Pareri Shimano Vanquish C3000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
Re: Pareri Shimano Vanquish C3000
Spiridusul a spus tot! Vremea mulinetelor intradevar rezistente si la pret decent a apus de mult.
Am avut și eu reticențe la plastic și am luat Biomaster FB. Dacă n-avea și asta rotorul de plastic era mulineta perfectă, altfel pare ok pentru banii cheltuiți. Port pentru ungerea galetului, rulment sub tambur - un fel de Stradic extra. Totuși, nici corpul de aluminiu nu garantează viață eternă, văzusem în niște fotografii una ruptă de la baza piciorului: căzuse pescarul pe ea.
Shimano cred că a mai făcut progrese la gama low-cost: la Exage-ul nou, ăla cu corp mai mic, se simte diferența.
Vanquish-ul mi se pare că arată mai bine ca Stella, și eu aș fi cumpărat-o tot pe aia. S-o stăpânească cu plăcere!
Shimano cred că a mai făcut progrese la gama low-cost: la Exage-ul nou, ăla cu corp mai mic, se simte diferența.
Vanquish-ul mi se pare că arată mai bine ca Stella, și eu aș fi cumpărat-o tot pe aia. S-o stăpânească cu plăcere!
- crapmaniacul
- veteran
Geppetto, Biomasterul ala cu piciorul rupt pe care l-am lipit eu cum m-am priceput merge ceas, rotund, fara jocuri sau zgomot. Aspectul lui nu e cel mai fericit insa functioneaza bec. E chiar o mulineta super OK undeva imediat sub TP as zice si la un pret cat de cat accesibil.geppetto scrie:Am avut și eu reticențe la plastic și am luat Biomaster FB. Dacă n-avea și asta rotorul de plastic era mulineta perfectă, altfel pare ok pentru banii cheltuiți. Port pentru ungerea galetului, rulment sub tambur - un fel de Stradic extra. Totuși, nici corpul de aluminiu nu garantează viață eternă, văzusem în niște fotografii una ruptă de la baza piciorului: căzuse pescarul pe ea.
Cei de la Shimano au scos acest Vanquish pe piata ptr a puncta forte la capitolul aspect care este unul foarte seducator pentru multi pescari astazi. Dpdv calitativ dar si ca pret mulineta e foarte aproape de Stella pe care o canibalizeaza (sunt nepermis de apropiate ca si calitate si pret, ceea ce nu are logica decat pe termen f scurt).
Singurul motiv pentru care cred ca e pe piata Vanquish este acela de a pregati intrarea in scena undeva in a doua jumatate a acestui an a urmatoarei Stella care clar va imprumuta din aspectul **** si foarte frumos al prezentului Vanquish si evident va avea cateva plusuri tehnologice fata de acesta reflectate intr-un pret superior. Practic actualul Vanquish va lua locul pe piata actualei Stella ca si calitate si pret, iar noua Stella 2014 va fi perla coroanei de la Shimano cu o calitate si pret net superioare actualului Vanquish. Aspectul **** vinde mai bine astazi, iar la actuala Stella aspectul nu e unul de exceptie, Stella merita mai mult la cap. aspect. Intre Vanquishul actual si Stella de acum, as astepta noua Stella 2014 care clar va fi o aparitie deosebita si va capta mult atentia pietei.
- crapmaniacul
- veteran
PS: Caracterele **** din mesajul anterior reprezinta cuvantul fu.turist cuvant care a fost modificat automat.
Stella FW noua va aparea in primavara asta. A fost anuntata oficial printr-un teaser:
http://tv.shimano.co.jp/movie/cm/2013_06
Sa speram ca nu vine cu "inovatii " gen CI4 

i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
- kingofbeasts
- veteran
bogdan82 scrie:Stella FW noua va aparea in primavara asta. A fost anuntata oficial printr-un teaser:

[quote="crapmaniacul"][/quote]
Deci tu erai ghinionistul. Bine că n-ai pățit-o mai rău, îmi amintesc din ce povesteai că ai făcut o cascadorie periculoasă. Eu am luat Biomaster pentru rulmentul de sub tambur, rulment care lipsește la Twinpower. Le-am învârtit pe amandouă în magazin înainte să cumpăr și nu pot să-mi dau seama care merge mai bine. Oricum, mă aștept să ajungă mulinetă retro cât o să o țin pe lanseta de match.
Deci tu erai ghinionistul. Bine că n-ai pățit-o mai rău, îmi amintesc din ce povesteai că ai făcut o cascadorie periculoasă. Eu am luat Biomaster pentru rulmentul de sub tambur, rulment care lipsește la Twinpower. Le-am învârtit pe amandouă în magazin înainte să cumpăr și nu pot să-mi dau seama care merge mai bine. Oricum, mă aștept să ajungă mulinetă retro cât o să o țin pe lanseta de match.
- crapmaniacul
- veteran
Da, eu am patit treaba asta ... A fost incredibil ... Nu mai conteaza acum. Mulineta insa am repus-o in stare de functionare si va si vesnica mulineta de rezerva ptr niste ani buni. Ptr un plus de aspect m-am gandit sa-i polishez cu dremelul zona unde am aplicat adezivul Bison si astfel va castiga mult la capitolul designgeppetto scrie:Deci tu erai ghinionistul. Bine că n-ai pățit-o mai rău, îmi amintesc din ce povesteai că ai făcut o cascadorie periculoasă. Eu am luat Biomaster pentru rulmentul de sub tambur, rulment care lipsește la Twinpower. Le-am învârtit pe amandouă în magazin înainte să cumpăr și nu pot să-mi dau seama care merge mai bine. Oricum, mă aștept să ajungă mulinetă retro cât o să o țin pe lanseta de match.crapmaniacul scrie:

Nu-mi mai pare asa rau ca i-am rupt piciorul ca trag de ea asa si n-are nici pe dreacu, merge ca pe aer. Sa fi vazut ce fata aveam cand m-am ridicat si mulineta se balanganea in aer suspendata doar in fir in timp ce talpa ei era in continuare in mandrina ...

Am uitat ceva, avatarul tau e intr-un fel, am revazut filmul acum doua saptamani, e mult prea tare...
- edi_curiosul
- veteran