Acumulator e-sential 80Ah
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Io ti-am zis ca am folosit multe bateri, dar asta e cel mai ok din toate...fara gluma, nu stiu cat o sa mearga asa, dar mai am un amic care foloseste E-senial un an jumate si zice ca e ca si in prima zi. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
diesele eu am vazut in sibiu un astfel de acumulator pe care scria ,, e sential " si clipocea acidul in el si vinzatorul jura ca e gel ! eu nu te sfatuiesc nici cum tu fa ce crezi dar fi atent ! la gel si agm cind scuturi acumulatorul nu trebuie sa se auda nici un clipocit , daca se aude atunci e un simplu plumb acid .diesel scrie:am vorbit cu cei de la energo si mi-au spus ca este pe gel acumulatorul,daca e asa atunci merita sa fac investitia
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
Nu am vazut acumulatorul in realitate dar am gasit poze cu el si imi dau seama ca este UN ACUMULATOR CLASIC CU ELECTROLIT LICHID si nu cu gel asa cum sustin cei de la energofish. Uitati-va putin aici http://www.fishexpert.ro/acumulator_inc ... h/1453.htm si mariti putin cele doua poze si veti vedea "ochiul magic" mincinos. "Ochiul magic" este de fapt un densimetru cu bile care sunt dispuse intr-unul din elementii acumulatorului cu electrolit lichid. Spuneti care dintre voi a mai vazut un acumulator cu gel care sa aiba "ochi magic" ? Asadar atentie mare.grey-wolf scrie:diesele eu am vazut in sibiu un astfel de acumulator pe care scria ,, e sential " si clipocea acidul in el si vinzatorul jura ca e gel ! eu nu te sfatuiesc nici cum tu fa ce crezi dar fi atent ! la gel si agm cind scuturi acumulatorul nu trebuie sa se auda nici un clipocit , daca se aude atunci e un simplu plumb acid .diesel scrie:am vorbit cu cei de la energo si mi-au spus ca este pe gel acumulatorul,daca e asa atunci merita sa fac investitia
Nici prea multa informatie nu e buna.Ideea e ca tre sa te hotarasti pe cine crezi, pe cei ce iti spun ca au si e bun, sau pe cei ce nu au si sustin ca s-ar putea sa nu fie bun. E atat de simplu incat nu ai cum sa dai gres. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- kingofbeasts
- veteran
- kingofbeasts
- veteran
calculele mele empirice se bazeaza pe fizica (a carei legi nu o schimba nici un fabricant de baterii si/sau acumulatori si nici un utilizator)danone scrie:kingofbeasts
Calculele tale empirice sunt relativ bune. Insa exista f multi alti factori care influenteaza descarcarea.