Ce sa nu cumparam
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
in urma cu vreo 7 ani mi-am cumparat de la Cabela's Fireline de 6LB Fumee. A fost folosit in fiecare an de atunci, nu excesiv de mult, dar a fost. Inca face serviciu. In primavara mi-am luat o rola de 300 yrd de Fireline cristal de... 4Lb. Am avut un ban si... acum nu-l mai am. Mare porcarie. Sustin ideea ca Berckley la fire textile (fuzionate termic) nu mai sunt nici macar o umbra palida la ce au fost odinioara.
Bucuresti
-
- utilizator nou
Tocmai am cumparat o mulineta Stealth 1000 FD Abu Garcia. Fiind comandata pe internet m-am orientat dupa detaliile tehnice. Toate bune si frumoase dar lasa un gust amar dupa ce dai 170 lei si vezi ca la finisaje e varza. Manivele nu e stabila si are un foarte mic joc. Nu pare o fi o mulineta de anduranta. Saiba care vine pe axul de la tambur e de plastic...cea pentru FD(front drag). Nu-mi inspira incredere asa ca o voi schimba in zilele urmatoare.
ce ne mai cumparam
am patit si eu cu o okuma asa.a fost 165 de lei si intr-un an am facuto praf.si am pescuit pe Somes nu Dunare sau in alte conditit grele.am un zauber de 1000...alta socoteala...
SICOOL.... mulinete diferite, preturi diferite.... cine se asteapta ca o mulineta de 165lei sa-l tina mai mult de un sezon se inseala amarnic.
Fireline = bullshit
Japan PE - cam toate dau kiks... se rup unde au ele chef. Poti lasa si 30-40m dintr-o ruptura... Ma intorc incet, incet si eu la PP... si daca o mai fi de gasit Sufix performance braid de 20 libsi candva... ma bag
Sunline Siglon F - rezistenta la abraziune 0...in rest poate ca e rezistent... dar vorba unui prieten: "Nu prea!"
Goldy Tiny parca le zice la noile minnowuri ce le-au scos - merg cat de cat doar daca dai cu fire foarte subtiri
Strune Jaxon - se rup de numa numa
Gumele Salad Spoon, de la lunker city parca - am luat un pachet... nici una utilizabila. Asa prost erau ambalate, incat cozile lor erau numai unghiuri drepte.
Daca ma uit atent in trusa, cred ca se strang la offuri de fac un document A4 cu ele
Fireline = bullshit
Japan PE - cam toate dau kiks... se rup unde au ele chef. Poti lasa si 30-40m dintr-o ruptura... Ma intorc incet, incet si eu la PP... si daca o mai fi de gasit Sufix performance braid de 20 libsi candva... ma bag
Sunline Siglon F - rezistenta la abraziune 0...in rest poate ca e rezistent... dar vorba unui prieten: "Nu prea!"
Goldy Tiny parca le zice la noile minnowuri ce le-au scos - merg cat de cat doar daca dai cu fire foarte subtiri
Strune Jaxon - se rup de numa numa
Gumele Salad Spoon, de la lunker city parca - am luat un pachet... nici una utilizabila. Asa prost erau ambalate, incat cozile lor erau numai unghiuri drepte.
Daca ma uit atent in trusa, cred ca se strang la offuri de fac un document A4 cu ele

@Andrei,
se mai gaseste ceva Sufix Performance Braid, de 6 lb, 10 lb si 15 lb...
Si are si pret bun...
http://www.go-fishing.ro/index.php?keyw ... hop.browse
se mai gaseste ceva Sufix Performance Braid, de 6 lb, 10 lb si 15 lb...

Si are si pret bun...
http://www.go-fishing.ro/index.php?keyw ... hop.browse
pai mai completeaza Andrei pe aici cand ai timp sa stim de ce ar fi bine sa ne ferim ...Andrei scrie:
.....

si da … as mai preciza si eu un vobler …
Deps Buzzjet Jr. ... daca cineva are de gand sa si-l ia pentru pescuitul pe rau mai bine sa se uite in alta parte. Functioneaza OK pe balta sau in zonele de rau unde lipseste cu desavarsire curentul ... cum intra putin in curent cum se lasa pe o parte si vine asemeni unui lemn tras prin apa.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...