Ce sa nu cumparam

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 23 Sep 2011, 17:11

in urma cu vreo 7 ani mi-am cumparat de la Cabela's Fireline de 6LB Fumee. A fost folosit in fiecare an de atunci, nu excesiv de mult, dar a fost. Inca face serviciu. In primavara mi-am luat o rola de 300 yrd de Fireline cristal de... 4Lb. Am avut un ban si... acum nu-l mai am. Mare porcarie. Sustin ideea ca Berckley la fire textile (fuzionate termic) nu mai sunt nici macar o umbra palida la ce au fost odinioara.
Bucuresti

george.cretu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de george.cretu » 11 Oct 2011, 22:33

Tocmai am cumparat o mulineta Stealth 1000 FD Abu Garcia. Fiind comandata pe internet m-am orientat dupa detaliile tehnice. Toate bune si frumoase dar lasa un gust amar dupa ce dai 170 lei si vezi ca la finisaje e varza. Manivele nu e stabila si are un foarte mic joc. Nu pare o fi o mulineta de anduranta. Saiba care vine pe axul de la tambur e de plastic...cea pentru FD(front drag). Nu-mi inspira incredere asa ca o voi schimba in zilele urmatoare.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Oct 2011, 00:29

La 170 de lei te asteptai la altceva? Cat dai atata face.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

SICOOL
junior
junior

ce ne mai cumparam

Mesaj de SICOOL » 12 Oct 2011, 00:35

am patit si eu cu o okuma asa.a fost 165 de lei si intr-un an am facuto praf.si am pescuit pe Somes nu Dunare sau in alte conditit grele.am un zauber de 1000...alta socoteala...

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 12 Oct 2011, 08:32

baby pro chiar is super-bune,am un textil berkley de 006 de vreo 5-6 ani, folosit moderat si inca e ok,s'a decolorat un pic,dar doar atat!

radzvaan
veteran
veteran

Mesaj de radzvaan » 12 Oct 2011, 21:39

Barracuda Caribbean Surf 4.20m (150-250g)- nu le recomand!
Am trei bucati -le-am cumparat pentru somn pe Dunare si pana acum s-au rupt doua varfuri. Mai bine NIRO!!! :twisted:

PS Cred ca e valabil pentru toate betele Barracuda! :twisted:
spinning-addicted!

stradic
veteran
veteran

baracuda

Mesaj de stradic » 12 Oct 2011, 22:49

valabil pt 90% din produsele Baracuda!!!! :wink:
rapala the best vobler in the world

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 13 Oct 2011, 07:59

SICOOL.... mulinete diferite, preturi diferite.... cine se asteapta ca o mulineta de 165lei sa-l tina mai mult de un sezon se inseala amarnic.

Fireline = bullshit
Japan PE - cam toate dau kiks... se rup unde au ele chef. Poti lasa si 30-40m dintr-o ruptura... Ma intorc incet, incet si eu la PP... si daca o mai fi de gasit Sufix performance braid de 20 libsi candva... ma bag
Sunline Siglon F - rezistenta la abraziune 0...in rest poate ca e rezistent... dar vorba unui prieten: "Nu prea!"

Goldy Tiny parca le zice la noile minnowuri ce le-au scos - merg cat de cat doar daca dai cu fire foarte subtiri

Strune Jaxon - se rup de numa numa

Gumele Salad Spoon, de la lunker city parca - am luat un pachet... nici una utilizabila. Asa prost erau ambalate, incat cozile lor erau numai unghiuri drepte.

Daca ma uit atent in trusa, cred ca se strang la offuri de fac un document A4 cu ele :lol:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 13 Oct 2011, 08:24

@Andrei,
se mai gaseste ceva Sufix Performance Braid, de 6 lb, 10 lb si 15 lb... :wink:
Si are si pret bun...
http://www.go-fishing.ro/index.php?keyw ... hop.browse

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 13 Oct 2011, 08:27

Andrei scrie:
.....

Daca ma uit atent in trusa, cred ca se strang la offuri de fac un document A4 cu ele :lol:
pai mai completeaza Andrei pe aici cand ai timp sa stim de ce ar fi bine sa ne ferim ... :wink:

si da … as mai preciza si eu un vobler …

Deps Buzzjet Jr. ... daca cineva are de gand sa si-l ia pentru pescuitul pe rau mai bine sa se uite in alta parte. Functioneaza OK pe balta sau in zonele de rau unde lipseste cu desavarsire curentul ... cum intra putin in curent cum se lasa pe o parte si vine asemeni unui lemn tras prin apa.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns