kingofbeasts scrie:2 intrebari la Penn Slammer:
1. Aveti idee daca are angrenajul bronz-otel care apare in unele descrieri de catalog ?
2. Cam cati cm de fir pe tura de manivela recupereaza modelele 260 si 360?
inca o intrebare referitoare la Penn:
Are cineva modelul Atlantis?
1. n-am idee... , ci chiar stiu !

daca te referi la angrenaj mie imi da de inteles ca ai inteles putin gresit descrierea lor
nu zic... probabil si astia stiu sa se laude...

, dar si noi trebe sa stim sa citim printre rinduri... asai ?
in felul in care se iexprima ei e vorba de ax care e intradevar de otel si de roata dintata care angreneaza rotorul ca fiind de bronz... , deci la capitolul asta e adevarat ce zic ei !
eee, in felu in care tu pui intrebarea ca roman... io ... io te nteleg perfect ! si io is tot roman !

... eee in totalitate angrenaju la care te referi tu

contine si roata care le pune in micare pe alealate si ala nu e nici din bronz si nici de otel
dar nici din antimoniu !
dupa cit cunosc io e din duraluminiu !
lucru asta nu e fix ingrijorator pt ca duce bine ! deci ce zic ei acolo in reclama ca e gindita sa duca ... eeee astea chiar duc !
in caz de ... nu e bai caci chiar se gasesc piese de schimb la preturi convenabile !
e firma mare si ofera serviciile alea !
sa nu ma intelegi gresit... , asemeni cum mie pe vremuri mi-o zis un om destept precum ca " forumurile nu is pt toata lumea.. " eee asa si astea... , is scule simple durabile si fiabile
ai impresia ca e ruseasca !
e utilaj !( dar sint echilibrate ! )
din cauza asta nu poate fi recomandat tuturor pt ca unii cauta si o noanta de sofisticare si finete care probail e necesara in unele stiluri de pescuit
eee astea nu neaparat au alea !
singurul capitol la care are asa ceva e frina ! puternica si moale in acelasi timp... , stiu ! suna contradictoriu dar altfel nu stiu sa o descriu !
la spinn poate nu iesea asa tare in evidenta dar la fly e altfel ! e una dintre cele mai bune din lume ! e impasibila la mizerie , temperatura si umezeala... , nu degeaba e materialu folosit la frinele avioanelor
bine ... colegu Ryobi amuzat de faptul ca le-o gasit si set o glumit... , dar ele fiind produse ieftine de serie evident se vind chiar si cu containerul nu doar cu setul sau bucata
tu cite vrei ?
repet... nu e obliatorie... tu mai uitete si la altele.. , dar dupa parametri tai ... , asta e o obtiune demna de luat in considerare ! din punctele alea de vedere nu e rea deloc ! , dar deloc !
cid ziceam ca sa te uiti si din partea cui vin parerile ... eee asta e un lucru adevarat ... , io is declarat fan penn ! fac scule simple si fiabile si io in asta gasesc placere si confort ! , odat ce am dat de asta nu simt nevoia sa merga mai departe
ca sa ma contrazic amu singur as zice caci pitici nu imi dau pace... , colegii de fly stiu...

numa ca daca la alea sofisticate si de pomana stau pe ginduri... ei bine ... la astea n-am stat
nu cred ca e unu pe aici care poa sa zica ca ma laud cu scule
ba din contra !

unii chiar au impresia ca-s un frustrat la capitolu ista

si nici io n-am intetia sa ma laud... pt ca n-am scumpe ca altii... , ci bune !

io-is multumit cu iele !
dac il intrebi pe jiji... eee ala iti zice ca o fi dat si ele acu 40 de ani ... deci cind el avea 3 ani si-asadar o fo indeajuns de copt sa-si de-a seama cit de bun ori nu e lucru... si asdar il recomanda si la alti
io ma bucur ca o ievouluat si-o auzit si iel de baitcasting !

uite poze cu penn-urile mele ... in felu ista vezi simplitatea si materialele...
penn slammer 260

penn 650 ssm de care zice Jedi

alte penn-uri de-ale mele

2. dupa cum vezi in poza penn-ul meu are tamburu olea gol... deh... folosit... si asa in starea asta recupereaza vo 57-58 cm pe tura, io zic ca e potrivit...
diametrul tamburului la buza de sus e 42,3 mm
la modelul 650 ssm diametrul tamburului la buza de sus e 61,5 mm