preturi Cabelas

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 10 Noi 2004, 10:10

Problema rezolvata in cazul Cabelas, unde exista factura.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 10 Noi 2004, 10:11

nu are relevanta factura Cabelas
ei impoziteaza dupa catalogul lor, nu dupa factura ta

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 10 Noi 2004, 10:29

Aici te contrazic.Mie mi-au calculat un procent din valoarea facturii mele.Eu am vazut treaba cu ochii mei, s-a uitat intr-un catalog doar sa vada procentul de impozitare, aplicat la valoarea facturii.Deci cred ca te inseli.

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 10 Noi 2004, 10:49

Pt. DanielIT:

Orice marfa introdusa in tara, INDIFERENT de modul de folosire (uz personal, revinzare, etc.) se numeste IMPORT. Cel mai bun exemplu pe care ti-l pot da este echipamentul celor care vin la pescuit in Romania (vezi Cupele Mondiale de la Sarulesti). Exceptind nadele si momelile, tuturor concurentilor li s-a aplicat procedura numita "import temporar" pentru echipamente (lansete, mulinete, corturi, etc.). Singura "facilitate" acordata importatorilor-persoane fizice, este scutirea de plata a accizelor (acolo unde este cazul - ambarcatiuni, motoare de barca, etc.) pentru produsele nedistinate revinzarii.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 10 Noi 2004, 11:14

Horacleus,

Vamesul ala care ti-a calculat la valoarea facturii cred ca a fost prost, ori valoarea facturii tale a fost mai mare decat valoarea produseor in catalogul lor fiindca eu stiu ca ministerul finantelor (observati ca am scris cu litera mica :twisted: ) a stabilit un catalog foarte detaliat cu valoarea in vama a produselor introduse in tara pentru sau de catre persoane fizice tocmai pentru a evita manariile de genul hai ca aranjez cu expeditorul sa-mi faca o factura pe valoare neinsemnata ca sa platesc eu mai putin vama.
Deci nu sunt prosti, sunt doar hotzi, deci ei iau valoarea cea mai mare dintre catalog si factura (poate gresesc dar eu asa stiu ca se procedeaza)

danielT
junior
junior

Mesaj de danielT » 10 Noi 2004, 19:12

Inseamna ca tot varianta"suna un prieten" ramane cea mai buna, MFP fiind mare hot.

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 10 Noi 2004, 21:40

daca va cumpara un prieten din state se mai adauga t.v.a aproximativ 10% si taxa de transport al coletului si depinde din ce depozit il trimite .

danielT
junior
junior

Mesaj de danielT » 11 Noi 2004, 12:00

Ma refeream sa le comande acolo si le aduce cand vine in tara. Pe mine la un colet de 4 mulinete ma costat in plus 20usd, deci ft. rezonabil. Dar inconvenientul major este ca vine doar o data pe an asa ca trebuie multa rabdare. Sau mai este varianta din Ungaria la perioadele de reduceri-de ex. acum sunt mari reduceri la Shimano. Si apropo, off topic a vazut cineva noul model Exage de la Shimano?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 12 Noi 2004, 10:59

Daniel T, vorbesti de Exage mulineta sau bat?

Pentru ca Exage - bat, m-a tentat si pe mine.
Adica, e un bat din patru buc, 2.40-2,70 - o bijuretie. Husa rezistenta la impact, exceptional. Ceva sa-l ai tot timpul in porbagaj.

Partea proasta:pret Gipo = 5.000.000 lei. (de vb. cu Gyorg, il aduce mai ieftin)
- partea si mai proasta - nu mai exista de loc la Gipo. Mi-ar fi placut sa-l mai batai nitzel pana sa ma hotarasc daca dau au ba 95 EUR pe el.
- partea cea mai proasta - nici n-or sa-l aduca pana in primavara (la Gipo).
partea prostuta: batul costa mai mult decat roata mea de rezerva. :D

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 12 Noi 2004, 12:01

Exage sunt o gramada de modele, nu numai cel de 2m70 care devine 2m40 cind ii scoti un tronson.
Eu am o lanseta de 2m10 in 5 bucati puterea 200-500gr care e facuta petru pescuitul pe mare din barca. Poti sa-i pui mulineta casting sau spinning, si tot Exage e.

Scrie răspuns