Echipament COMPLET pentru Cleni si Avati

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
calinagape
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de calinagape » 07 Oct 2006, 20:18

Asta e fratilor!!! :D
Vedeti ca se poate?
In felul asta poa' sa-si faca si cei mai putini experimentati o idee despre un echipament.Daca mai vin si alte opinii, nu avem altceva de facut decat sa dam cautare pe net si sa vedem si noi sculele voastre(de pescuit, bine-nteles) :lol: :lol: :lol:
...ati crezut cumva altceva?
Nu te pune cu prostu' ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Oct 2006, 22:46

normal ca se poate, e doar o problema de timp
nu stiu cine are chef sa raspunda la acelasi intrebari la infinit, mai ales cand s-a discutat, recent, o gramada pe tema betelor, mulinetelor, firelor, etc
cine poate mai raspunde, cine nu mai sta sa-si mai revina si raspunde pe urma :lol:

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 08 Oct 2006, 01:57

calinagape scrie:
Michael scrie:da-i si tu o "cautare"(este buton mai sus,cu o mica lupa) la cuvintele cheie care te intereseaza si vei constata ca ai multe de citi,s-a tot reluat problema asta.
Cred ca s-a mai discutat sigur pe marginea acestui subiect, dar mi-e lene sa caut amanuntit Very Happy ! Recunosc!

Astea erau vorbele tale la un topic nou deschis de tine.

:? Mersi frumos[/b]
Daca ti-e lene sa cauti postarille anterioare de pe forum referitoare la ce te intereseaza pe tine ma intreb daca nu cumva ti-e lene sa mergi la pescuit!!!!!????

Jean Scurtu

calinagape
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de calinagape » 08 Oct 2006, 08:21

Daca ti-e lene sa cauti postarille anterioare de pe forum referitoare la ce te intereseaza pe tine ma intreb daca nu cumva ti-e lene sa mergi la pescuit!!!!!????

Jean Scurtu[/quote]

Daca ti-e greu sa scrii: Bat-Cabela's(nu stiu ce model), mulineta Daiwa (nu stiu ce model) si fir Power Pro (nu stiu ce dimensiune), ma intreb daca nu cumva ti-e lene sa navighezi prin forumul asta imens!!!!!????

Oameni buni si pescari iscusiti, uitati-va si voi putin cati oameni au vizitat subiectul asta!
De ce oare?
Nu pentru ca i-ar interesa?
Dar daca in felul asta se poate termina topicul asta atat de banal pentru unii...asta e.
Stiu ca voi, de 3 ani, sunteti satui de-atatea dezvaluiri, dar altii (printre care ma numar si eu), suntem doar de cateva zile printre voi si ne-ar fi mai usor sa gasim solutii rapide si "compresate", dacat sa "plutim in deriva" printre discutiile voastre rasfirate printre multele topicuri.
Un lucru incep sa inteleg: acest forum pare a fii doar pentru profesionisti, care au depasit demult stadiul de "pubertate pescareasca"; un loc unde granzii spinningului n-au timp de "pescuit" cu juniorii, n-au timp de discutii simple ci doar de termeni complicati, filozofici, mixate cu elemente din fizica, biologie si chimie.

calinagape
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de calinagape » 08 Oct 2006, 08:26

Tot respectu' celor ce si-au sacrificat timpul pentru a-si etala sculele cu care dau la avat si clean!!!
Se pare ca mai sunt oameni la care le pasa si la care nu le e rusine sa dezvaluie ce scule poseda (a se intelege bine termenul "scula") :wink:

Cristi_Aron
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Cristi_Aron » 08 Oct 2006, 12:48

Salut!

