preturi Cabelas

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 20 Mar 2006, 20:43

tudor scrie:[Nu inteleg. De ce nu erau bune ? Aveau defecte ? Nu asta ati comandat ? :?:
Probabil nepotrivire de marime. Eu asta am patit, si nu era vina mea. Am fost foarte surprins ca masurile de la Columbia (camasi, tricouri) difera asa mult de la un model la altul. Probabil a fost atunci o chestie singulara.

lucianxxx2001
utilizator nou
utilizator nou

preturi Cabelas

Mesaj de lucianxxx2001 » 21 Mar 2006, 02:15

eu am comandat o mulineta la ei si nu a ajuns nici azi ,cu toate ca am completat totul corect

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 21 Mar 2006, 09:35

Buna, eu tocmai am primit un colet de la cabelas, valoare aprox 500$, dar pe colet scriea ca val este sub 45euro .vamesul cand am deschis coletul a inceput sa rada si a zis ca de aceasta "data nu va zice numic" :P .Pretul taxelor s-a ridicat in jur de 35% din valoarea coletului, asta pentru ca am avut si doua lansete de 7" care au avut regim special.

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 21 Mar 2006, 09:57

trebuia sa fii "atent" cu vamesul si poate nici data viitoare nu va zice nimic. :P

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 21 Mar 2006, 10:47

Am fost atent si i-am multumit frumos! :wink:

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 21 Mar 2006, 11:09

poate o sa am si eu ocazia sa-ti multumesc pentru niste streamere mult promise :D :D

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 21 Mar 2006, 14:54

Probabil nepotrivire de marime. Eu asta am patit, si nu era vina mea. Am fost foarte surprins ca masurile de la Columbia (camasi, tricouri) difera asa mult de la un model la altul. Probabil a fost atunci o chestie singulara.
aveti chat live cu cei de la cabelas, si eu am fost putin impacientat ca nu-mi nimeresc marimea la size charts pe cabelas mi se potrivea 8 si 1/2 pe alte situri in care se aratau diferentele us uk etc... purtam 9, si m-am bazat pe tabelul lor, care e foarte detaliat te masurai frumos cu un centimetru etc... si mi-am nimerit marimea;
la tricouri e cam ciudat ca de sunt mai multe firme dar daca-ti masori bustul maneca etc... nu ai cum sa dai gres
Si eu ma gandeam (si chiar stransesem comanda de vreo 800$ sa fac eu personal comanda) nu se merita dai peste vames care-ti pune 45% plus taxe transport etc.. se duce lejer la 80% va recomand pe cei care se ocupa cu asa ceva si fac comenzi colosale si pedeasupra mai au si pe cineva la vama(asta conteaza cel mai mult) si clar cei de la cabelas nu se vor "preta" niciodata sa-ti puna tie pretu mai mic ca sa nu te taxeze vama good lucky
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

Scrie răspuns