lanseta telescopica rapitor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- hunting_fish
- veteran
arcadesstuff
Nu prea buna alejerea.. ALIVIO este una dintree cele mai slabe categorii de produse ale lui SHIMANO, indiferent ca vorbim aici de bete sau mulinete. Alivio e bun doar okelarii polarizanti, si aceia doar seara, pt.ca sunt GALBENI!!
Eu as fi optat tot pt. Alcedo. Treaba ta-banii tai
Bafta!
Nu prea buna alejerea.. ALIVIO este una dintree cele mai slabe categorii de produse ale lui SHIMANO, indiferent ca vorbim aici de bete sau mulinete. Alivio e bun doar okelarii polarizanti, si aceia doar seara, pt.ca sunt GALBENI!!
Bafta!
hunting_xxx scrie:arcadesstuff
Bafta!
salut scuze ca ma bag ca musca in lapte, dar ai batu asta sau lai avut de zici ca e o alegere nu prea buna?, eu il am de cateva luni si nu am probleme cu el si e foarte rezistent iti zic eu, dar al meu are 10 -30 grame, ori cum omu la luat deja
-
- veteran
hai mha nene... bulversezi omul de'a bineleahunting_xxx scrie:arcadesstuff
Bafta!

am pus mana pe japoneze, americane, bete high end si nu ne mai plac acum betele de 100 lei

da! parerea mea in momentul de fata dupa aproape 4 ani de incercari la bete si mulinete, este aceea ca alivio nu este prea grozava! dar cand ne'am apucat de spinning am pescuit din prima cu daiko, all star, kistler, st croix, evergreen, megabass etc? si eu mi'am inceput drumul prin tainele pescuitului cu naluci cu un bat de 30euro facut cadou de tatal meu... (un cormoran) cela a fost batul meu de capatai... dupa aproape 2 ani dupa ce am pescuit cu el la toate speciile de rapitori-am prins si destui pasnici cu el, incepea sa fie depasit... si incet incet am evoluat pe scara calitativa.
no offence

in rest numai de bine si fir intins!
-
- utilizator nou
Pai da, cam asta am vrut sa imi iau: 5-20 grame, 2.40 m iar la telescopica am renuntat.
Asa ca... mi-am cam luat ce am vrut, mai din toate punctele de vedere(inclusiv intervalul de bani pe care eram dispus sa il dau).
Bineinteles ca uitandu-ma la gama de produse Shimano, am fost constient ca Alivio, fiind cea mai ieftina, o fi si cea mai putin buna dpdv calitativ.
Insa sunt multumit de alegerea facuta.
Cu timpul, probabil o sa ma specializez si o sa vreau ceva si mai bun decat am acum.
Dar o iau incetisor.
Deocamdata astept prima partida de spinning.
Urati-mi fir intins. )
Asa ca... mi-am cam luat ce am vrut, mai din toate punctele de vedere(inclusiv intervalul de bani pe care eram dispus sa il dau).
Bineinteles ca uitandu-ma la gama de produse Shimano, am fost constient ca Alivio, fiind cea mai ieftina, o fi si cea mai putin buna dpdv calitativ.
Cu timpul, probabil o sa ma specializez si o sa vreau ceva si mai bun decat am acum.
Dar o iau incetisor.
Urati-mi fir intins. )
N-ai treaba...
nu tot ce e scump e si bun obligatoriuarcadesstuff scrie:Pai da, cam asta am vrut sa imi iau: 5-20 grame, 2.40 m iar la telescopica am renuntat.
Dar o iau incetisor.
Urati-mi fir intins. )

-
- utilizator nou
scz de offtopic dar ar trebui bagat o regula cu bafta asta in sensul sa se interzica si un moderator sa intervina tot timpul cand se comite o batere de la regula!!
on topic Fir Intins! si asteptam poze in galeria personala si pareri despre nu still de pescuit adoptat(spinningul)

on topic Fir Intins! si asteptam poze in galeria personala si pareri despre nu still de pescuit adoptat(spinningul)
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
-
- veteran
-
- utilizator nou
Poze vor urma... in caz ca am cu ce.BygDaddy scrie:scz de offtopic dar ar trebui bagat o regula cu bafta asta in sensul sa se interzica si un moderator sa intervina tot timpul cand se comite o batere de la regula!!![]()

N-ai treaba...