Acumulator e-sential 80Ah

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 26 Ian 2012, 22:34

in concluzie eu recomand AGM pentru fiabilitate in raport cu conditiile de exploatare si mai ales cu tolerantele pe care le "inghite " un astfel de acumulator in timpul utilizarii lui pentru motoarele electrice de barca.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 26 Ian 2012, 22:39

diesel scrie:am vorbit cu cei de la energo si mi-au spus ca este pe gel acumulatorul,daca e asa atunci merita sa fac investitia
Daca cei de la Carefour ti-ar spune ca tigarile nu contin nicotina i-ai crede?
fisa tehnica iti spune totul espre o baterie la fel cum compozitia chimica trecuta pe pachetul de tigari iti spune ce fumezi indiferent de ceea ce iti spune vanzatorul :wink:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 26 Ian 2012, 23:12

diesel scrie:nu stiu ce sa mai cred dar pe toate saiturile unde se gaseste la vinzare scrie ca e acumulator inchis fara intretinere cea ce nu cred ca ar fi posibil daca ar fi pe lichid .
Acumulator inchis si fara intretinere este ori ce acumulator in care nu poti sau nu trebuie sa completezi electrolitul . este doar o gaselnita a fabricantilor de a scurta durata de viata a unui acumulator . indiferent de acumulator acesta are o supapa prin care in timp pierde apa din electrolit din varii motive . la 80% din acumulatori complectarea si refacerea densitati electrolitului le lungeste viata cu mult mai mult decit crezi !
Adelin scrie:Nici prea multa informatie nu e buna.Ideea e ca tre sa te hotarasti pe cine crezi, pe cei ce iti spun ca au si e bun, sau pe cei ce nu au si sustin ca s-ar putea sa nu fie bun. E atat de simplu incat nu ai cum sa dai gres. :lol:

cel care are si zice ca e bun cu ce compara ceea ce are el . daca eu zic ca okuma flame e buna ca am si altul zice ca stela e mai buna dar nu are pe cine crezi ? (comparatie fortata , stiu ! )
ULK scrie:Adica, daca afla ca nu e pe gel..nu e bine..nu e avantajos :)

NU ! la pretul de 560 lei daca nu e gel e teapa scumpa ! la bani aia gaseste gel , nu de firma dar gaseste si asta nu ca ,, E-sential " e o firma care rupe gura tirgului

Diesele poti sa ma suni daca vrei si iti povestesc mai multe . ai numarul meu de tel

PS pentru circotasi NU AM BATERII DE VINZARE :twisted: :twisted: :twisted:
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Ian 2012, 23:14

kingofbeasts scrie:
Adelin scrie:Nici prea multa informatie nu e buna.Ideea e ca tre sa te hotarasti pe cine crezi, pe cei ce iti spun ca au si e bun, sau pe cei ce nu au si sustin ca s-ar putea sa nu fie bun. E atat de simplu incat nu ai cum sa dai gres. :lol:
depinde ce termen de comparatie ai cand zici :"e bun" :wink: :wink:
De 20 de ani ma dau cu barca si am descarcat foarte multe baterii, pana acum asta m-a tinut cel mai mult....stiu ca nu e un argument de inginer, dar nu doreasc sa ma ingrop in detalii.Daca vrea sa inteleaga omul intelege, daca nu vrea nu intelege, oricum pana la urma alegerea ii apartine indiferent ce zici tu sau ce zic eu.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 26 Ian 2012, 23:24

Adelin scrie: oricum pana la urma alegerea ii apartine indiferent ce zici tu sau ce zic eu.
intrutotul de acord :bere: :bere:
nici eu nu ma dau cu barca de ieri :lol: dar ma joc cu curentul de mai bine de 25 de ani timp in care am invatat ca oricum as fi vrut sa fentez n-am putut pacali legile fizicii :wink:
ma rog cu o singura exceptie: legea lui Ohm modificata care suna cam asa:
"Chiar daca esti om cu mine eu pot sa nu fiu om cu tine"

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 27 Ian 2012, 02:50

Adelin scrie:Ideea e ca tre sa te hotarasti pe cine crezi, pe cei ce iti spun ca au si e bun, sau pe cei ce nu au si sustin ca s-ar putea sa nu fie bun. E atat de simplu incat nu ai cum sa dai gres. :lol:
Adelin, nu te supara, dar ... las-o moarta.

