Pareri Shimano Vanquish C3000
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- 
				black mamba
- junior 
Re: Pareri Shimano Vanquish C3000
Spiridusul a spus tot! Vremea mulinetelor intradevar rezistente si la pret decent a apus de mult.

Am avut și eu reticențe la plastic și am luat Biomaster FB. Dacă n-avea și asta rotorul de plastic era mulineta perfectă, altfel pare ok pentru banii cheltuiți. Port pentru ungerea galetului, rulment sub tambur - un fel de Stradic extra. Totuși, nici corpul de aluminiu nu garantează viață eternă, văzusem în niște fotografii una ruptă de la baza piciorului: căzuse pescarul pe ea.
Shimano cred că a mai făcut progrese la gama low-cost: la Exage-ul nou, ăla cu corp mai mic, se simte diferența.
Vanquish-ul mi se pare că arată mai bine ca Stella, și eu aș fi cumpărat-o tot pe aia. S-o stăpânească cu plăcere!

Shimano cred că a mai făcut progrese la gama low-cost: la Exage-ul nou, ăla cu corp mai mic, se simte diferența.
Vanquish-ul mi se pare că arată mai bine ca Stella, și eu aș fi cumpărat-o tot pe aia. S-o stăpânească cu plăcere!
- crapmaniacul
- veteran 
Geppetto, Biomasterul ala cu piciorul rupt pe care l-am lipit eu cum m-am priceput merge ceas, rotund, fara jocuri sau zgomot. Aspectul lui nu e cel mai fericit insa functioneaza bec. E chiar o mulineta super OK undeva imediat sub TP as zice si la un pret cat de cat accesibil.geppetto scrie:Am avut și eu reticențe la plastic și am luat Biomaster FB. Dacă n-avea și asta rotorul de plastic era mulineta perfectă, altfel pare ok pentru banii cheltuiți. Port pentru ungerea galetului, rulment sub tambur - un fel de Stradic extra. Totuși, nici corpul de aluminiu nu garantează viață eternă, văzusem în niște fotografii una ruptă de la baza piciorului: căzuse pescarul pe ea.
Cei de la Shimano au scos acest Vanquish pe piata ptr a puncta forte la capitolul aspect care este unul foarte seducator pentru multi pescari astazi. Dpdv calitativ dar si ca pret mulineta e foarte aproape de Stella pe care o canibalizeaza (sunt nepermis de apropiate ca si calitate si pret, ceea ce nu are logica decat pe termen f scurt).
Singurul motiv pentru care cred ca e pe piata Vanquish este acela de a pregati intrarea in scena undeva in a doua jumatate a acestui an a urmatoarei Stella care clar va imprumuta din aspectul **** si foarte frumos al prezentului Vanquish si evident va avea cateva plusuri tehnologice fata de acesta reflectate intr-un pret superior. Practic actualul Vanquish va lua locul pe piata actualei Stella ca si calitate si pret, iar noua Stella 2014 va fi perla coroanei de la Shimano cu o calitate si pret net superioare actualului Vanquish. Aspectul **** vinde mai bine astazi, iar la actuala Stella aspectul nu e unul de exceptie, Stella merita mai mult la cap. aspect. Intre Vanquishul actual si Stella de acum, as astepta noua Stella 2014 care clar va fi o aparitie deosebita si va capta mult atentia pietei.
- crapmaniacul
- veteran 
PS:  Caracterele **** din mesajul anterior reprezinta cuvantul fu.turist cuvant care a fost modificat automat.

Stella FW noua va aparea in primavara asta. A fost anuntata oficial printr-un teaser:
http://tv.shimano.co.jp/movie/cm/2013_06

Sa speram ca nu vine cu "inovatii " gen CI4   

i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
						- kingofbeasts
- veteran 
bogdan82 scrie:Stella FW noua va aparea in primavara asta. A fost anuntata oficial printr-un teaser:
 clipul pare promitator si imi da speranta ca, cel putin din punct de vedere al aspectului, voi putea deveni si eu proprietar de Stella
  clipul pare promitator si imi da speranta ca, cel putin din punct de vedere al aspectului, voi putea deveni si eu proprietar de Stella  
[quote="crapmaniacul"][/quote]
Deci tu erai ghinionistul. Bine că n-ai pățit-o mai rău, îmi amintesc din ce povesteai că ai făcut o cascadorie periculoasă. Eu am luat Biomaster pentru rulmentul de sub tambur, rulment care lipsește la Twinpower. Le-am învârtit pe amandouă în magazin înainte să cumpăr și nu pot să-mi dau seama care merge mai bine. Oricum, mă aștept să ajungă mulinetă retro cât o să o țin pe lanseta de match.

Deci tu erai ghinionistul. Bine că n-ai pățit-o mai rău, îmi amintesc din ce povesteai că ai făcut o cascadorie periculoasă. Eu am luat Biomaster pentru rulmentul de sub tambur, rulment care lipsește la Twinpower. Le-am învârtit pe amandouă în magazin înainte să cumpăr și nu pot să-mi dau seama care merge mai bine. Oricum, mă aștept să ajungă mulinetă retro cât o să o țin pe lanseta de match.
- crapmaniacul
- veteran 
Da, eu am patit treaba asta ... A fost incredibil ... Nu mai conteaza acum. Mulineta insa am repus-o in stare de functionare si va si vesnica mulineta de rezerva ptr niste ani buni. Ptr un plus de aspect m-am gandit sa-i polishez cu dremelul zona unde am aplicat adezivul Bison si astfel va castiga mult la capitolul designgeppetto scrie:Deci tu erai ghinionistul. Bine că n-ai pățit-o mai rău, îmi amintesc din ce povesteai că ai făcut o cascadorie periculoasă. Eu am luat Biomaster pentru rulmentul de sub tambur, rulment care lipsește la Twinpower. Le-am învârtit pe amandouă în magazin înainte să cumpăr și nu pot să-mi dau seama care merge mai bine. Oricum, mă aștept să ajungă mulinetă retro cât o să o țin pe lanseta de match.crapmaniacul scrie:
 .
. Nu-mi mai pare asa rau ca i-am rupt piciorul ca trag de ea asa si n-are nici pe dreacu, merge ca pe aer. Sa fi vazut ce fata aveam cand m-am ridicat si mulineta se balanganea in aer suspendata doar in fir in timp ce talpa ei era in continuare in mandrina ...
 A fost o senzatie naspa care ma lua din stomac privind-o ...
  A fost o senzatie naspa care ma lua din stomac privind-o ...  Nu doresc nimanui asta ...
 Nu doresc nimanui asta ...Am uitat ceva, avatarul tau e intr-un fel, am revazut filmul acum doua saptamani, e mult prea tare...
- edi_curiosul
- veteran