? postarea a fost tenden?ioas? ?i nu respecta subiectul topicului.
Nu m-am sup?rat, m? bucur de aprecierea multora dintre dv. ?i tocmai de aceea postez în continuare, în general când apar situa?ii inedite, cu informa?ii ?i solu?ii noi la probleme, fiindc? nu are rost s? fiu repetitiv.
Am avut magazin de pescuit ?i m-am ocupat ?i de garan?ii ?i postgaran?ii, a?a c? am adunat ?i pe aceast? cale unele informa?ii pe care le-am împ?rt??it cu dv. S? fie de folos!
Am aflat de la amici, c? domnul/b?iatul lucalucian î?i face reclam? c? serviseaz? mulinete. Foarte bine! Doar c? respectul ?i aprecierea se câ?tig? în timp, prin merite proprii, prin presta?ii tehnice, nu prin denigrarea altora. P?rerea mea...
Cât despre mulinetele de genera?ie nou?, recomand achizi?ionarea lor din magazine fizice nu online, ca s? ave?i ocazia de a le verifica minu?ios jocurile, zgomotele, etc... Fiindc? se pare c? C. T.C. - ul a devenit o no?iune/ac?iune teoretic?.
V? salut cu respect stima?i colegi de forum.
T. D. Rew.

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 19 Oct 2023, 12:01

În pagina anterioar? când am vorbit despre centrarea platoului de sub rotor, am sugerat c? neajunsurile generate câteodat? de descentrarea acelui platou ar fi putit fi prevenite dac? în faza de proiectare se prevedeau ?tifturi, respectiv orificii de ghidaj.
Chiar ieri, am avut ocazia s? fac o poz? unei Daiwe de cca 20 de ani, pentru a ilustra exact ceea ce am sugerat c? ar fi fost constructiv. ?tifturi ?i orificii de ghidaj:
Imagine
Deci, a?a se lucra în trecut. Nici m?car nu era nevoie de o centrare de precizie la modelul respectiv ?i totu?i au prev?zut acele ghidaje. Oare de ce se renun?? în timp la unele aspecte tehnice utile, uneori chiar dac? e mare nevoie de ele?
T. D. Rew.

OldSVF
veteran
veteran

Mesaj de OldSVF » 19 Oct 2023, 12:19

Dar oare se mai fabrica ceva ca înainte?Nu se mai dore?te durabilitate ?i calitate, e a?a zisul sindrom al uzurii rapide ?i îl g?sim cam in toate produsele de pe pia?a.
sus?in?tor al prohibi?iei pe specii

lucalucian
veteran
veteran

Mesaj de lucalucian » 24 Oct 2023, 03:27

Daiwa va fi intotdeauna mai buna ca shimano. Daca aveti cheie pentru desfacerea capacului, din capac se poate ajutsa distanta dintre pinioane si jocul in manivela, fara a mai pune seibi de reglaj. ;)

pi3.14
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de pi3.14 » 30 Oct 2023, 20:26

Muahahahahaha

aalbu
senior
senior

Mesaj de aalbu » 20 Mar 2024, 16:06

Salut, ai MP.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 20 Mar 2024, 17:13

Pe vremuri ce dispute ar fi starnit o afirmatie de genul ...Ce artificii! :) ))
Acum lumea e plictisita, poate si mai matura...
Si totusi parca era frumos pe vremuri :) )))
Scuze de off topic.De parca ar conta...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns