Mulineta spinning !
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Dar manivela se invirte si ea ? Vezi daca il ai cuplat !Electron scrie:Eu am o mulineta Daiwa Procaster care are instant antirevers, dar rotorul nu se opreste in momentul in care las manivela din mana, el continua sa se invarta din inertie. Deci care e rolul antireversului pana la urma??
Habar nu am care ii rolu antireversului

Fir Intins!!!
instant antirevers nu permite manivelei/rotorului sa se invarta nici macar 1 mm in REVERS (adica inapoi) stunci cand frana e cuplata.
e ANTI-revers.
te-ai prins electronule?
e ANTI-revers.
te-ai prins electronule?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
"Nu e instant antireverse" ci e "infinite antireverse".Infinite se bazeaza pe rulmentul cu role "one way" care atunci cand e cuplat la rotor nu-l lasa sa se invarta decat inainte."Instant antireverse" e un model mai vechi de antireverse care nu e cu roller bearing si care are ceva tolerante comparativ cu "infinite antireverse".
baga un search la gogule cu "instant antireverse" si apoi cu "infinite antireverse", cum ii spui tu.
vezi ce rezultate iti da...
vezi ce rezultate iti da...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Tare asta. Normal ca se invarte. Nici masina nu se opreste instantaneu daca nu mai accelerezi, nu?! Dupa ce s-a oprit din invarteala sau l-ai oprit tu, si incerci sa mulinezi invers, ce se intampla? Merge inapoi catusi de putin, sau se blocheaza?Electron scrie:Eu am o mulineta Daiwa Procaster care are instant antirevers, dar rotorul nu se opreste in momentul in care las manivela din mana, el continua sa se invarta din inertie. Deci care e rolul antireversului pana la urma??