recomandare mulineta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

bradypus
veteran
veteran

Re: recomandare mulineta

Mesaj de bradypus » 26 Sep 2012, 18:38

nah... vrei o recomandare pertinenta n´afara a lu aia lu Jedi ?

Penn !

bine io iti pot recomanda si alt model in afara de cel recomandat de el...

Penn slamer ... la calibru dorit de tine ar fi model de la 360 in sus

Io il am pe ala 260 ,il am si pe a lui Jedi si am mai avut ceva Z-uri... , f multumit cu toate !

iate si tu dupa cei care stiu despre ce vorbesc nu dupa aia care manica de pe jos si ailalti care nvata de la ei

ce vreau sa zic... , e ca sursa conteaza ! :D

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 26 Sep 2012, 21:17

@ bradypus

vreau cit mai multe recomandari pertinente . vreau recomandari de mulinete incercate si rulate pe girla ca povestile si gargara de prezentare a producatorilor e fix caciula ! am vazut destule prezentari care spun corp full metal ( adica doar partea cu piciorul mulinetei ! restul diverse **** compozite dar care nu sunt specificate in cataloage ) alta e ca producatorul spune ca are DDS ( direct drive sistem ) si cind o desfaci constati ca pu-la DDS ... si de astea sunt destule

Se va lua in considerare si penn slamer . multumesc

Astept in continuare recomandari !
astept in continuare parerile utilizatorilor de DAIWA INFINITY Q
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 26 Sep 2012, 21:50

nah... ai doo pareri pertinente... :D

nu te multumii cu alea...

mai cauta !

dar pe astea poti conta ! :D

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 26 Sep 2012, 22:26

sa inteleg ca un Advantage de 3500 nu te incanta?

ps: pt. pestii pe care ii cauti pe aici multi folosesc
Shimano Saragosa 8000
Shimano Spheros 8000
Daiwa Capricorn 4500VJ

... si cam toti au scos pesti seriosi cu ele. Capricornul se diferentiaza de celelalte doua datorita unei greutati mai reduse dar majoritate prefera Saragosa-ul in timp ce Spheros-ul e varianta aleasa de cei care nu vor sa bage prea multi bani in mulineta.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 27 Sep 2012, 04:36

2 intrebari la Penn Slammer:
1. Aveti idee daca are angrenajul bronz-otel care apare in unele descrieri de catalog ?
2. Cam cati cm de fir pe tura de manivela recupereaza modelele 260 si 360?

inca o intrebare referitoare la Penn:
Are cineva modelul Atlantis?

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 27 Sep 2012, 08:11

kingofbeasts scrie:2 intrebari la Penn Slammer:
1. Aveti idee daca are angrenajul bronz-otel care apare in unele descrieri de catalog ?
2. Cam cati cm de fir pe tura de manivela recupereaza modelele 260 si 360?

inca o intrebare referitoare la Penn:
Are cineva modelul Atlantis?
1. n-am idee... , ci chiar stiu ! :D daca te referi la angrenaj mie imi da de inteles ca ai inteles putin gresit descrierea lor
nu zic... probabil si astia stiu sa se laude... :D , dar si noi trebe sa stim sa citim printre rinduri... asai ?
in felul in care se iexprima ei e vorba de ax care e intradevar de otel si de roata dintata care angreneaza rotorul ca fiind de bronz... , deci la capitolul asta e adevarat ce zic ei !
eee, in felu in care tu pui intrebarea ca roman... io ... io te nteleg perfect ! si io is tot roman ! :D ... eee in totalitate angrenaju la care te referi tu :D contine si roata care le pune in micare pe alealate si ala nu e nici din bronz si nici de otel :D
dar nici din antimoniu ! :D
dupa cit cunosc io e din duraluminiu !
lucru asta nu e fix ingrijorator pt ca duce bine ! deci ce zic ei acolo in reclama ca e gindita sa duca ... eeee astea chiar duc !
in caz de ... nu e bai caci chiar se gasesc piese de schimb la preturi convenabile !
e firma mare si ofera serviciile alea !
sa nu ma intelegi gresit... , asemeni cum mie pe vremuri mi-o zis un om destept precum ca " forumurile nu is pt toata lumea.. " eee asa si astea... , is scule simple durabile si fiabile
ai impresia ca e ruseasca ! :D
e utilaj !( dar sint echilibrate ! )
din cauza asta nu poate fi recomandat tuturor pt ca unii cauta si o noanta de sofisticare si finete care probail e necesara in unele stiluri de pescuit
eee astea nu neaparat au alea !
singurul capitol la care are asa ceva e frina ! puternica si moale in acelasi timp... , stiu ! suna contradictoriu dar altfel nu stiu sa o descriu ! :D
la spinn poate nu iesea asa tare in evidenta dar la fly e altfel ! e una dintre cele mai bune din lume ! e impasibila la mizerie , temperatura si umezeala... , nu degeaba e materialu folosit la frinele avioanelor
bine ... colegu Ryobi amuzat de faptul ca le-o gasit si set o glumit... , dar ele fiind produse ieftine de serie evident se vind chiar si cu containerul nu doar cu setul sau bucata
tu cite vrei ? :D
repet... nu e obliatorie... tu mai uitete si la altele.. , dar dupa parametri tai ... , asta e o obtiune demna de luat in considerare ! din punctele alea de vedere nu e rea deloc ! , dar deloc !
cid ziceam ca sa te uiti si din partea cui vin parerile ... eee asta e un lucru adevarat ... , io is declarat fan penn ! fac scule simple si fiabile si io in asta gasesc placere si confort ! , odat ce am dat de asta nu simt nevoia sa merga mai departe
ca sa ma contrazic amu singur as zice caci pitici nu imi dau pace... , colegii de fly stiu... :D numa ca daca la alea sofisticate si de pomana stau pe ginduri... ei bine ... la astea n-am stat :D
nu cred ca e unu pe aici care poa sa zica ca ma laud cu scule
ba din contra ! :D unii chiar au impresia ca-s un frustrat la capitolu ista :D si nici io n-am intetia sa ma laud... pt ca n-am scumpe ca altii... , ci bune ! :D io-is multumit cu iele ! :D
dac il intrebi pe jiji... eee ala iti zice ca o fi dat si ele acu 40 de ani ... deci cind el avea 3 ani si-asadar o fo indeajuns de copt sa-si de-a seama cit de bun ori nu e lucru... si asdar il recomanda si la alti :D
io ma bucur ca o ievouluat si-o auzit si iel de baitcasting ! :D
uite poze cu penn-urile mele ... in felu ista vezi simplitatea si materialele...
penn slammer 260
Imagine
penn 650 ssm de care zice Jedi
Imagine
alte penn-uri de-ale mele
Imagine
2. dupa cum vezi in poza penn-ul meu are tamburu olea gol... deh... folosit... si asa in starea asta recupereaza vo 57-58 cm pe tura, io zic ca e potrivit...
diametrul tamburului la buza de sus e 42,3 mm
la modelul 650 ssm diametrul tamburului la buza de sus e 61,5 mm

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Sep 2012, 10:22

Ca sa vezi ce gusturi comune avem...deh prelucratori prin aschiere..
Cine cauta mulineta gen 'tanc' acu o gasit-o..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 27 Sep 2012, 10:39

:D

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 27 Sep 2012, 10:41

sper sa bage si Jiji poze cu penn-urile recomandate de el :D

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 27 Sep 2012, 20:18

o dura ceva timp

mey king... te-n pola pola mie...

ardeleanule ! :D

zi si tu macar merci pt poze si " deranj " ca de la jiji nuuuu ma astept !

de acu incolo minc rahat in dreptu mieu...

hai pa ! :lol1:

Scrie răspuns