Daca te ajuta si optiunea mea: nu prea caut cleanul, dar sunt indragostit de avatul de pe dunare si folosesc cu multe satisfactii urmatoarele: bat Cabela's XML de 8'6 (asta pentru ca fiind mai lung ma ajuta mult in lanseurile de pe mal) mulineta o shimano stradic FA (nu e cea mai buna din serie, dar oricum aici variantele sunt foarte multe) iar ca fir, prefer mono de 0.20 sau 0.22 (silver thread sau stroft sau... iar gasesti suficiente optiuni; dimensiunea mare a firului se explica prin comoditate, de multe ori sunt tentat sa mai cobor un pic shadul pe fund dupa salau sau sa mai caut o stiuca.oricum un 0.18 pentru avat este probabil cea mai buna optiune daca frana lucreaza bine).

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 08 Oct 2006, 13:01

Eu pescuiesc la avat, in functie de loc si conditii, cu unul din urmatoarele bete:
- St.Croix Avid Spin, 8'6'', 3/8 - 3/4, M, Fast;
- St.Croix Avid Spin, 8'6'', 3/8 - 1 1/4, MH, Fast;
- Lamiglas Certified Pro, 8'9'', 1/2 - 1 3/8 MH, XFast.

Mulinete:
- Team Daiwa Advantage, 2500;
- Team Daiwa Fuego 2500;

Fire: Power Pro de 0,13 si 0,15 mm. (nu ma intrebati in livre ca le-am cumparat de pe piata europeana si simpla tranformare a kg rezistenta in lbs duce la rezultate eronate :lol: )

Voblere: Rapala 5-9 cm
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 08 Oct 2006, 13:04

La clean nu pescuiesc insa cred ca echipamentul trebuie sa fie mult mai usor. Deci nu pot fi bagate in aceeasi oala.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Oct 2006, 16:47

calinagape scrie: Daca ti-e greu sa scrii: Bat-Cabela's(nu stiu ce model), mulineta Daiwa (nu stiu ce model) si fir Power Pro (nu stiu ce dimensiune), ma intreb daca nu cumva ti-e lene sa navighezi prin forumul asta imens!!!!!????
1.nu este nimeni obligat sa-ti dea tie raportul,mai ales ca politetea care te caracterizeaza nu te-a indemnat sa ne rogi frumos sa-ti spunem :!:
2.forumul acesta nu este chiar atat de mare precum crezi,mai ales daca folsesti functia SEARCH :!:
3.te rog sa fi mai politicos cu colegii de pe forum,in loc de asta:
calinagape scrie:Asta e fratilor!!!
Vedeti ca se poate?
eu zic ca mergea un "multumesc pentru informatii".
Michael va recomanda Regulamentul forumului

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 08 Oct 2006, 17:01

Michael scrie:
calinagape scrie: Daca ti-e greu sa scrii: Bat-Cabela's(nu stiu ce model), mulineta Daiwa (nu stiu ce model) si fir Power Pro (nu stiu ce dimensiune), ma intreb daca nu cumva ti-e lene sa navighezi prin forumul asta imens!!!!!????
1.nu este nimeni obligat sa-ti dea tie raportul,mai ales ca politetea care te caracterizeaza nu te-a indemnat sa ne rogi frumos sa-ti spunem :!:
2.forumul acesta nu este chiar atat de mare precum crezi,mai ales daca folsesti functia SEARCH :!:
3.te rog sa fi mai politicos cu colegii de pe forum,in loc de asta:
calinagape scrie:Asta e fratilor!!!
Vedeti ca se poate?
eu zic ca mergea un "multumesc pentru informatii".

Michael, nebunule :D , ce rau esti! Glumeam! Ai dreptate!

Caline, nu este nimeni la cheremul si dispozitia ta, cand vrei tu! Sunt incepatori pe forumul asta care stau cu orele sa invete cate ceva, asa am stat toti, deci daca stai 1 ora maxim pe zi, intr-o sapt. te poti edifica cat de cat cu ce probleme soliciti!

Si nu uita :!: ...stai pe apa, ca sa vezi ce echipament iti trebuie
concret! :wink:

Iti spun asta amical si nu cu rautate! :wink:

Scrie răspuns