lanseta telescopica rapitor

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
arcadesstuff
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de arcadesstuff » 17 Iun 2008, 23:06

Ionut the carp scrie:@arcade

nu de putine ori mi s'a urat bafta si am prins peste de m'am plictisit :lol: asa ca treaba cu bafta e relativa :twisted: totul tine de horoscop :lol: :lol:
Nu sunt superstitios nici macar un pic de tot, dar macar asa ca idee ziceam si eu...
N-ai treaba...

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 18 Iun 2008, 09:49

Eu am avut un alivio de 2.1m, varful e din fibra de sticla, e o lanseta ok pentru voblere. Evident ca nu e ceva extraordinar dar la clean/avat cred ca isi va face treaba cu brio. Singura chestie e sa ai grija ce mulineta pui pe ea, eu am vrut sa pun una mai mica si juca in mandrina, avea cursa prea scurta la filet, manerul facut ca si pentru o lanseta de putere mult mai mare. Daca iti iei mulineta sa te duci cu batul sa vezi daca se potriveste.

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 18 Iun 2008, 22:49

F I R Z B U C I U M A T !! :P
Nu intins! Ca poti sa intinzi firul si daca lansezi intr-o buturuga pe fundul apei! :twisted:
Mie duminica mi s-a urat "Bafta la peste!" chiar pe malul apei din partea unor prieteni-crapari, si.... Am luat 2 stiuci! :twisted: :twisted: :twisted:
Asa ca.. Bafta, noroc si succes... Nu ma afekteaza! :P

Stima!
8)

arcadesstuff
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de arcadesstuff » 18 Iun 2008, 23:47

zvic scrie:Eu am avut un alivio de 2.1m, varful e din fibra de sticla, e o lanseta ok pentru voblere. Evident ca nu e ceva extraordinar dar la clean/avat cred ca isi va face treaba cu brio. Singura chestie e sa ai grija ce mulineta pui pe ea, eu am vrut sa pun una mai mica si juca in mandrina, avea cursa prea scurta la filet, manerul facut ca si pentru o lanseta de putere mult mai mare. Daca iti iei mulineta sa te duci cu batul sa vezi daca se potriveste.
Mulineta este... asta:
http://www.f isela.ro/produse/45/1046/Ryobi-Ecusima-1000FD.html

Se potriveste perfect pe lanseta.
Inca astept prima partida, sa vedem ce iese...
N-ai treaba...

Scrie răspuns