voblere cozma

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 09 Apr 2010, 15:39

nasolu scrie:
aditud scrie:Am auzit ca voblerele Cozma merg cel mai bine dupa ce se executa urmatoarea operatiune: se inlocuiesc cu voblere Dorado, Salmo, Rapala etc.
Mda..,cred ca tu le inlocuiesti cu strike king bitsy pond minnow :lol: in special culoarea tennessee shad :wink: !
Cred ca dupa ce le vei folosi si tu in iunie, te vei convinge ce marfa sunt. :wink:

Sergiu1
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sergiu1 » 09 Apr 2010, 16:20

voblerele cozma nu sunt asa de bine finisate.mai bine dau banii pe un salmo tiny , hornet, sau strike pro io stiu mai mici si mai ieftine(13 - 16 lei).deci in CONCLUZIE voblerele cozma sunt mai slabe decat multe voblere care le gasim in magazinele din Romania. Diferenta ESTE FOARTE CLARA SI VIZIBILA SI NU ARE ROST SA SE DISCUTE PE TEMA ASTA.. :evil:

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 09 Apr 2010, 17:18

Serios?

Da , de cand hotarasti tu ce are si ce nu are rost sa discutam ??

Te cam grabesti cu concluziile .

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 09 Apr 2010, 17:20

Diferenta ESTE FOARTE CLARA SI VIZIBILA SI NU ARE ROST SA SE DISCUTE PE TEMA ASTA..
si mai au un defect maaare de tot ... prind al dreaqu de bine pesti :lol:
S'altare și bunăstare !

Sergiu1
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sergiu1 » 09 Apr 2010, 17:41

da sunt prinzatoare....dar prinzator este si o bucata de lemn de balsa facuta de oricine... in forma de bila cu o ancora atasata si pictata de un copil de 5 ani cu acuarela. Si cu aia se prinde! Peste sa fie. :D :twisted:

Sergiu1
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sergiu1 » 09 Apr 2010, 17:43

"Serios?
Da , de cand hotarasti tu ce are si ce nu are rost sa discutam ??
Te cam grabesti cu concluziile ."

Blackmamba....tu poti sa vorbesti despre ce ai chef pe acest forum.EU DOAR MI-AM SPUS PAREREA. NU AM HOTARAT NIMIC. :roll: :roll: :roll: :wink:

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 09 Apr 2010, 18:49

Ok , man . Peace !!

Dar nu inteleg cum puteti trage concluzii despre anumite voblere .

Daca ai sti cate Rapala plimb prin apa .Degeaba . Dar nu indraznesc sa zic de nici unul ca nu este bun sau ca nu este prinzator .

Poate nu le folosesc eu unde trebuie , poate nu le folosesc cand trebuie sau poate la ce trebuie .

Poate nu stiu eu sa le maniez corect . Dar nu pot sa spun ca nu sunt bune . Pescuitul este foarte vast . Mai ales spinningul .

Si da , Cozma nu arata ca Megabass si se dezechilibreaza dar daca ai rabdare si prinzi spilul nu o sa-ti para rau . :wink:

zamzam
junior
junior

Mesaj de zamzam » 09 Apr 2010, 19:58

o data voblerele cozma erau facute handmade de el si de taicasu,dupa cate stiu eu nu am dar pescari se lauda cu unele modele ca sunt chiar bune,mai ales la clean ,si dupa mine un rapala si un cozma aceasi lucru alta marca garantat sunt locuri unde prinzi cu cozma si nu prinzi cu rapala. ce daca pui rapala scrie ca ai deja pestele in ancora?
am vrea noi.............sau nu.

acesta este o parere nu am nici un vobler cozma
Rapitorul e prea valoros sal prinzi o singura data

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 09 Apr 2010, 22:42

zamzam
acesta este o parere nu am nici un vobler cozma
interesanta parere ... mai ales daca nu ai niciun vobler cozma da sti cum erau facute, sau ai auzit de la un var al unui vecin al cumatrului matusii :lol:

sergiu1 tu nu ti-ai spus parerea, ai strigat in gura mare
-Diferenta ESTE FOARTE CLARA SI VIZIBILA SI NU ARE ROST SA SE DISCUTE PE TEMA ASTA
- EU DOAR MI-AM SPUS PAREREA. NU AM HOTARAT NIMIC
S'altare și bunăstare !

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Apr 2010, 23:32

Sunt voblere bune...testate pe apele noastre(majoritatea)...in maini bune pot face minuni..asta ne demonstreaza chiar domnu Cozma...asta poate sa zica oricine...fara sa puna mana pe ei vreoadta...Nu sunt Rapala clar...in nici un sens...fie din dpdv. pozitiv, fie negativ...are plusuri si minusuri...Depinde si de model..Cum altfel are si Rapala modele care sunt mai putin productive...

Sunt voblere bune...si atat...nu foarte bune.

De tata lui domnu Cozma nu stiam :)

Apropo...am voblere Cozma..pe langa multe altele..si le si folosesc..mai rar , cei drept :)..Dar am prins peste cu ei...

Scrie răspuns