Acumulator e-sential 80Ah

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 27 Ian 2012, 16:12

Pana la urma ...tot noi astia care nu avem incredere intr-un produs fara descriere si fisa tehnica ...suntem vinovati :). Nu fimra respectiva :) Care zice despre bateria respectiva ca e pe gel :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

grey-wolf
veteran
veteran

zap agm

Mesaj de grey-wolf » 27 Ian 2012, 16:15

Nemernic scrie: Eu am un Acumulator ZAP AGM Expedition 70 Ah..... L-am folosit 2 etape a cate 8 ore... mers la viteza a 5-a (Minnkota 40 lbs) aprox 5 ore....
chear nu cred asta ! daca ai Endura 40 asta consuma in a5a 42A/h , traxis consuma 40 A/h . fizic nu ai cum sa realizezi asta. 5 ore inmultit cu 40 A rezulta ca tu ai folosit 200 A . cum dracu ai reusit sa consumi 200 A cind tu ai la dispozitie doar 70 A .
MA TU SIGUR AI MERS PE CREDIT :lol: :lol: :lol: alt fel nu imi explic :lol: :lol: :lol:

Spor la vinzare ! ce bine ca exista MP ca daca nu eram ,, un lup -nemernic" :twisted:
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 27 Ian 2012, 16:16

Warengruppe: Bleisäure
Care pana la urma este un banal acid-plumb...si aflam ca este mult mai bun decat un gel sau agm...pai , cum sa nu ne exprimam mirarea profunda :)? Atat, ca nu intelegem , oare prin ce minune a ajuns mai bun ..decat toate restul? :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Nemernic
veteran
veteran

Re: zap agm

Mesaj de Nemernic » 27 Ian 2012, 16:33

grey-wolf scrie:
Nemernic scrie: Eu am un Acumulator ZAP AGM Expedition 70 Ah..... L-am folosit 2 etape a cate 8 ore... mers la viteza a 5-a (Minnkota 40 lbs) aprox 5 ore....
chear nu cred asta ! daca ai Endura 40 asta consuma in a5a 42A/h , traxis consuma 40 A/h . fizic nu ai cum sa realizezi asta. 5 ore inmultit cu 40 A rezulta ca tu ai folosit 200 A . cum dracu ai reusit sa consumi 200 A cind tu ai la dispozitie doar 70 A .
MA TU SIGUR AI MERS PE CREDIT :lol: :lol: :lol: alt fel nu imi explic :lol: :lol: :lol:

Spor la vinzare ! ce bine ca exista MP ca daca nu eram ,, un lup -nemernic" :twisted:
O fi cum zici matale matematic.....eu-ti zic cum a fost ;)
acumulatorul a fost pus la incarcat peste noapte...... dimineata observand ca incarcatorul nu era in priza...

p.s.: sa fi estimat eu gresit cele 5 ore ? nu stiu ce sa zic....dar eram cam singurul care se tot muta de colo colo :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Ian 2012, 17:16

ULK scrie: Atat, ca nu intelegem , oare prin ce minune a ajuns mai bun ..decat toate restul? :)
Noi chiar le-am incercat nu vorbim din carti, dar nu va obliga nimeni sa ne credeti pe cuvant, pana acum nu am prostit pe nimeni de dragul prostelii ...si nici din interes. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 27 Ian 2012, 23:41

1. asteptam sa fiu combatut la o chestie : durata de viata a unui acumulator se masoara in cicluri incarcare/descarcare si nu in ani de viata sau folosinta . asta pentru ca un acumulator care m-a tinut 3 ani pe mine (adica aproximativ 150 de cicluri incarcare/descarcare ) nu suporta comparatie cu un acumulator care l-a tinut 3 ani pe alt user (adica aproximativ 30 de cicluri incarcare descarcare).
2. de la cei care chiar au folosit un asemenea acumulator vreau sa stiu:
- curentul maxim de incarcare si descarcare
- curentul nominal de incarcare
- capacitatea de stocare
- limita maxima de descarcare (in conditii de siguranta ) in procente din capacitatea totala
- tipul electrolitului si tipul de tehnologie prin care e utilizat
- numarul de cicluri de incarcare descarcare la care rezista acest acumulator
3. in momentul in care aceste date nu imi suntr oferite de producator intr-o fisa tehnica , asa cum am spus, denota doar 2 posibile aspecte: fie producatorul nu vrea ca eu sa stiu pentru ca daca as sti nu as mai cumpara acel produs, fie producatorul nu vrea ca eu sa stiu acele date (sa mai exact concurenta) pentru ca are secrete de productie care trebuiesc protejate pentru ca in caz contrar a, acele secrete, ar profita concurentei :!:
4. raportul calitate /pret se traduce prin eficienta si se determina in unitatea de timp. Un produs care azi costa 2000 RON dar pe care il cumpar o singura data si il folosesc 10 ani este mult mai eficient decat 20 de produse pe care trebuie sa le cumpar in aceeasi 10 ani si care costa 200 RON/bucata. In aceeasi idee , daca n-am 2000 RON dar am 1200 odata la cinci ani poate fi mai eficient sa cumpar 2 produse la pretul asta care sa ma tina 10 ani

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 27 Ian 2012, 23:47

@andreiberecleanu : orice link ai da , in cazul in care nu ma duce la o fisa tehnica pentru acumulatorul asta, e pe linga subiect :wink:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 27 Ian 2012, 23:50

ULK scrie:Pana la urma ...tot noi astia care nu avem incredere intr-un produs fara descriere si fisa tehnica ...suntem vinovati :). Nu fimra respectiva :) Care zice despre bateria respectiva ca e pe gel :)
always shoot the messenger :twisted: :twisted:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 27 Ian 2012, 23:51

kingofbeasts scrie:1. asteptam sa fiu combatut la o chestie : durata de viata a unui acumulator se masoara in cicluri incarcare/descarcare si nu in ani de viata sau folosinta . asta pentru ca un acumulator care m-a tinut 3 ani pe mine (adica aproximativ 150 de cicluri incarcare/descarcare ) nu suporta comparatie cu un acumulator care l-a tinut 3 ani pe alt user (adica aproximativ 30 de cicluri incarcare descarcare).
King
acumulatorul tau tine intre 500 si 600 cicluri (in functie de cit sunt de profunde descarcarile in utilizare CORECTA ) pina il faci praf mai ai gramada . nu iti mai bate capul si lasa pe fiecare sa faca ce vrea cu bani lui . eu chear ma gindesc sa adun bateri de ceas de la brichetele cu led sa vad ce autonomie obtin .

da-mi Doamne minte si puterea de a sta deoparte

:bere: pt toata lumea . Pace Voua

lupu se retrage si urla in banca lui (pina cind ? :shock: )
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Scrie răspuns