Certate Vintage Custom 2500R imi suna mie mai aproape de subiect.
Acum depinde de ce vrei: o mulineta buna sa tragi de ea si....cam atat, sau una sa o folosesti la un pescuit mai cu staif, un jig ceva...
recomandare mulineta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: recomandare mulineta
Revin totusi asupra mulinetei Ryobi Arctica II … dupa ce intr-un anumit dril am avut senzatia ca tasnesc piesele afara din ea aseara s-a dovedit mai mult decat OK cu un peste apreciabil putin sub drilul in care credeam ca va exploda. Am tras de ea in ultimul hal datorita conditiilor vitrege si singurul inconvenient ar fi faptul ca frana mai caraie doar cateodata. Nu stiu ce s-a intamplat dar mai nou pleaca frana fara sa mai scoata nici un sunet. In rest totul e OK si anul asta a scos suficienti pesti frumosi.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- kingofbeasts
- veteran
Sarumana boierule, in special pentru deranjul de a desface mulinetele !bradypus scrie:o dura ceva timp
mey king... te-n pola pola mie...
ardeleanule !![]()
zi si tu macar merci pt poze si " deranj "

si eu apreciez lucrurile simple pentru simplu fapt ca mai putine piese = mai putine puncte slabe

Slammer-ul in versiune 360 sau 260 era a doua optiune ca mulineta de spinning la somn dupa Masterul de la D.A.M (pe care l-am luat in final ca-i pentru ca-i firma mea de suflet

Ma interesa raportul de recuperare mic (cm/tura de manivela) in primul rand impreuna cu un corp full metall , iar ca angrenaj parca cele clasice sunt mai pe gustul meu, asa ca am profitat de posibilitatea de a intreba direct un utilizator

- kingofbeasts
- veteran
pare-se c-am avut dreptate si somnii nu erau disparuti ci doar somnorosi si fara pofta acu' o saptamana:headbash:anem scrie:aseara s-a dovedit mai mult decat OK

-
- utilizator nou
salut
eu am un Shimano Biomaster 3000 - corp si restu de aluminiu, si 2 tamburi tot de aluminiu, e pe wormshaft, e usoara, puternica si are o super frana, precum si un pret sub 300 euro (eu am luat-o cu 185 euro de aici www.angel-domaene.de - mentionez ca locuiesc in Germania ) si am scos ceva "monstrii " cu ea.
Am si un zauber de 3000 dar modelul nou, Zauber CF - e foarte oki, nu are corp, etc din aluminiu sau magneziu, cred ca e grafit, are si ea wormshaft, si 2 tamburi de aluminiu, frana e oki, dar e mult mai mare, nu e chiar asa de fina precum biomasteru, si are un maner foarte ciudat (pretu a fost de 90 euro noua de pe wwww.amazon.de).
Ambele mulinete au frana cu discuri de carbon.........dar iti recomand, dupa experienta mea, Shimano.
fir intins!
eu am un Shimano Biomaster 3000 - corp si restu de aluminiu, si 2 tamburi tot de aluminiu, e pe wormshaft, e usoara, puternica si are o super frana, precum si un pret sub 300 euro (eu am luat-o cu 185 euro de aici www.angel-domaene.de - mentionez ca locuiesc in Germania ) si am scos ceva "monstrii " cu ea.
Am si un zauber de 3000 dar modelul nou, Zauber CF - e foarte oki, nu are corp, etc din aluminiu sau magneziu, cred ca e grafit, are si ea wormshaft, si 2 tamburi de aluminiu, frana e oki, dar e mult mai mare, nu e chiar asa de fina precum biomasteru, si are un maner foarte ciudat (pretu a fost de 90 euro noua de pe wwww.amazon.de).
Ambele mulinete au frana cu discuri de carbon.........dar iti recomand, dupa experienta mea, Shimano.
fir intins!
Am prins Pesisorul de Aur si pe el scria : Made in China!
doar acum am vazut mesajul asta ...kingofbeasts scrie:pare-se c-am avut dreptate si somnii nu erau disparuti ci doar somnorosi si fara pofta acu' o saptamana:headbash:anem scrie:aseara s-a dovedit mai mult decat OK![]()
![]()
da, se pare ca nu erau disparuti, doar ascunsi prin cine stie ce cotloane din care nu ieseau deloc sa isi semnaleze prezenta. de atunci se pare ca s-au retras inapoi unde erau si in urma cu vreo 2-3 saptamani si ii "declar" disparuti din nou

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...