preturi Cabelas

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

bogdans
senior
senior

preturi Cabelas

Mesaj de bogdans » 05 Noi 2004, 16:18

Salut,

Ma uitam pe site-ul Cabelas si mi-as cumpara niste kit-uri de voblere Cabelas Walleye bla bla, vad ca pentru international shipping apare 20 % din valoarea marfii sau 15 USD. Chiar nu costa nimic in plus ? LA pretul de catalog + 15 USD (sau 20%) imi ajung acasa ?Si cum se face plata prin card? Iti dau ei pe site suma totala + shipping (total de plata) odata ce trimiti orderul? Rog info. de la cei care au mai cumparat online.

Merci

danielT
junior
junior

Mesaj de danielT » 05 Noi 2004, 17:29

Salut.
Eu am facut in urma cu 2 luni o comanda si iti povestesc cum sau desfasurat evenimentele: am ales ce vroiam, am facut un cont la cabelas si am ales cu ce tip de card platesc-in cazul meu o carte de debit visa busines de la banca transilvania. Am primit un e-mail de la ei cu nr.comenzii si valoarea totala-transport+pret produs. Dupa cateva zile am primit un telefon de la banca prin care eram intrebat daca am comandat ceva on-line de la firma Cabelas-deci au verificat daca exista cartea de debit si daca am disponibil in cont ptr. a retine suma in usd corespunzatoare comenzii. Contul meu este in lei dar se face tranzactia la cursul de schimb al bancii. Deci ai nevoie de un card-fie de debit dar sa ai suficienti bani pe el, fie unul de credit si de rabdare-dureaza 2-3 luni pana vine coletul. Eu am renuntat la comanda ptr. ca venea cineva din State mai repede, dar sa sti ca functioneaza. Stiu ca si altii de pe forum au cumparat de la cabelas poate iti spun si alte detalii-taxe vamale, etc.
Succes.

Cosinus
junior
junior

Mesaj de Cosinus » 05 Noi 2004, 18:23

Si eu as fi interesat de o comanda la cabelas.
Cei care ati mai facut comezi via internet poate stiti mai multe.
Multumiri anticipate!

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 08 Noi 2004, 09:48

Nu uitati de taxele vamale pt. coletele ce depasesc ca valoare 45 eur.

danielT
junior
junior

Mesaj de danielT » 08 Noi 2004, 13:19

@horacleus-tu parca spuneai ca ai cumparat cu un debit card Taifun?! Cum se calculeaza taxele vamale? Nu le poti evita?

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 08 Noi 2004, 14:58

Daniel, si cat era transportul pe confirmarea de pret primita de la ei dupa ce ai lansat comanda ?
Poti evita taxele vamale daca comanzi sub 45 USD, dar aici am impresia ca 45 USD nu trebuie sa depasesti cu tot cu transport, eu stiu ca la persoane juridice valoarea in vama(cea la care se calculeaza taxele vamale) cuprinde si valoarea transportului pe parcurs extern in cazul in care este platit de catre destinatar(nu stiu daca e valabil si la pers fizice, o sa ma interesez)
Oricum eu vroiam sa-mi comand doua kit-uri de voblere, impreuna 40 USD
Daca mai are cineva info. (ca stiu ca va mai comandati de-afara) il rog sa ne deschida ochii :shock:
:lol:
Merci

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Noi 2004, 15:03

deci eu astept comanda de la cabelas de doua luni, si nu a venit
am pus optiunea de transport ieftineanu, cu 20 %
am platit cu Taifun in lei de la Bancpost
referitor la vama, ramane de vazut
macar sa-mi vina ca incep deja sa ma impacientez :(

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 08 Noi 2004, 15:17

Dane,

Dar am vazut ca au si un serviciu de tracking al coletului, nu ai incercat sa vezi pe unde a ajuns ?

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 08 Noi 2004, 15:18

vama o sa fie bai, fratie.

tocmai ma intorc de acolo si-s un pachet de nervi, am dat peste functionarul "ala". nu vrea sa-mi dea obiectele pentru ca adresa mea de pe buletin nu coincide cu aia unde locuiesc.

deci tree sa merg cu gazda de mana ca sa demonstrez ca eu sunt persona care a venit cu instiintarea in buzunar sa-si ridice pachetul. cica e foarte posibil sa fie o coincidenta de nume si eu sa fi gasit instiintarea pe strada.

inca n-am ajuns la discutiile despre tva & shit, dar pariez ca toata tarasenia de azi e doar un preludiu pentru spaga. cum tu stai tot in zona aia, tare-mi e ca vei avea placerea sa-l cunosti pe domnul asta.

asta daca nu cumva il bag eu spital, ca nu mai aveam mult azi, iar maine o sa fie momentul adevarului. te tin la curent. :)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Noi 2004, 15:28

la livrarea "land" cu 20 % taxa nu au tracking
ii poti sesiza ca nu ti-a ajuns dupa 3 luni, pana atunci cabelas nu misca un deget

Scrie răspuns