Diesel, treaba e simpla. Dc te uiti la Adelin la semnatura, o sa vezi un link ce te va indruma catre site-ul wsb club. Intra cu incredere pe acel site si ... minune, o sa vezi reclama celor de la energofish mai mare decat a wsb-ului. Adelin este membru wsb, iar energofish probabil le este sponsor.
Acumulatorii aia esential sunt distribuiti de energofish.
In situatia de fata, eu zic sa asculti ce-ti spun danone, king, grey. Adelin este ... subiectiv.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Ian 2012, 11:15

Petru B.GD.N scrie:Adelin este membru wsb, iar energofish probabil le este sponsor.
Acumulatorii aia esential sunt distribuiti de energofish.
In situatia de fata, eu zic sa asculti ce-ti spun danone, king, grey. Adelin este ... subiectiv.
Teoria ta este cat se poate de logica, dar crede-ma ca eu nu castig nimic daca diesel isi cumpara baterie de le energo sau de la primul magazin auto-moto.Eu am zis doar ca din cati acumulatori am avut asta m-a tinut cel mai mult.A avut sau are cineva e-sential si nu e multumit de calitatea bateriei?! Eu nu am vazut pe nimeni care sa spuna: "da, eu am acest model de acumulator si nu sunt multumit de el"....ca in rest sa ne dam cu presupusu' e simplu. Nu as recomanda cuiva cu tarie un produs de care nu as fi sigur ca e bun.Si eu am fost circumspect in legatura cu acumulatorul e-sential inainte de al avea, dar la mine a fost mai simplu: am dat cateva telefoane am vorbit cu cei care au si m-am lamurit ca nu am motive sa am indoieli.
Daca diesel ar locui aproape de mine i-as imprumuta bateria sa faca cateva iesiri sa vada cum e marfa.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 27 Ian 2012, 11:23

Si eu as fi multumit de el daca imi venea gratis ..si nu 500 de lei :)

Din pacate la suma asta, nu cred ca este competitiv. Poate sa fie bun, nu contest..totusi pentru un acumulator simplu cu ochi magic, adica cu electrolit, pretul e cam ridicat..
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 27 Ian 2012, 11:51

Adelin scrie: Eu am zis doar ca din cati acumulatori am avut asta m-a tinut cel mai mult.A avut sau are cineva e-sential si nu e multumit de calitatea bateriei?! Eu nu am vazut pe nimeni care sa spuna: "da, eu am acest model de acumulator si nu sunt multumit de el"....ca in rest sa ne dam cu presupusu' e simplu.
Un sunlight agm de 100 amperi cantareste 32 de kg, un esential de 100 amperi cantareste 25 de kg, de aici deduc ca esentialul nu este cu tehnologie agm si nici cu gel, insa are pret de agm.
Cand mi-am luat acumulator, randurile de mai sus au stat la baza rationamentului in urma caruia am facut alegerea (zic eu) corecta, de-asta nu mi-am luat esential, cu toate ca a fost pe lista mea.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 27 Ian 2012, 12:07

Cu 25 de kile poate sa fie AGM(hibrid defapt) oricand..nu asta e smecheria.

Toata chestia e prezentarea produsului, adica lipsa informatiei..Cand ai de a face cu un produs , vrei sa stii detaliile..mai ales la acest pret.
Cand totul e ambiguu in jurul respectivului produs(scump)...si cand intrebi ti se raspunde ca este cu gel...cand se vede ca are ochi magic...

Apoi, normal sa ai dubii.

Adelin, tu cu ce ai putea sa ajuti, este sa ne pui la curent exact..cu ce produs avem de a face...daca tot ai legaturi ...nu doar ca este bun si atat :) ..Nu suna credibil din pacate.

energo...dupa parerea mea..are probleme cu prezentarea produselor..nu de azi.

Ar avea nevoie de un managament mai bine pus la punct.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Scrie răspuns