recomandare mulineta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

anem
veteran
veteran

Re: recomandare mulineta

Mesaj de anem » 25 Sep 2012, 20:18

stefanflorin scrie:
PS: @ anem: sunt doua mulinete total diferite, cel putin din punctul meu de vedere, si am avut si am posibilitatea sa pipai toata gama de Ryobi care se importa la noi.
am inteles, nu stiu de ce credeam eu ca sunt cam acelasi lucru ... :D

ps: vorbesc de Arctica asta:
http://www.xxx.ro/mulinete/mulinete ... -2506.html
nu aia cu insertii de carbon si mai stiu eu ce brizz-brizz-uri ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 25 Sep 2012, 20:40

p-asta n-am pus mana, dar...zauber are 8 rulmenti fata de 5 ai Tubertini-ului asta, si wormshaft fata de RFO sau cum zic ei la sistemul ala de oscilatie. Modelul asta e probabil un Ryobi Applause, la fel scula de mulineta. Am applause de vreo 4-5 ani, merge brici, zauber de vreo 3 ani, la fel....brici (eu pescuiesc de 2-3 ori pe saptamana....minim). Oricum, cam toate mulinetele care ies din fabrica lui Ryobi, indiferent ca pe ele scrie Tubertini, Spro, Penn, Trabucco sau naiba mai stie ce, sunt fiabile cu raport calitate-pret excelent, ca la urma urmei la asta se rezuma un produs bun.
Urasc atarnatorii!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 25 Sep 2012, 22:25

@ stefanflorin

am studiat putin pe net Zauberul si pot sa spun ca imi place ce am gasit despre el . e de retinut si poate fi o optiune buna . indeplineste cam toate cerintele mele iar pretul e chear foarte prietenos .
multumesc de recomandare

sunt in continuare deschis la recomandari
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 25 Sep 2012, 23:08

Io ti-am zis sa-ti iei D.A.M Quick M sau Quick Fd. Hai ca la FD iti inteleg retinerile legate de greutate dar M ai deja 1 si sti ce poate ca sa nu mai zic ca iarna - vara a mers ceas, si ai scos cu ea tot ce-a miscat indiferent de conditii. Daca tot vrei sa faci un pas in plus mai pui 50 de euro langa aia 300 de care ziceai si rezolvam un Branzino :D

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 26 Sep 2012, 00:14

O molineta super serioasa, testata si rastestata in mari si oceane, ce functioneaza precum ciocanul si nicovala , care inca se gaseste la toate magazinele si are si piese usor de gasit e Penn SSm, in 3 marimi. Zic de asta, pentru ca are diametrul tamburului ceva mai mare decit mulinetele din aceeasi clasa, in detrimentul lungimii acestuia.
Piese zdravene, suruburi adevarate, totul supradimensionat, fara kkturi micro sau plasticuri in ea.
Doi rulmenti sub galet, fara posibilitatea infrinarii la frecusuri laterale ,frina etansa si suficient de puternica .
O singura problema...are talpa mai mare si la majoritatea lansetelor nu intra...sau foarte greu...cu "sapaturi" in mandrina.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 26 Sep 2012, 00:22

http://www.ebay.com/itm/Set-8-PENN-650S ... 0714502158

si se vinde si la set ca serviciul de tacamuri :lol1:
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 26 Sep 2012, 06:34

:D

deci ai mai multe obtiuni... , si io nu vad nimic rau in asta
clar e produs de serie nu unicat ca altele :D

Ps : Daca are talpa pre mare si nu incape in mandrina ... , se poate prelucra un pic caci e aluminiu

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Sep 2012, 17:34

Jedi scrie:O molineta super serioasa, testata si rastestata in mari si oceane, ce functioneaza precum ciocanul si nicovala , care inca se gaseste la toate magazinele si are si piese usor de gasit e Penn SSm, in 3 marimi. Zic de asta, pentru ca are diametrul tamburului ceva mai mare decit mulinetele din aceeasi clasa, in detrimentul lungimii acestuia.
Piese zdravene, suruburi adevarate, totul supradimensionat, fara kkturi micro sau plasticuri in ea.
Doi rulmenti sub galet, fara posibilitatea infrinarii la frecusuri laterale ,frina etansa si suficient de puternica .
O singura problema...are talpa mai mare si la majoritatea lansetelor nu intra...sau foarte greu...cu "sapaturi" in mandrina.

Mah,tu ai vorbit cu Razvan... :lol1: :lol1:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 26 Sep 2012, 18:09

ba tu .. ba tu... :D

bey... deja so batut apropoul ala ca tu recomanzi scule vazute la razvanel... :D

roagal sa-ti traduca daca nu te-ai prins !

ce vi tu acu si-o intorci ca la ploiesti ?

fara suparare dar Jedi stie despre ce vorbeste pe cind tu nu !

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 26 Sep 2012, 18:15

topicul e facut ca sa ma ajutati pe mine sa aleg nu ca sa va atacati intre voi . sunt destule locuri unde puteti sa va dati in cap prieteneste dar va rog nu aici !

Astept in continuare recomandari .
Doresc parerea unor utilizatori de DAIWA INFINITY Q daca sunt printre noi .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Scrie răspuns