calinagape scrie:Daca ti-e lene sa cauti postarille anterioare de pe forum referitoare la ce te intereseaza pe tine ma intreb daca nu cumva ti-e lene sa mergi la pescuit!!!!!????
Jean Scurtu
Daca ti-e greu sa scrii: Bat-Cabela's(nu stiu ce model), mulineta Daiwa (nu stiu ce model) si fir Power Pro (nu stiu ce dimensiune), ma intreb daca nu cumva ti-e lene sa navighezi prin forumul asta imens!!!!!????
Oameni buni si pescari iscusiti, uitati-va si voi putin cati oameni au vizitat subiectul asta!
De ce oare?
Nu pentru ca i-ar interesa?
Dar daca in felul asta se poate termina topicul asta atat de banal pentru unii...asta e.
Stiu ca voi, de 3 ani, sunteti satui de-atatea dezvaluiri, dar altii (printre care ma numar si eu), suntem doar de cateva zile printre voi si ne-ar fi mai usor sa gasim solutii rapide si "compresate", dacat sa "plutim in deriva" printre discutiile voastre rasfirate printre multele topicuri.
Un lucru incep sa inteleg: acest forum pare a fii doar pentru profesionisti, care au depasit demult stadiul de "pubertate pescareasca"; un loc unde granzii spinningului n-au timp de "pescuit" cu juniorii, n-au timp de discutii simple ci doar de termeni complicati, filozofici, mixate cu elemente din fizica, biologie si chimie.[/quote]
Nu cred ca cineva de pe acest forum a incercat sa-ti spuna ca e "profi",sau sa te puna la colt ca abia ai intrat pe forum,sau ca esti sau nu incepator.
Dar sa incepi sa spui ca ti-e lene sa citesti ce s-a scris pe forum,e deja altceva ce te duce cu gandul la ....sa nu spun ce.
Multi ce viziteaza acest forum pot sa-i spuna cel putin 10-20(daca nu mai multe)de bete si mulinete ce pot fii folosite la pescuitul ce te intereseaza,dar poate sau molipsit de lenea recunoscuta a ta si procedeaza ca atare.
Se mai poate si altceva, sa ti se recomande ceva f. bun ,dar care poate fii ca pret ,enorm pt. buzunarul tau sau poate prea ieftin pt. posibilitatile tale......
Cu ce pescuiesc eu (nu la avat si clean ca nu prea exista aici,dar cu ce pescuiesc eu se poate pescui atat la clean,avat cat si la alti pesti daca te pricepi la pescuit)am scris poate prea mult pe acest forum ca sa ma mai repet din nou,de asemenea am scris care consider eu ca e cel mai bun bat pt. clean sub raport pret /calitate(MICROLITE de la BASS PRO SHOP $29,99).
Jean Scurtu