Probabil nepotrivire de marime. Eu asta am patit, si nu era vina mea. Am fost foarte surprins ca masurile de la Columbia (camasi, tricouri) difera asa mult de la un model la altul. Probabil a fost atunci o chestie singulara.tudor scrie:[Nu inteleg. De ce nu erau bune ? Aveau defecte ? Nu asta ati comandat ?
preturi Cabelas
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
preturi Cabelas
eu am comandat o mulineta la ei si nu a ajuns nici azi ,cu toate ca am completat totul corect
Buna, eu tocmai am primit un colet de la cabelas, valoare aprox 500$, dar pe colet scriea ca val este sub 45euro .vamesul cand am deschis coletul a inceput sa rada si a zis ca de aceasta "data nu va zice numic"
.Pretul taxelor s-a ridicat in jur de 35% din valoarea coletului, asta pentru ca am avut si doua lansete de 7" care au avut regim special.

-
- senior
aveti chat live cu cei de la cabelas, si eu am fost putin impacientat ca nu-mi nimeresc marimea la size charts pe cabelas mi se potrivea 8 si 1/2 pe alte situri in care se aratau diferentele us uk etc... purtam 9, si m-am bazat pe tabelul lor, care e foarte detaliat te masurai frumos cu un centimetru etc... si mi-am nimerit marimea;Probabil nepotrivire de marime. Eu asta am patit, si nu era vina mea. Am fost foarte surprins ca masurile de la Columbia (camasi, tricouri) difera asa mult de la un model la altul. Probabil a fost atunci o chestie singulara.
la tricouri e cam ciudat ca de sunt mai multe firme dar daca-ti masori bustul maneca etc... nu ai cum sa dai gres
Si eu ma gandeam (si chiar stransesem comanda de vreo 800$ sa fac eu personal comanda) nu se merita dai peste vames care-ti pune 45% plus taxe transport etc.. se duce lejer la 80% va recomand pe cei care se ocupa cu asa ceva si fac comenzi colosale si pedeasupra mai au si pe cineva la vama(asta conteaza cel mai mult) si clar cei de la cabelas nu se vor "preta" niciodata sa-ti puna tie pretu mai mic ca sa nu te taxeze vama good lucky
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe