discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
shimano
- veteran

-
avatzel scrie:asa ma gandeam si io
Chiar, asa te gandeai si tu?

-
avatzel
- junior

da frate normal cine vrea ia cine nu nu si gata nui obligat sa cumpere nimeni.CHIAR ieri am luat o stiuca la un cozma.
-
draqdevil
- veteran

-
deci....cand ies de la servici ma duc si imi cumpar cate un cozma incepand de la cel de 2.5 cm pana la cel de 7 sa vad daca mai merg,am mai zis...ultimele pe care le'am cumparat au fost dezastru,la 2 dintre ele nu am reusit in nici un fel sa le reglez ochetul....oricum cred k va fi cume de obicei....cele de la 5 cm in sus vor merge perfect,pe cand cele mici vor fi elicoptere!
-
avatzel
- junior

ieu cu 5 cm am dat
-
kzoli
- veteran

shimano scrie:Eu am vreo 10 bucati, si am tot dat cu ele...una singura merge cat de cat, in rest varza. Citind pe cutie, scrie ca trebe umblat la ochet, sa reglezi, pana ce merge drept...
Acuma sa fim seriosi, care firma creatoare de voblere, care se respecta, lanseaza pe piata naluci la care se precizeaza: "ba fraiere, vobleru-i ok, dar mere prost, asa ca ia patentu' si regleaza-l calumea, si poate o sa prinzi si peste..."???
Apoi sa le regleze aia din fabrica, ce palaria mea...bine ca Salmo si Rapala poate sa le faca sa mearga din start...de ce n-ar putea si Cozma?
Sincer nu stiu cat trebuie reglat ,ca foarte rar am reglat voblerele Cozma si aceeia doar dupa o captura frumoasa sau dupa o eliberare reusita din bustean ,piatra etc . Eu pescuiesc in locuri cu multe agataturi multe voblere raman acolo de aceea prefer cele de la cozma pretul a 3 voblere face cat una de la rapala si pe ape unde pescuiesc eu pestilor le plac si voblere autohtone ...
Cam odata pe 2 luni comand de pe site si pana acum nu am avut probleme nici de reglat nici de seriozitate ...nu comand din comoditate ci din nevoie ca in magazinele gama e foarte slaba ....
-
d0ru
- utilizator nou

Buna ziua,
De unde pot achizitiona voblere cozma din Cluj ? Sau un catalog daca poate sa-mi trimita cineva ?
Multumesc
-
Dreamer
- Moderator

-
-
bitzu
- utilizator nou

-
Pescuiesc de mult timp cu voblere cozma. primul vobler cozma l-am gasit agata am inceput sa dau cu el si am avut rezultate foarte bune intrun vobler cozma galben de 9 cm (pescuiesc la vobler noaptea) . am cautat pe net pana ce am gasit despre ce este vorba si am aflat ca este cozma am facut comanda de vobler .O mare dezamagire e cele noi se dezechilibreaza prea repede si nu mai lucreaza> si nu stiu cum sa le echilibrez> . cea mai mare captura la vobler cozma de 9 cm a fost somn de 31 kg dar culmea a tras in acelasi vobler si pui de salau putin mai mare decat el toate capturile au fost noaptea.Am incercat si alte voblere noaptea dar fara rezultat >in fine treaba este ca aceasta problema trebuie rezolvata si nu stiu cum!!!! daca cineva ma poate ajuta> Fir intins >
-
keymaker
- senior

catalin66 este fan cozma,intreaba-l pe el
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron