La Daiwele de top, rulmentul ce se afla in piulita respectiva este blocat de o siguranta in interiorul piulitei(siguranta sta numai pe piulita). La Stella, rulmentul intra in piulita pe partea dinspre tambur si in piulita nu este fixat. Il tine in loc un capac de plastic exterior ce „imbraca” toata piulita. Acel capac se fixeaza pe rotor prin doua suruburi. Ca sa tunezi Vanquish-ul cu o piulita de Stella trebuie sa-i dai doua gauri in rotor pt acel capac(nu poti inlocui doar piulita fara capac). Dar rotorul de Vanquish e din plastic(cel de Stella fiind metalic), deci suruburile care fixeaza capacul trebuiesc inlocuite cu suruburi autofiletante ... de dat doua gauri n-ar fi mare branza, dar trebuiesc gasite doua „holsuruburi” cu o lungime si pas potrivit ... in plus de asta nu stiu cata „carne” are rotorul

Adica ... te cam legi la cap

black mamba, exista Stella SW de 4000, dar este numai 6.2:0 si are 380g

In primavara va aparea modelul nou de Stella FW ... daca introduc din nou „slow oscillation” la Stella FW poate imi iau si eu modelul 2014. Stella SW 2013 si Stella FB au „slow oscillation”