Nu sunt superstitios nici macar un pic de tot, dar macar asa ca idee ziceam si eu...Ionut the carp scrie:@arcade
nu de putine ori mi s'a urat bafta si am prins peste de m'am plictisitasa ca treaba cu bafta e relativa
totul tine de horoscop
![]()
lanseta telescopica rapitor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
Eu am avut un alivio de 2.1m, varful e din fibra de sticla, e o lanseta ok pentru voblere. Evident ca nu e ceva extraordinar dar la clean/avat cred ca isi va face treaba cu brio. Singura chestie e sa ai grija ce mulineta pui pe ea, eu am vrut sa pun una mai mica si juca in mandrina, avea cursa prea scurta la filet, manerul facut ca si pentru o lanseta de putere mult mai mare. Daca iti iei mulineta sa te duci cu batul sa vezi daca se potriveste.
- hunting_fish
- veteran
-
- utilizator nou
Mulineta este... asta:zvic scrie:Eu am avut un alivio de 2.1m, varful e din fibra de sticla, e o lanseta ok pentru voblere. Evident ca nu e ceva extraordinar dar la clean/avat cred ca isi va face treaba cu brio. Singura chestie e sa ai grija ce mulineta pui pe ea, eu am vrut sa pun una mai mica si juca in mandrina, avea cursa prea scurta la filet, manerul facut ca si pentru o lanseta de putere mult mai mare. Daca iti iei mulineta sa te duci cu batul sa vezi daca se potriveste.
http://www.f isela.ro/produse/45/1046/Ryobi-Ecusima-1000FD.html
Se potriveste perfect pe lanseta.
Inca astept prima partida, sa vedem ce iese...
N-ai treaba...