recomandare mulineta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
recomandare mulineta
salut
solicit recomandari de mulineta
cerinte OBLIGATORII
corp , capac corp si rotor FULL METAL ( aluminiu sau magneziu )
tambur metalic
diametru exterior tambur intre 44 si 50 mm
raport recuperare mic ( sub 5,1 :1 )
rezistenta la apa
rulment la galet !
frina tapana ( preferabil discuri de carbon dar nu musai )
pret decent
astept cu interes recomandarile voastre
solicit recomandari de mulineta
cerinte OBLIGATORII
corp , capac corp si rotor FULL METAL ( aluminiu sau magneziu )
tambur metalic
diametru exterior tambur intre 44 si 50 mm
raport recuperare mic ( sub 5,1 :1 )
rezistenta la apa
rulment la galet !
frina tapana ( preferabil discuri de carbon dar nu musai )
pret decent
astept cu interes recomandarile voastre
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
- stefanflorin
- veteran
Re: recomandare mulineta
eu ti-as zice un Advantage de 3500 dar aia are rotorul din ceva material plastic din cate se simte la mana si nu stiu daca are frana pe discuri de carbon, nu am acces sa vad discurile ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- semlecangheorghe
- veteran
@ stefanflorin : poti detalia putin ? nu am pus mina pe zauber deci ..
@ anem : discurile de carbon sunt obtionale nu obligatorii
@ semlecangheorghe : care penn ca penn ,, e multe "
@ bradypus : nu , nu am Penn si nici nu am avut ocazia sa pun mina pe vre una
pt a lamurui ce inseamna ,, pret decent " sa zicem 300 E
cerintele obligatorii ramin valabile , sa zicem ca totusi rotorul poate fi alt ceva nu magneziu sau aluminiu
astept cu interes recomandari !
@ anem : discurile de carbon sunt obtionale nu obligatorii
@ semlecangheorghe : care penn ca penn ,, e multe "
@ bradypus : nu , nu am Penn si nici nu am avut ocazia sa pun mina pe vre una
pt a lamurui ce inseamna ,, pret decent " sa zicem 300 E
cerintele obligatorii ramin valabile , sa zicem ca totusi rotorul poate fi alt ceva nu magneziu sau aluminiu
astept cu interes recomandari !
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
Certate modelul vechi indeplineste toate cerintele tale si te cam incadrezi la pret,e o mulineta ultara-mega testata care a comfirmat ca-si merita banii 
Nu am recomandat noul model mag saled pt ca nu-l cunosc testat si am rezerve pana o sa confirme la capitolu fiabilitate

Nu am recomandat noul model mag saled pt ca nu-l cunosc testat si am rezerve pana o sa confirme la capitolu fiabilitate
@ grey-wolf : ai inteles gresit... , nu pe tine te intrebam ci pe cel care recomandagrey-wolf scrie: @ bradypus : nu , nu am Penn si nici nu am avut ocazia sa pun mina pe vre una !

Nu de alta dar din cite stiu io Razvan n-are asa ca nu-mi dau seama la cine ar fi putut sa vada

Sa ma fi auzit pe mine ca le laud si asadar nu am cum s-al contrazic ?

habar nu am.. , de aia intreb..

Zauber-ul nu e cam acelasi lucru cu Arctica? ... daca da, atunci nu as recomanda-o nimanui. O detin si am scos pesti frumosi cu ea dar parca in dril nu doar o data am avut senzatia ca ii explodeaza corpul plus ca am un prieten ce a avut probleme cu frana ... in viitorul foarte apropiat cred ca ii va lua locul ori un Spheros 8000, ori un Saragosa 8000 sau poate un Capricorn VJ4500 ...stefanflorin scrie:zauber
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- stefanflorin
- veteran
@ lupul-gri
Pai e simplu: e full metal, fara plastic in el; frana este dintre cele mai bune, mai rar intalnesti o astfel de frana, sensibila, puternica si cu un reglaj cu adevarat micrometric; pret relativ bun (cu mici mis-masuri il gasesti la pret bun); testat si mega-testat fara ca cineva sa aiba pareri negative; worm-shaft deci aseaza firul impecabil, galetul ala unic, pe care doar la Ryobi (si la clone) il gasesti si care ii ofera o inertie fantastica, cand recuperezi este foarte puternic; rulmentii sunt toti capsulati si de foarte buna calitate; are tambur de rezerva identic cu cel de pe mulineta (modelul mai vechi comercializat de energo avea 2 tamburi de rezerva), forma tamburilor este exact ceea ce trebuie, etc, etc
Singurul minus ar fi greutatea (dupa capul unora, nu si al meu), dar cu lanseta potrivita nu se simte. Pentru nu stiu cate sute de lei in plus pt. o mulineta care are cu 10-20g in minus pt ca i-a pus chinezo-japonezu nu stiu ce Zaion, CI4, magnetito-**** aliaj etc, parerea mea e ca nu merita investitia in plus.
Ar mai fi de zis dar consider ca e suficient pt. episodul asta.
Spor in decizii!
PS: @ anem: sunt doua mulinete total diferite, cel putin din punctul meu de vedere, si am avut si am posibilitatea sa pipai toata gama de Ryobi care se importa la noi.
Pai e simplu: e full metal, fara plastic in el; frana este dintre cele mai bune, mai rar intalnesti o astfel de frana, sensibila, puternica si cu un reglaj cu adevarat micrometric; pret relativ bun (cu mici mis-masuri il gasesti la pret bun); testat si mega-testat fara ca cineva sa aiba pareri negative; worm-shaft deci aseaza firul impecabil, galetul ala unic, pe care doar la Ryobi (si la clone) il gasesti si care ii ofera o inertie fantastica, cand recuperezi este foarte puternic; rulmentii sunt toti capsulati si de foarte buna calitate; are tambur de rezerva identic cu cel de pe mulineta (modelul mai vechi comercializat de energo avea 2 tamburi de rezerva), forma tamburilor este exact ceea ce trebuie, etc, etc
Singurul minus ar fi greutatea (dupa capul unora, nu si al meu), dar cu lanseta potrivita nu se simte. Pentru nu stiu cate sute de lei in plus pt. o mulineta care are cu 10-20g in minus pt ca i-a pus chinezo-japonezu nu stiu ce Zaion, CI4, magnetito-**** aliaj etc, parerea mea e ca nu merita investitia in plus.
Ar mai fi de zis dar consider ca e suficient pt. episodul asta.
Spor in decizii!

PS: @ anem: sunt doua mulinete total diferite, cel putin din punctul meu de vedere, si am avut si am posibilitatea sa pipai toata gama de Ryobi care se importa la noi.
Urasc atarnatorii!